Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
arRashid:
nemusíš děkovat Mě tento rok napadl starý židovský hřbitov,ale sadit tam teda nebudu.Měl bych dost divný pocit,když bych to kouřil No a při dobrém modelku bych možná viděl i duchy a zbláznil se Ne,to ne.Ale tohle by byla hranice,za kterou bych nešel.ale ta zahrádka farářovic... hmmm...lahůdka.nic majte sa
No ja mam rastlinky už druhy rok nasadene v lesiku z asi 3 metrovych listnatych stromkov vedla lesa je to husty porast a len dostať sa tam je problem a zaručene tam nikto nepachne mynuly rok som sklidil všetko skopal som lesnu zem nahodil svoju zmes aje to super ale som aj za maliny kamoš mynuly rok nasadil do malinčia na kraji lesa a nezmyzla mu ani jedna rastlina
Jay-jay tak aj mna to napadlo... s tym cintorinom , ale este mam nejake moralne zasady, takze z toho nic nebude.
A este som tu cital, ze ludske telo obsahuje rozne tazke kovy a jedy
Na stromov...popicovka....dal som tam kybel trocha som odstranil listie na strome aby neclonilo a mam tam takmer 60cm rastlinky.zahnojil som to holubymi srackami......ine stastie mamMAILIK
Tak pozor, pozor!!!
Thread "Jak jsem lezl na stromy" je priklad pestitelskeho diletantismu, pokud chcete videt seriozni vysledky tree-growingu, skouknete thready uzivatele Krychle, nebo Time atd..
Ja som mal paradny flek. az do istej udalosti. idem z vojny na opustak tak po dvoch mesiacoch. cestujem si vlakom a z vlaku je vidiet to miesto. tak pozrem z okna a co nevidim?!? na fleku stalo TESCO!!!
no masaker. turistyka je dobra vec. vyst do lesov, luk a kopcov. tam su fleky. no to nesmie byt clovek lenivy
na slimaky koupit takovy bobulky,to jim nechutná,nebo kolem, nasypat popel nebo raselinu,po tom se jim blbe leze
mam vyhlidly 4mistecka,v koprivach, u potoka v kopivach, kroví a rakos.bydlim v totalnim prdelakove,hulici zadny,ale moc zvedavy babkynevite,jak nenapadne chodit starat se o kyti?
Srnky se vám na to můžou vy****. To vim tutobě už několikrá se mi stalo že jsem se byl kochat svýma kytičkama a jen jsem vstoupil na onu paseku vyběhla srnka hned vedle od kytek jediné co ty zviřata dělají je že vám přes pole proletí a polamou kytky. Jedna to schytala.
Plot by sice nebyl od věci ale je to nápadné. Skámošem jsme vykutily nějaký kjlacky do země a silon. nejde to skoro vydět no až do doby kdy si o to rozbijete hubu.
zdarec, já sem letos nasadil 10 kytín do skleníku a nějak sem to nevychytal a nějak moc to roste, chvilkama se mi zdá, že to vidím růst!sou to takové keřyska, metr pade vysoké a osmdesát čísel široké, na druhé straně má máti papriky, ale už teď tam není k hnutí.protrhávám každé dva dny a vždycky mám plnou hrst.Není to třeba problém, že to roste tak KUREVSKY rychle???a je normální, že to má kmínky na dva tlusté prsty? ten skleník není zas tak vysoký a máti se bude chtit dostat k paprikám ještě mám e s mámošem 8 venku hned v dědině v takovém chabaždí, našel nám to myslivec, ale nechal to tam ,sám jich má padesát ve školce.prej je máme pěkné ,říkal v hospě. je to tu v poho, horší sou típci s vedlejší dědinky, tam vám urvou ruku i kvůli listí.měl sem mazec nápad, vyryt v noci nějakého samce a nasadit jim ho přímo doprostřed hřiště, to by byl výfrk dal bych mu hodinu jo a na srnky sou nejlepší mokré psí chlupy v sáčku, a když se ten pes nekoupal třeba měsíc, tak ty srnky chodí přes náměstí ten myslivec říkal že tam je jedna s mladou,první tyden byly kyti podupané, ale jak sme tam dali ty chlupy, tak se na to vysrala . doporučuju
Ja mam good misto.Je to na vidlakove,same lesy a vnich stare neudrzovane skolky,takze spis neudrzovane džungle,ale ploty jeste držej.Uprostred jedne te jungle sem to poradne vysekal a z tech posekanejch jasanu mam paradni plutek proti srnam.Slunce tam sviti 10h.100metru od mista tece malej potucek,takze to nemusim sebou tahat v baglu.Potkal jsem tam jen prasnici s 5 malejma.Snad nehulej.....