Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

arRashid:
nemusíš děkovat Mě tento rok napadl starý židovský hřbitov,ale sadit tam teda nebudu.Měl bych dost divný pocit,když bych to kouřil No a při dobrém modelku bych možná viděl i duchy a zbláznil se Ne,to ne.Ale tohle by byla hranice,za kterou bych nešel.ale ta zahrádka farářovic... hmmm...lahůdka.nic majte sa

cosa nostra

Old Post 27-05-2005 v 11:40 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcmiloš
Nový Člen

Karma uživatele thcmiloš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

No ja mam rastlinky už druhy rok nasadene v lesiku z asi 3 metrovych listnatych stromkov vedla lesa je to husty porast a len dostať sa tam je problem a zaručene tam nikto nepachne mynuly rok som sklidil všetko skopal som lesnu zem nahodil svoju zmes aje to super ale som aj za maliny kamoš mynuly rok nasadil do malinčia na kraji lesa a nezmyzla mu ani jedna rastlina

Old Post 27-05-2005 v 22:54 PM
thcmiloš je offline   Profil uživatele thcmiloš   Find more posts by thcmiloš   Foto galerie člena thcmiloš   Click here to Send thcmiloš a Private Message   Add thcmiloš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZarXX
Nový Člen

Karma uživatele ZarXX - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

Ani jsem nevěděl že je tolik způsobů kde to zasadit

Život je krutý, ale jde dál.

Old Post 29-05-2005 v 19:58 PM
ZarXX je offline   Profil uživatele ZarXX   Find more posts by ZarXX   Foto galerie člena ZarXX   Click here to Send ZarXX a Private Message   Add ZarXX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ArRashid
Nový Člen

Karma uživatele ArRashid - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

Jay-jay tak aj mna to napadlo... s tym cintorinom , ale este mam nejake moralne zasady, takze z toho nic nebude.
A este som tu cital, ze ludske telo obsahuje rozne tazke kovy a jedy

Old Post 31-05-2005 v 07:35 AM
ArRashid je offline   Profil uživatele ArRashid   Find more posts by ArRashid   Foto galerie člena ArRashid   Click here to Send ArRashid a Private Message   Add ArRashid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

Darisss-co já vím tak tašky jsou na prknech takže nevím jak bys to tam chtěl dát to bys ty prkna musel vyřezat ale to ti zas bebudou držet ty tašky.

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 01-06-2005 v 12:30 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAMMAL
Nový Člen

Karma uživatele JAMMAL - 20% Pěstitelská

Obecné ????????, Příspěvek č. 438

Na stromov...popicovka....dal som tam kybel trocha som odstranil listie na strome aby neclonilo a mam tam takmer 60cm rastlinky.zahnojil som to holubymi srackami......ine stastie mamMAILIK

Old Post 09-06-2005 v 11:00 AM
JAMMAL je offline   Profil uživatele JAMMAL   Find more posts by JAMMAL   Foto galerie člena JAMMAL   Click here to Send JAMMAL a Private Message   Add JAMMAL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele JAMMAL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

Tak pozor, pozor!!!
Thread "Jak jsem lezl na stromy" je priklad pestitelskeho diletantismu, pokud chcete videt seriozni vysledky tree-growingu, skouknete thready uzivatele Krychle, nebo Time atd..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 10-06-2005 v 16:01 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ludwigh
Stálý Člen

Karma uživatele Ludwigh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

Ja som mal paradny flek. az do istej udalosti. idem z vojny na opustak tak po dvoch mesiacoch. cestujem si vlakom a z vlaku je vidiet to miesto. tak pozrem z okna a co nevidim?!? na fleku stalo TESCO!!!
no masaker. turistyka je dobra vec. vyst do lesov, luk a kopcov. tam su fleky. no to nesmie byt clovek lenivy

Old Post 12-06-2005 v 10:02 AM
Ludwigh je offline   Profil uživatele Ludwigh   Find more posts by Ludwigh   Foto galerie člena Ludwigh   Click here to Send Ludwigh a Private Message   Add Ludwigh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PanPaja
Nový Člen

Karma uživatele PanPaja - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 441

Nebo taky ke sloupům vysokýho vedení...ještě se mi nestalo abych s tama nesklidil

Old Post 13-06-2005 v 19:29 PM
PanPaja je offline   Profil uživatele PanPaja   Find more posts by PanPaja   Foto galerie člena PanPaja   Click here to Send PanPaja a Private Message   Add PanPaja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dvorp3
Nový Člen

Karma uživatele Dvorp3 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 442

Ja osobne mam kyti u polni cesty za kerama kde je mirna stran a tam sviti cely den slunicko ale mam problemy se slimaky.

