Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
robbbie: hod sem fotesky, aby sme porovnali, ja to mam tiež venku asi 15 dní a je to 8x skunk1...
kaasha: na tvojom mieste by som to už dal von... mrznúť už nebude, a ked tak možno volakedy v maji ale to už budu dosť velke na to aby to prežili :-)...
Zdarec všem.Prosím odpovězte na mi otazky:
1.Začla mi nakvítat top44, bude kvest dál, když ji šoupnu už ven, nebo začne zase růst?
2.Proč mám na všech mazarech fialový stonky, řízečky dost blbě koření?
3.Na jedne top44 mi na jedne ze dvou hlavních větví začaly růst preflowers a na druhy váček. Co bude z řízků z této rostliny? Taky hermo, nebo to můžou být i ony a oni?
děkuji vám mockrát za rady......
2brainment:
1. - S týmto nemám skúsenosť, ale už tu niekto takýto problém riešil.
2. - Kde máš tie rezy? Už vonku zasadené alebo stále doma? Ak vonku, mohli by to mať zo zimy, ak sa nemýlim.
3. - Podľa fotky by bolo jednoduchšie povedať, ale asi budeš mať hermáča.
Cau, co blbneš, já začal klíčit 4 dny zpátky a nestresuju. Ty taky nestresuj a začni klíčit. Počítám, že tak v polovině května hodim předpěstované holky na ven
Vochomurka:Neblázni, dyť je teprv duben! Chápal bych kdybys měl stejný problém za měsíc(ikdyž i konec května je ještě vklidu), ale teď je to nesmysl...