Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj přátelé, mám problém se zm*dama na kytí, zkoušel jsem použít ROCK EFFECT ale bohužel bez efektu, jsou to malý světlí broučkové a navíc se přidali broučkové do červený barvy, jsou fakt mrnavý. Někdo tip co to je nebo co na to použít? Mám podezření na svilušky, můžete mě někdo ujistit, popříkladně dát tip
Zdravim, já bych potřeboval poradit a identifikovat škůdce kterej mi ničí listy
vypadaj jako malý housenky dlouhý asi 1mm - ale nejsem si jistej jestli vůbec jde o housenky protože se neplazí ale normalně docela rychle chodí
jsou fakt hodně malý, při pohledu okem vypadaj jenom jako malá čárka
jsou světle zelený a pak taky hnědý - asi když sou starší tak zhnědnou
lezou po listech a zanechávaj takový světlý a lesklý skvrnky, a takhle dokážou pojebat vpodstatě celej list
ps. svilušky to nejsou - protože ty sem měl taky a postřikem se jich zbavil ale těmhle housenkám to nic neudělalo
nevíte někdo co to je?
Původní příspěvek od drťka Zdravim, já bych potřeboval poradit a identifikovat škůdce kterej mi ničí listy
vypadaj jako malý housenky dlouhý asi 1mm - ale nejsem si jistej jestli vůbec jde o housenky protože se neplazí ale normalně docela rychle chodí
jsou fakt hodně malý, při pohledu okem vypadaj jenom jako malá čárka
jsou světle zelený a pak taky hnědý - asi když sou starší tak zhnědnou
lezou po listech a zanechávaj takový světlý a lesklý skvrnky, a takhle dokážou pojebat vpodstatě celej list
ps. svilušky to nejsou - protože ty sem měl taky a postřikem se jich zbavil ale těmhle housenkám to nic neudělalo
nevíte někdo co to je?
Vem si lupu a koukni na to líp.. pak to líp i popíšeš.. a čim si stříkal? Třeba Biool má různý dávkování na každýho zmetka zvlášť..
Zdravím, objevili se mi na listech... Většinou na spodních tyhle svine. Tipoval bych to na mšice ale nejsem si jist. Prosím o radu co to je za mrchy a co na ně. Jsem 2.tyden květu indoor. Diky moc
Zdravim pratele potreboval bych poradit se sviluskama uz sem skusil mospilan, nite nite spider mite a zatim se mi je dari jen spis drzet na uzde ale ne moc a vzadnem pripade se to neblizi vymiceni mam dobrou skusenost s bac plant vitality plus ale ten sem na rychlo nesehnal a jeste jak casto na to muzu cpat to spider mite nemuzu to tam vycist jednou za 3 dny a ochranou lhutu sem taky nevicetl? nebo mam treba pridat koncentraci? nebo uplne jinej pripravek ps radsi bych bio pac uz sem ty rajsky pred tydnem prepl. (bojuji s nima uz 17 dnu) nebo kombinaci vice pripravku?? zase bych nerad kytky upalil bo tak neco
Původní příspěvek od Astronautr Zdravim pratele potreboval bych poradit se sviluskama uz sem skusil mospilan, nite nite spider mite a zatim se mi je dari jen spis drzet na uzde ale ne moc a vzadnem pripade se to neblizi vymiceni mam dobrou skusenost s bac plant vitality plus ale ten sem na rychlo nesehnal a jeste jak casto na to muzu cpat to spider mite nemuzu to tam vycist jednou za 3 dny a ochranou lhutu sem taky nevicetl? nebo mam treba pridat koncentraci? nebo uplne jinej pripravek ps radsi bych bio pac uz sem ty rajsky pred tydnem prepl. (bojuji s nima uz 17 dnu) nebo kombinaci vice pripravku?? zase bych nerad kytky upalil bo tak neco
Vertimec 1,8EC - jasná volba. Dva postřiky v rozmezí několika dnů a je po nich jen to není moc bio, ale ochranná lhůta je pár dnů
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od Astronautr
no ja mam prave uz takovy mikro kvitky tak nevim jesli se to muze strikat i na ne, a na ten spider mite se mam teda vys...?
To záleží na tobě, co tam dáš, píšu jen svojí zkušenost. Sám jsem tím stříkal i v pozdějším květu než ty. A příbalovej leták lze dohledat i online, tak si ho přečti a rozhodni se
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
zdur,nevite nekdo jak se zbavim chvostoskoku?pokud sou to oni,maly bily carky,rychle poskakujici...mam je jenom v kokosu,kdyz to proleju kopec jich vytece ven,kytky zatim vypadaji ze jim nic nechybi...
Původní příspěvek od Astronautr
no ja mam prave uz takovy mikro kvitky tak nevim jesli se to muze strikat i na ne, a na ten spider mite se mam teda vys...?
EDIT: nikodo jinej nic zadny zkusenosti??
uz sem zkusil skoro vsecno krom bac plant.... a svime tam furt sou navic sem zjistil ze tam sou este musky ty byly schovany v korench proste vzdycky je utlumim a po 14 dnech je to znova zamoreny jak kdyby si vzdycky zvikly na ten prpravek vyskousel jsem vermitec 1,8 biool, neem oil, nite nite psider mite a mospilan.
Původní příspěvek od Dr_paradox69 zdur,nevite nekdo jak se zbavim chvostoskoku?pokud sou to oni,maly bily carky,rychle poskakujici...mam je jenom v kokosu,kdyz to proleju kopec jich vytece ven,kytky zatim vypadaji ze jim nic nechybi...
Hele ničemu nevadí, pokud jsou ti nepříjemní tak tolik nezalívej :-)