Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mas toho dost uvidim kolko budem mat ja z tej Frisiani ostatne uz su v riti lebo pole je pokosene aj ta Frisiana nebola este poriadne dozreta... a ta tvoja rastlinka mala vyse 2m ?
Sháním na příští sezonu Durban Poison x Skunk#1 od Sam the Skunkman . Dá se to někde sehnat ? Bylo to to nejlepší co jsem zatím vypěstoval, ale semena se nikde nenabízí, tak nevím.
ahoj, tak dnes jsem zkosil jednoho jediného durbana, banka dutch pasion,
půda asi nebyla ideální nebo jedna kytka zdechla a durban si naštěstí zachránil asi dvě spodní patra.
hnojeno jen na květ. plagron - terra bloom, PK , a nakonec flush.
kytka na pravo nebo v pozadí na fotkách je skunk 1 od DP, přisazen později.
Durban Poison z řezu od člena g.
detail palice 25.9-pár dní před kosou (kosa 29.9)
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
tak durban zpracován a já hlásím výnos okolo 320g z 1 kytky. Pro mě je tato genetika celkem zklamáním, čekal jsem rozhodně odtoho víc, ne množstvím ale účinkem.
výnos - 9/10 dost slušný
vůně - 6/10, velice ovocná vůně a jak voní tak i chutná
tvrdost palice 6/10
kouř 6/10
=
průměrný outdoor model
to BlackStar:
Durban Poison x Skunk#1 od Sam the Skunkman asi nejsou
ale nasel jsem od Seedsmans Seeds early Durban (Genetics Durban Poison x Skunk#1) regular
Ahoj, tento rok pojedu poprvé Durbana, koupil jsem feminizované seminka od Dutch Passion, ale nevím jestli mu bude stačit +- 32l květník(cca 40cm hluboký). Myslíte, že ho bude 32l omezovat a mám koupit větši květináč nebo to bude stačit? Nechtěl bych nějak zásadně omezit jeho růstovy potenciál, byla by hrozná škoda, kdyby vyrostl třeba jen necele dva metry jak nějaká indoorová indika
Jo a tento rok jsem taky poprvé koupil už předhnojený substrát (konkrétně Royal mix od plagronu) a nevím jestli do něj můžu nakličené seminko v rockwoolu hned zasadit, mám strach, aby se rostlinka nespálila.
2Pajo: ja myslim ze na 32l kvetnik bude durbana rustovy potencial do cela omezen chtel by to rovnou do zemi ale kdyz zastipnes budes mit krasny mochutny kerik,
jinak bych radsi pouzil od seminka niaky light mix nez royality mix je moc prehnoje pro seminka se myslim osobne good luck.
Zdarec groweri ! Nemam na semínka, tak se chci zeptat...nebudete někdo náááhodou tuhle magickou odrůdu letos šmikat?? Vyhlížim v bazaru a pořád marně a přitom tu má tolik přátel! dík, zdravec Keany