Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
deniss : zdar, nejlíp to zjistíš když to vyfotíš foťákem na "makro" a pak si to na kompu zvětšíš, že ti rostou pestíky nemusí nic znamenat, občas se mi taky stane že jakoby chytnou druhej dech. takže makro a koukej
ahoj mám otázečku řekl bych k tomuto tématu tak to dávám sem no potřeboval bych vědět jak je to s pryskyřicí chci kytičky už zklidit ale každej druhej den to oplachuju vlažnou vodou kuly sviluškám myslíte že to oplachování nějak může sebou brat tu pryskyřici a tím být ty kytky míň kvalitní ????
Teď je to 55. den, chtěl bych to kosit v sobotu, tj. za pět dní? Tři dny ještě světlo a dva dny tma? Ale ochudit se nechci, to vžádnym případě, necham to klidně dýl když mi dobře poradíte
No ono to ještě trochu nakyne, protože tam jsou pořád ještě bílý blizny, jasně že kdybys to teď sklidil tak se nic nestane, ale když si počkáš, tak se dočkáš, řek bych že míza taky ještě nebude, zkus udělat makro lístečku s pryskyřicí. Jinak dobrou chuť