Old Post 13-06-2005 v 20:45 PM
Dvorp3 je offline   Profil uživatele Dvorp3   Find more posts by Dvorp3   Foto galerie člena Dvorp3   Click here to Send Dvorp3 a Private Message   Add Dvorp3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slovak
Stálý Člen

Karma uživatele slovak - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 443

JE LEPSIE DAT MEDZI KRIKY MALINY A TAQ ALEBO NASTROM

Old Post 17-06-2005 v 20:58 PM
slovak je offline   Profil uživatele slovak   Find more posts by slovak   Foto galerie člena slovak   Click here to Send slovak a Private Message   Add slovak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w.e.w.a
Nový Člen

Karma uživatele w.e.w.a - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 444

na slimaky koupit takovy bobulky,to jim nechutná,nebo kolem, nasypat popel nebo raselinu,po tom se jim blbe leze

mam vyhlidly 4mistecka,v koprivach, u potoka v kopivach, kroví a rakos.bydlim v totalnim prdelakove,hulici zadny,ale moc zvedavy babkynevite,jak nenapadne chodit starat se o kyti?

Old Post 20-06-2005 v 13:14 PM
w.e.w.a je offline   Profil uživatele w.e.w.a   Find more posts by w.e.w.a   Foto galerie člena w.e.w.a   Click here to Send w.e.w.a a Private Message   Add w.e.w.a to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ESHA
Nový Člen

Karma uživatele ESHA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 445

Srnky se vám na to můžou vy****. To vim tutobě už několikrá se mi stalo že jsem se byl kochat svýma kytičkama a jen jsem vstoupil na onu paseku vyběhla srnka hned vedle od kytek jediné co ty zviřata dělají je že vám přes pole proletí a polamou kytky. Jedna to schytala.

Plot by sice nebyl od věci ale je to nápadné. Skámošem jsme vykutily nějaký kjlacky do země a silon. nejde to skoro vydět no až do doby kdy si o to rozbijete hubu.

Old Post 21-06-2005 v 08:59 AM
ESHA je offline   Profil uživatele ESHA   Find more posts by ESHA   Foto galerie člena ESHA   Click here to Send ESHA a Private Message   Add ESHA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meSaja
Nový Člen

Karma uživatele meSaja - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

zdarec, já sem letos nasadil 10 kytín do skleníku a nějak sem to nevychytal a nějak moc to roste, chvilkama se mi zdá, že to vidím růst!sou to takové keřyska, metr pade vysoké a osmdesát čísel široké, na druhé straně má máti papriky, ale už teď tam není k hnutí.protrhávám každé dva dny a vždycky mám plnou hrst.Není to třeba problém, že to roste tak KUREVSKY rychle???a je normální, že to má kmínky na dva tlusté prsty? ten skleník není zas tak vysoký a máti se bude chtit dostat k paprikám ještě mám e s mámošem 8 venku hned v dědině v takovém chabaždí, našel nám to myslivec, ale nechal to tam ,sám jich má padesát ve školce.prej je máme pěkné ,říkal v hospě. je to tu v poho, horší sou típci s vedlejší dědinky, tam vám urvou ruku i kvůli listí.měl sem mazec nápad, vyryt v noci nějakého samce a nasadit jim ho přímo doprostřed hřiště, to by byl výfrk dal bych mu hodinu jo a na srnky sou nejlepší mokré psí chlupy v sáčku, a když se ten pes nekoupal třeba měsíc, tak ty srnky chodí přes náměstí ten myslivec říkal že tam je jedna s mladou,první tyden byly kyti podupané, ale jak sme tam dali ty chlupy, tak se na to vysrala . doporučuju

Naposledy upravil meSaja 24-06-2005 v 01:32 AM

Old Post 24-06-2005 v 01:21 AM
meSaja je offline   Profil uživatele meSaja   Find more posts by meSaja   Foto galerie člena meSaja   Click here to Send meSaja a Private Message   Add meSaja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
melir
Sponzor serveru

Karma uživatele melir - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

Ja mam good misto.Je to na vidlakove,same lesy a vnich stare neudrzovane skolky,takze spis neudrzovane džungle,ale ploty jeste držej.Uprostred jedne te jungle sem to poradne vysekal a z tech posekanejch jasanu mam paradni plutek proti srnam.Slunce tam sviti 10h.100metru od mista tece malej potucek,takze to nemusim sebou tahat v baglu.Potkal jsem tam jen prasnici s 5 malejma.Snad nehulej.....

Old Post 27-07-2005 v 19:16 PM
melir je offline   Profil uživatele melir   Find more posts by melir   Foto galerie člena melir   Click here to Send melir a Private Message   Add melir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mishutca
Stálý Člen

Karma uživatele Mishutca - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

2melir: poroz na ph pudy - lesni puda byva vetsinou kysela a to nenji to prave orechove

Old Post 28-07-2005 v 17:24 PM
Mishutca je offline   Profil uživatele Mishutca   Find more posts by Mishutca   Foto galerie člena Mishutca   Click here to Send Mishutca a Private Message   Add Mishutca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás