Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulenecký teorie & definice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
omnihash
Stálý Člen

Karma uživatele omnihash - 0% PěstitelskáKarma uživatele omnihash - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

jojo experminet dvou slintů

hustý je i to, že celá fyzika - v našem pojetí postavená na statickejch veličinách (váha, délka...) se dá předělat, aby byly základy ve veličinách dynamickejch - spousta teorií do nich pasuje dalko líp, akorát je problém, že na světě sou tak tři lidi, který sou v tom schopný spočítat něco jinýho než základní příklady

Old Post 04-09-2008 v 18:07 PM
omnihash je offline   Profil uživatele omnihash   Find more posts by omnihash   Foto galerie člena omnihash   Click here to Send omnihash a Private Message   Add omnihash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

A jeden z nich je na vozíčku a slintá

Old Post 04-09-2008 v 18:38 PM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TSO
Stálý Člen

Karma uživatele TSO - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

citace:
Původní příspěvek od Ortaniel
A jeden z nich je na vozíčku a slintá

Jak to tak ctu asi se necham zmrazit a pockam co bude za nejakych 1000 let . Ale myslim ze lidem bude trvat jeste hodne dlouho nez zjisti co je mezi nebem a zemi
Ps: omlouvam se za nepresny info

Old Post 04-09-2008 v 18:53 PM
TSO je offline   Profil uživatele TSO   Find more posts by TSO   Foto galerie člena TSO   Click here to Send TSO a Private Message   Add TSO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saytam
Stálý Člen

Karma uživatele saytam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

Ja si pomatuju že sem jednou vymyslel písničku a kámoš mě pitom hral na kytaru ale druhej den sem si ji nepamatoval.
peace

Old Post 05-09-2008 v 15:41 PM
saytam je offline   Profil uživatele saytam   Find more posts by saytam   Foto galerie člena saytam   Click here to Send saytam a Private Message   Add saytam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

No hned první den po škole sme šli s pár lidma ze třídy zahulit....nějak sme dostali k tématu "šmoulové" ,někdo se zeptal že to je divné,že mají modrou kůži....a mě hned napadlo že oni vlastně žijí v hřibech,a když si z nich dělají domeček tak je vykousávají. Ono je to hrozná kravina,ale v tu chvíli sme byli všichni v křečích.

Jsem narkoman,fetuju marihuánu.

Old Post 05-09-2008 v 15:57 PM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Repulser
Nový Člen

Karma uživatele Repulser - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

Jak dokázat existenci jakéhokoliv živého či neživého předmětu nezávisle na vlnění a smyslových i nesmyslových prostředcích, které jsou schopny zaznamenat takovéto vlnění a otisknout jeho podobu do lidského (nebo zvířecího, ufonského) vědomí? A jestliže vědomí je nejvyšší soudce reality, co ovládá vědomí? Jinak řečeno - Může být něco výše než ego a našich pět smyslů? A pokud je to duše, podle čeho si vybírá, do kterého těla vstoupit? Nebo je duše něco, co je spjato s našimi chemickými prostředky v mozku a nemá žádnou esoterickou podstatu?

Old Post 05-09-2008 v 16:27 PM
Repulser je offline   Profil uživatele Repulser   Find more posts by Repulser   Foto galerie člena Repulser   Click here to Send Repulser a Private Message   Add Repulser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

Dneska jsem se brutálně zkouřil, šel jsem na bus, pozoroval lidi, auta jak jezděj a intenzivně jsem chápal smysl žití každého člověka, že každý je tu pro něco, aby něčím byl, aby zapadl do společnosti, byl ji nějak prospěšný a taky že všechno se vším souvisí, že nikdo nedělá nic jen tak, vše má svůj důvod a taky smysl. To vše jen pro udržení a rozvoj naší civilaze... Opravdu intenzivní zážitek.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 05-09-2008 v 16:57 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

citace:
Původní příspěvek od Repulser
Jak dokázat existenci jakéhokoliv živého či neživého předmětu nezávisle na vlnění a smyslových i nesmyslových prostředcích, které jsou schopny zaznamenat takovéto vlnění a otisknout jeho podobu do lidského (nebo zvířecího, ufonského) vědomí? A jestliže vědomí je nejvyšší soudce reality, co ovládá vědomí? Jinak řečeno - Může být něco výše než ego a našich pět smyslů? A pokud je to duše, podle čeho si vybírá, do kterého těla vstoupit? Nebo je duše něco, co je spjato s našimi chemickými prostředky v mozku a nemá žádnou esoterickou podstatu?

mno... kromě ega sou ještě dvě věci, který ve svý podstatě ego určujou, je to superego (nadvědomí) a id (instinkty), kdy například id říká "poval tu ženskou do křoví a ošukej" na což superego reaguje "a proč?" výslednej vzoreček je SUPEREGO + ID + ZKUŠENOSTI = EGO... a většina halucinogenů v dostatečný dávce provádí tzv. egolýzu, tedy rozpuštění ega, což se projevuje vstupem do novýho světa bez hranic, kde si neuvědomuješ vlastní existenci, ani nepřetrvávají vzpomínky z "reálu"... a zřejmě jsi nikdy nezkoušel šalvěj, když se můžeš ptát "jestli něco" zkus šalvěj... potom se tahle otázka změní na "co to je"

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 05-09-2008 v 17:18 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

citace:
Původní příspěvek od crackonos
Dneska jsem se brutálně zkouřil, šel jsem na bus, pozoroval lidi, auta jak jezděj a intenzivně jsem chápal smysl žití každého člověka, že každý je tu pro něco, aby něčím byl, aby zapadl do společnosti, byl ji nějak prospěšný a taky že všechno se vším souvisí, že nikdo nedělá nic jen tak, vše má svůj důvod a taky smysl. To vše jen pro udržení a rozvoj naší civilaze... Opravdu intenzivní zážitek.

Nedávno jsem došel ještě s Entteem k stejnému poznání. Jen ještě mnohem, mnohem a mnohem složitejšímu. Jen jsme byli zhoubovaní lysnama, místo hulení.

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 05-09-2008 v 22:44 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kac
Stálý Člen

Karma uživatele Kac - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kac - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kac - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kac - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 442

kdyz jsem byl opravdu kvalitne zhulen uvedomil jsem si ze srdce je jako motor u auta a tudis cim ma clovek vic uderu za minutu tim vice se opotrebovava a takovy clovek se pote dozije mensiho veku nezli sportovec kteremu bije srdce napr 40/min, nevim jestli je to blabol ale v tu chvili mi to prislo naprosto logicke

Outdoor --- (2008) (2009) (2011) (2012)

Old Post 05-09-2008 v 23:45 PM
Kac je offline   Profil uživatele Kac   Find more posts by Kac   Foto galerie člena Kac   Click here to Send Kac a Private Message   Add Kac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 443

citace:
Původní příspěvek od Kac
kdyz jsem byl opravdu kvalitne zhulen uvedomil jsem si ze srdce je jako motor u auta a tudis cim ma clovek vic uderu za minutu tim vice se opotrebovava a takovy clovek se pote dozije mensiho veku nezli sportovec kteremu bije srdce napr 40/min, nevim jestli je to blabol ale v tu chvili mi to prislo naprosto logicke

tohle je pravda, plati to i u zvirat, obecne funguje, ze cim rychlejsi tep zvire ma, tim kratsi dobu zije... prisels na skutecnou vec

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 06-09-2008 v 09:58 AM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 444

Je to spis zhulenecka pratelska rada:

Radim ti uzel!

Old Post 07-09-2008 v 16:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 445

Dělám v baru v jednom nejmenovaném městě ve středních čechách, zamořenym požíračema amfetaminů.
Přišel jsem na to že žijou jako krysy, sehnat potravu(fet) a čumět. Event. spát ale to je fakt nezdravě málo. Je mi jich upřímě líto ale oni jsou spokojeny

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 07-09-2008 v 16:46 PM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kocour
Stálý Člen

Karma uživatele Kocour - 73% PěstitelskáKarma uživatele Kocour - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

Mimochodem tuhle stredu 10.zari, bude spusten nejvetsi urychlovac castic na svete a podle nekterych teorii je tu miziva sance, ze to otevre miniaturni cernou diru do jinych vesmiru.
Takze, pokud se vam pristi tyden budou po zahradce prochazet triffidi, tak to nebylo tim hulenim. =D

"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson

Old Post 07-09-2008 v 17:01 PM
Kocour je offline   Profil uživatele Kocour   Find more posts by Kocour   Foto galerie člena Kocour   Click here to Send Kocour a Private Message   Add Kocour to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kocour! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kocour
Stálý Člen

Karma uživatele Kocour - 73% PěstitelskáKarma uživatele Kocour - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

Jo a navic tahle LHC vecicka muze znicit universe, vice na http://www.youtube.com/watch?v=j50ZssEojtM =)

"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson

Old Post 07-09-2008 v 17:06 PM
Kocour je offline   Profil uživatele Kocour   Find more posts by Kocour   Foto galerie člena Kocour   Click here to Send Kocour a Private Message   Add Kocour to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kocour! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kocour
Stálý Člen

Příspěvek č. 448

A tady jeste jedno video: http://www.youtube.com/watch?v=bQYXMqEwRxc&NR=1

Old Post 07-09-2008 v 17:26 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás