Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hustý je i to, že celá fyzika - v našem pojetí postavená na statickejch veličinách (váha, délka...) se dá předělat, aby byly základy ve veličinách dynamickejch - spousta teorií do nich pasuje dalko líp, akorát je problém, že na světě sou tak tři lidi, který sou v tom schopný spočítat něco jinýho než základní příklady
Původní příspěvek od Ortaniel A jeden z nich je na vozíčku a slintá
Jak to tak ctu asi se necham zmrazit a pockam co bude za nejakych 1000 let . Ale myslim ze lidem bude trvat jeste hodne dlouho nez zjisti co je mezi nebem a zemi
Ps: omlouvam se za nepresny info
No hned první den po škole sme šli s pár lidma ze třídy zahulit....nějak sme dostali k tématu "šmoulové" ,někdo se zeptal že to je divné,že mají modrou kůži....a mě hned napadlo že oni vlastně žijí v hřibech,a když si z nich dělají domeček tak je vykousávají. Ono je to hrozná kravina,ale v tu chvíli sme byli všichni v křečích.
Jak dokázat existenci jakéhokoliv živého či neživého předmětu nezávisle na vlnění a smyslových i nesmyslových prostředcích, které jsou schopny zaznamenat takovéto vlnění a otisknout jeho podobu do lidského (nebo zvířecího, ufonského) vědomí? A jestliže vědomí je nejvyšší soudce reality, co ovládá vědomí? Jinak řečeno - Může být něco výše než ego a našich pět smyslů? A pokud je to duše, podle čeho si vybírá, do kterého těla vstoupit? Nebo je duše něco, co je spjato s našimi chemickými prostředky v mozku a nemá žádnou esoterickou podstatu?
Dneska jsem se brutálně zkouřil, šel jsem na bus, pozoroval lidi, auta jak jezděj a intenzivně jsem chápal smysl žití každého člověka, že každý je tu pro něco, aby něčím byl, aby zapadl do společnosti, byl ji nějak prospěšný a taky že všechno se vším souvisí, že nikdo nedělá nic jen tak, vše má svůj důvod a taky smysl. To vše jen pro udržení a rozvoj naší civilaze... Opravdu intenzivní zážitek.
Původní příspěvek od Repulser Jak dokázat existenci jakéhokoliv živého či neživého předmětu nezávisle na vlnění a smyslových i nesmyslových prostředcích, které jsou schopny zaznamenat takovéto vlnění a otisknout jeho podobu do lidského (nebo zvířecího, ufonského) vědomí? A jestliže vědomí je nejvyšší soudce reality, co ovládá vědomí? Jinak řečeno - Může být něco výše než ego a našich pět smyslů? A pokud je to duše, podle čeho si vybírá, do kterého těla vstoupit? Nebo je duše něco, co je spjato s našimi chemickými prostředky v mozku a nemá žádnou esoterickou podstatu?
mno... kromě ega sou ještě dvě věci, který ve svý podstatě ego určujou, je to superego (nadvědomí) a id (instinkty), kdy například id říká "poval tu ženskou do křoví a ošukej" na což superego reaguje "a proč?" výslednej vzoreček je SUPEREGO + ID + ZKUŠENOSTI = EGO... a většina halucinogenů v dostatečný dávce provádí tzv. egolýzu, tedy rozpuštění ega, což se projevuje vstupem do novýho světa bez hranic, kde si neuvědomuješ vlastní existenci, ani nepřetrvávají vzpomínky z "reálu"... a zřejmě jsi nikdy nezkoušel šalvěj, když se můžeš ptát "jestli něco" zkus šalvěj... potom se tahle otázka změní na "co to je"
Původní příspěvek od crackonos Dneska jsem se brutálně zkouřil, šel jsem na bus, pozoroval lidi, auta jak jezděj a intenzivně jsem chápal smysl žití každého člověka, že každý je tu pro něco, aby něčím byl, aby zapadl do společnosti, byl ji nějak prospěšný a taky že všechno se vším souvisí, že nikdo nedělá nic jen tak, vše má svůj důvod a taky smysl. To vše jen pro udržení a rozvoj naší civilaze... Opravdu intenzivní zážitek.
Nedávno jsem došel ještě s Entteem k stejnému poznání. Jen ještě mnohem, mnohem a mnohem složitejšímu. Jen jsme byli zhoubovaní lysnama, místo hulení.
kdyz jsem byl opravdu kvalitne zhulen uvedomil jsem si ze srdce je jako motor u auta a tudis cim ma clovek vic uderu za minutu tim vice se opotrebovava a takovy clovek se pote dozije mensiho veku nezli sportovec kteremu bije srdce napr 40/min, nevim jestli je to blabol ale v tu chvili mi to prislo naprosto logicke
Původní příspěvek od Kac kdyz jsem byl opravdu kvalitne zhulen uvedomil jsem si ze srdce je jako motor u auta a tudis cim ma clovek vic uderu za minutu tim vice se opotrebovava a takovy clovek se pote dozije mensiho veku nezli sportovec kteremu bije srdce napr 40/min, nevim jestli je to blabol ale v tu chvili mi to prislo naprosto logicke
tohle je pravda, plati to i u zvirat, obecne funguje, ze cim rychlejsi tep zvire ma, tim kratsi dobu zije... prisels na skutecnou vec
Dělám v baru v jednom nejmenovaném městě ve středních čechách, zamořenym požíračema amfetaminů.
Přišel jsem na to že žijou jako krysy, sehnat potravu(fet) a čumět. Event. spát ale to je fakt nezdravě málo. Je mi jich upřímě líto ale oni jsou spokojeny
Mimochodem tuhle stredu 10.zari, bude spusten nejvetsi urychlovac castic na svete a podle nekterych teorii je tu miziva sance, ze to otevre miniaturni cernou diru do jinych vesmiru.
Takze, pokud se vam pristi tyden budou po zahradce prochazet triffidi, tak to nebylo tim hulenim. =D
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson