Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Karelaxo jasně to jo ale tyhle semínka sou fakt malinký ale zase je divný že sou všechny stejný a kámošivo přimo tohodle modelu poslaly minulej rok větší budu rád za každou uklidnujicí radu
Jsem od nich už pár semínek měl, třeba Purple #1, to byly uplně pidisemínka a vylezly všechny, buď v klidu.
Sázel jsem i Mazara a Shamana, kluci měly i ty colour mixy kde je i ten tvůj Frisian a všechno vzešlo, jo a ještě Trance od nich, taky všechno vzešlo, zbytečně jančíš
Zasaď na jaře a uvidíš-taky mě kdysi vyděsila velikost semínek Purple 1 ale vylezly všechny-a dokonce někdy jedou rychleji, než větší ostatních modelů.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Karelaxo tak tady sou semínka ty malinký s porovanním s běžnímy conato řikátě nezdá se vám že sou fakt malinký ?
Chlape nejanci. Me pripada jak kdyby si sazel poprve seminko ganji. Na te velikosti nijak nezalezi. Banka od ktere seminka mas patri k nejlepsim. Minulej rok jsem mel od stejne banky 5x P1 5x Pamir gold a vsechna seminka v pohode vyjela. Taky uz se pomalu chystam objednavat a budu preferovat stejnou banku protoze me nezklamala a tim si me ziskala
jasně jasně ale spousta mejch znamejch řikalo když nato koukalo že to budto nevileze a nebo s toho bude nakej chcipák ale taky se mi to zdálo jako blbost spíš sem se chtěl ujistit
Původní příspěvek od Karelaxo jasně jasně ale spousta mejch znamejch řikalo když nato koukalo že to budto nevileze a nebo s toho bude nakej chcipák ale taky se mi to zdálo jako blbost spíš sem se chtěl ujistit
To je uplna blbost. Spoustu lidi zas rika ze kdyz je velky pheno je z toho vetsinou samec nebo hermon. Podle me na seminku nepoznas nic. Proste to musis prubnout a verit mu. A na naky kamose co se ti to snazej zneprijemnit uz na zacatku bych se vyprdnul... Ta banka je fakt dobra hold nekterej model ma semeno mensi nekerej zas vetsi. Ale vis co se rika co je maly je dobry
Původní příspěvek od Karelaxo a do jaké hlíny sazíš ? nakej light mix ?
Ja osobne ze zacatku na kliceni semen nebo mlady rezance preferuji nijak predhojenou pudu ( dobre se me i osvedcilo ). Takze takle z shopu se me zda nejlepsi grow mix samozrejme to neni levna zalezitost a spoustu lidi si udela vlastnorucne podobnej mix za polovicni peniz...
Ahojte všichni,
mám možnost zasadit venku do foliáku. Ale nejsem si jistý co bylo nejvýhodnější. Chtěl bych pěknou úrodičku jako každý ale nejsem si jistý, kterou kytku mám zvolit. Zatím uvažuju nad Special kush, big bud , Shaman. Může úrodu pokazit samec, který by kvetl někde bokem cca 50 metrů? Moc dík za rady.
ja bych sel bud do shamana ale ten je nic moc spis bych sel do special kush ten ma grady,a o tom opyleni....zalezi na vetru a jaky jsou mezi samcem a kytkama prekazky(kere,stromy,prevyseni terenu,ploty atd...)kazdopadne muze se stat cokoliv,me se oprcaly kytky a nejblizsi samec byl UDAJNE zhruba 30 metru ale vis jak....hodne stesti
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace