Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od clinic zdar, na listech(outdoor) se mi začal vytvářet bílý povlak, vypadá to jako plísen..jde rukou otřít.nejdřív byl jen na jedne kytce a začal se šířit i na další..mám koupit nějaký postřik?prosím o radu díík.
Mám čerstvě odzkoušen Bioton a doporučuji http://www.agrobio.cz/vyrobky/107-bioton.html
Zabírá dost dobře proti plísním i houbovým nemocem a je to i na padlí. Je to bio , takže super na domácí použití a mají to i v Kauflandu. Jako bonus navíc to likviduje i hmyz.
zdarec poprosil by som diagnostiku :-D si myslim ze nedostatok drasliku ale niesom si isty lebo som zvisil davku hnojiva biobizz grow a problem je nadalej listy su zo spodnej casti rastliny
Původní příspěvek od _Chronic_SVK_ zdarec poprosil by som diagnostiku :-D si myslim ze nedostatok drasliku ale niesom si isty lebo som zvisil davku hnojiva biobizz grow a problem je nadalej listy su zo spodnej casti rastliny
Tou jsou starý listy zespoda co rostlina sama odhodí.. asi měli málo dusíku, dobře že jsi přihnojil. Jak často a do čeho BioBizzem hnojíš?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Tou jsou starý listy zespoda co rostlina sama odhodí.. asi měli málo dusíku, dobře že jsi přihnojil. Jak často a do čeho BioBizzem hnojíš?
zalievam kazde 3-4 dni podla toho ako to vyschne momentalne myslim (5ml/l) a hnojim do hliny konkretne nejaky zahradnicky substrat/perlit.A este 1-2x tyzdenne postrek pythaminom.
Pred chvilou som nasiel na starom liste na 85% svilusky ale boli biele akoby mrtve tak to asi preventivne vystriekam niecim
Původní příspěvek od _Chronic_SVK_
zalievam kazde 3-4 dni podla toho ako to vyschne momentalne myslim (5ml/l) a hnojim do hliny konkretne nejaky zahradnicky substrat/perlit.A este 1-2x tyzdenne postrek pythaminom.
Pred chvilou som nasiel na starom liste na 85% svilusky ale boli biele akoby mrtve tak to asi preventivne vystriekam niecim
No nesmíme zapomenout na to jestli jsi v rústu nebo ke konci květu Na konci květu nemá moc cenu dusík přidávat, a jestli je máš teda v květináči tak BioBizz přidávej do každý zálivky a třeba jednou za dva týdny proláchni čistou vodou... Záleží taky jak velkej je květník a jak vysoký rostliny.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
No nesmíme zapomenout na to jestli jsi v rústu nebo ke konci květu Na konci květu nemá moc cenu dusík přidávat, a jestli je máš teda v květináči tak BioBizz přidávej do každý zálivky a třeba jednou za dva týdny proláchni čistou vodou... Záleží taky jak velkej je květník a jak vysoký rostliny.
Teraz to mam na raste,kvetinace 4,5l a rastlinky maju roznu velkost max 40cm pretoze mam tam viac modelov.A diky moc taku radu som potreboval k+
Cus grooweri.
Resim problem s listy.
Mam na balkone kyti - Pinneapple Punch, cca 30 den kvetu a brutalne se mi zbavuje listu.
Listy zloutnou a ztratily zdravou zelenou barvu - svetlaji a objevuji se na nich svetly flicky. Vrsky jsou zatim celkem v pohode..
Prelity bych to mit nemel, hnojim 3 slozkovejma hnojivama Advanced Hydroponics - nyni davam Bloom, Root, Micro, Enzym+ a Bloom Acc..
Skudce vylucuji, to kontroluji porad. Koreny jsem kontroloval a jsou krasne bily. Zkousel jsem prolivat nekolik dni vodou a nepomaha. Snizil jsem davku hnojiv a nepomaha. Doted bylo vse v poradku. Zaclo to schazovanim spodnich listu, coz je v poradku, ale rozsiruje se mi to na vsechny casti..
Mohlo by to byt pH? Nebo zima, protoze prece jen neni pres noc teplo. Uz mi nic nenapada, cim to zvratit a obavam se, ze to kyti nedaji..
Původní příspěvek od sp3ct Cus grooweri.
Resim problem s listy.
Mam na balkone kyti - Pinneapple Punch, cca 30 den kvetu a brutalne se mi zbavuje listu.
Listy zloutnou a ztratily zdravou zelenou barvu - svetlaji a objevuji se na nich svetly flicky. Vrsky jsou zatim celkem v pohode..
Prelity bych to mit nemel, hnojim 3 slozkovejma hnojivama Advanced Hydroponics - nyni davam Bloom, Root, Micro, Enzym+ a Bloom Acc..
Skudce vylucuji, to kontroluji porad. Koreny jsem kontroloval a jsou krasne bily. Zkousel jsem prolivat nekolik dni vodou a nepomaha. Snizil jsem davku hnojiv a nepomaha. Doted bylo vse v poradku. Zaclo to schazovanim spodnich listu, coz je v poradku, ale rozsiruje se mi to na vsechny casti..
Mohlo by to byt pH? Nebo zima, protoze prece jen neni pres noc teplo. Uz mi nic nenapada, cim to zvratit a obavam se, ze to kyti nedaji..
nevíte někdo,čím může být žloutnutí listů,začíná to od konečků listů a postupně to veme celej list? nemůžu nějak přijít na to,co ji chybí?hnojim 1x týdně(plagron)alga bloom+fish mix(biobizz)+1x týdně atazyme(atami)
Jo sem kokot.. Zkouknul jsem to dycky asi moc rychle a nevsim si toho.. :/
Prolez jsem to dukladne pod lupou a je tam svilusek na rozdavani. Rano jdu pro Biol a budu se modlit..
A nemají jenom hlad po dusíku? Listy nevypadají nějak nepřirozeně zkroucené a když to jde pomalu a postupně tak je to celkem normální proces. Mě to letos taky dost žloutne, protože mám malé nádoby tak 15L a nechci to nějak moc solit.
jj Fish mix je hnojivo s vysokým poměrem dusíku. A neznamená to že když už začínaj růst palice, že ho ještě nemužeš použít..standartně se používá ještě cca 14dní v květu a pokud je potřeba, tak klidně i později..Určitě bych jim ještě párkrát přihnojil a uvidíš jestli se to zlepší nebo ne..Ale taky to muže být malou nádobou, jak píše chuck53.