Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Zedy:
Radost mi tim nedelas byl bych rad kdy by jsi se mylil a zadne funkce se nezastavili.
Po zasazeni se vzpamatovali. Svitil jsem 24/0 a zdalo se mi ze trochu vytahli.
genetika BU budha
Vo tom žádná,ale ty zoubky,u těch to začíná,když je přehnojení jen lehký,tak i skončí, a nic moc se neděje..
Jo tak jestli bereš ,,zoubky'' jako okraje či konce listů, tak tam se samozřejmě projevuje jakýkoliv problém s přebytkem či nedostatkem prvků. Jakožto i tady u kolegy.
Pokud mu nesedí pH, bude jich mít s největší pravděpodobností nedostatek.
Pokud kytky nepobírají EC, tak přebytek.
Vždycky se to ukáže na listech.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od bobicek2002 Prosim O RADU !!! dnes sem nasel na kytkach tuhle chybu maj to asi 4 z 9 maj to jen na spodnich listech nekdy i vejs nevim si stim rady ..
Bylo by dobrý napsat, čím hnojíš a dávkování, taky pH půdy a zálivky. Co to je za zeminu ve který ti rostou a jak dlouho?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ok, takze hnojim alga grow + zemina plagron klasika, prvni dny obden pulku doporucene davky ca 150ml kytka pote 300ml kytka plna davka , kytky jsou 7 den pod 250 HPS 18/6 , doted rostly skvele , pridal sem posledni dva dny zvlhčovač ktery jeden nonstop)50-70%) a je v nem voda z vodovodu tak nevim zda tohle nevadi. Radsi jsem ho ted vyndal. Ph pudy merim casto a asi me zlobi metr pac ted me to ukazuje 7,2 ajindy 5,5 je to dost rozdil je mozne ze vse teda dela PH ? ja kdyz pridam alga grow tak je ph zcela okej takze to nejak neupravuji dale...
Tak jsem to nevydrzel a zajel jsem si alespon pro ben-test. I kdyz jsem si doposud myslel, ze zrak mam velmi dobry, ben me vyvedl z omylu. Lusteni barvicek to je neco. Doufam ze jsem to nameril dobre. vyslo my pH 6.8 az 7.1
Zajimalo by me, cim se ma odebrat hlina. Odebral jsem ji rucne. Neni mozne, ze bych zmenil pH? Na michani jsem zvolil lzicku od sunaru. Pocitam, ze je sterilni.
Porad se mi zdaji listy takovy vyschli, mdli...
Původní příspěvek od bobicek2002 Ok, takze hnojim alga grow + zemina plagron klasika, prvni dny obden pulku doporucene davky ca 150ml kytka pote 300ml kytka plna davka , kytky jsou 7 den pod 250 HPS 18/6 , doted rostly skvele , pridal sem posledni dva dny zvlhčovač ktery jeden nonstop)50-70%) a je v nem voda z vodovodu tak nevim zda tohle nevadi. Radsi jsem ho ted vyndal. Ph pudy merim casto a asi me zlobi metr pac ted me to ukazuje 7,2 ajindy 5,5 je to dost rozdil je mozne ze vse teda dela PH ? ja kdyz pridam alga grow tak je ph zcela okej takze to nejak neupravuji dale...
Co je to zač Plagron klasika (Light, Royalty, Bat či Growmix)? Trochu sem nepochopil tvoje dávkování, doporučená dávka alga grow je 1ml/l v prvním týdnu, pokud hnojíš obden nevím teda v jakým poměru, tak je možný že mají přemíru dusíku, už jen podle dost tmavýho zabarvení, taky záleží jakej máš substrát a jak moc je předhnojenej.
Co používáš za pH metr? S takovou toho moc nezměříš
citace:
Původní příspěvek od Valish Tak jsem to nevydrzel a zajel jsem si alespon pro ben-test. I kdyz jsem si doposud myslel, ze zrak mam velmi dobry, ben me vyvedl z omylu. Lusteni barvicek to je neco. Doufam ze jsem to nameril dobre. vyslo my pH 6.8 az 7.1
Zajimalo by me, cim se ma odebrat hlina. Odebral jsem ji rucne. Neni mozne, ze bych zmenil pH? Na michani jsem zvolil lzicku od sunaru. Pocitam, ze je sterilni.
Porad se mi zdaji listy takovy vyschli, mdli...
pH v hlíně můžeš srazit maskokostní moučkou, ale nevím jestli je dostupná, jinak určitě najdeš mnoho jiných postupů, ať už na wiki, nebo kdekoliv jinde.
vertimec 1.8-je supr stojí 130kč.je to totalní deratizater skříně mě to pomohlo střikl sem to jednou a zmizlo to,ale asi to udělam eště.bo taqm něco malo zbylozatim ,grouu ,tazzz
cau panove mam mensi problem s nejakyma broukama v cocosu jsou maly jak spendlikova hlavicka temer bezbarvy sedobily asi a na jedne kytce mam uz povadle zkroucene suche listy hlavne u vrcholku ale je to jen na pulce kytky ta druha pulka roste?????jinak jsem to tak4dny nezalil a dnes bych do zalivky zkusil dat 3%peroxid ale newim v jakym pomeru na1L a zda to tam nic neudela jinak je to v20dnu kvetu teplota den do29 noc 20 vlhkost den 50 a v noci to bouzel leze az k 60