Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to h'assassin: No tak na to som fakt nepomyslel Ale ako sedativum je spolahliva. Ruska oliva??? Myslis nieco take ako Elaeagnus angustifolia (Hlosina uzkolista), cz nazov neviem
Mam tu dalsiu zaujimavu salviu. Tato sa vola Salvia elegans, co sa mi po obtiazax podarilo zistit, a poxadza z rovnakyx oblasti ako Salvia divinorum - tj. Oaxaca az Durango v Mexiku. Krasne kvitne a ma silnu ananasovu aromu. Pouziva sa ako korenie, a je to jeden z moznyx ancestorov alebo najblizsix pribuznyx SD. Na to je viac hypotez.
Chodec_- [Fakt čumím.... nádherný fotky... čím fotíš...?
Sorry, ale ono je skoro (SKORO) jedno čím fotíš, ale či to vieš...
bo ak by si dal profíkovi do ruky lacný foťák, určite by spravil lepšie fotky ako amatér...
all: SALVIA ELEGANS, SALVIA HISPANICA, SALVIA SPLENDENS...su pribuzne so SALVIOU DIVINORUM, celkovo vsetky rastliny druhu salvia su nadherne pocas kvitu--o tom niet pochyb
ale polemizuje sa o ich psychoaktivnych ucinkoch--placebo/neplacebo..
obsahuju nejake diterpeny, ktore by mohli mat psychoaktivne ucinky...no bol by som na to velmi zvedavy.
to polux: ta damiana ma pekne kvety....chcel by som este TURNERU DIFFUSU..
a ako je na tom SALVIA DIVINORUM s kvitnutim? pokrocila o nieco?
ja mam teraz hlavne problem s HBW.. ma len jeden list... a z kolienka ide maly vyhonok...ktory ale nechce rast
co by pomohlo? dix
ludia mate to pekne...len tak dalej, vybudujeme si zbierku najcennejsich enteogenov a otvorime si vyskumny ustav v strednej europe nase hobby a este aj platit nam budu
mne tiez krasne zije HBWr : ) nadherna rastlinka a kazdy den ma niecim prekvapi stale z nej nieco vychadza pravdepodobne listy ale nechapem rychlost rastu....od kedy som ju dostal asi 2 mesiace stagnovala a teraz toto parada
to endy: Pravu damianu nemam ani ja , tazko sa zhana. Ta SD mi dala kosom, ak aj rozkvitne, tak len 1 kvet zo sukvetia, ostatne zasxli. Zrejme kvoli nedostatku svetla - posledne dni je stale zamracene
All : ad HBW: Nie je narocna, a fakt ryxlo rastie, ale az tak druhym rokom od vysevu, zo zaciatku rastie pomaly. Ma rada slnko, nepreliat, a teplo. Je z trop. azie, takze v ziadnom pripade ju nenexat vonku - zmrzla by No a potom priepustny substrat prospieva. HBW sme tu tusim preberali niekolkokrat, ked pozriete par stran dozadu, su tam aj fotky kvetov, plodov a fselico o nej...