Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
Zelená zahrada
Stálý Člen

Karma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

Už mám typ.. mohou to být roztoči? a máte tady někdo zkušenosti s podáním aspirinu?

Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX

1) 400w HPS 5x OG Kush (Hotovo 307,2g)
2) 250w CFL 3x OG Kush (Dokončeno 78,3g)
3) 2x 400w HPS 8x The Ultimate (Hotovo 613,4)
4) 2x 400w HPS 10x Power plant (Probíhá Tipovací Soutěž!!!)

Old Post 26-04-2016 v 22:36 PM
Zelená zahrada je offline   Profil uživatele Zelená zahrada   Find more posts by Zelená zahrada   Foto galerie člena Zelená zahrada   Click here to Send Zelená zahrada a Private Message   Add Zelená zahrada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelená zahrada
Stálý Člen

Karma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

Opravdu mi nikdo neporadí co mým kytkám je?

Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX

Old Post 28-04-2016 v 08:30 AM
Zelená zahrada je offline   Profil uživatele Zelená zahrada   Find more posts by Zelená zahrada   Foto galerie člena Zelená zahrada   Click here to Send Zelená zahrada a Private Message   Add Zelená zahrada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anon383596
Stálý Člen

Karma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

Jo aspirin si beru když jsem marod :-) tip- genetickej defekt mel jsem to kdysi taky na necem ale nepamatuju si to
Srovnaj se ty listy jak rostou? Nestrikal si to něčím?

Old Post 28-04-2016 v 09:01 AM
anon383596 je offline   Profil uživatele anon383596   Find more posts by anon383596   Foto galerie člena anon383596   Click here to Send anon383596 a Private Message   Add anon383596 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

Za me to trosku vypada jako PH. Takovej krepak se mi delal tusim u vysokeho PH.

Kvalita predevsim!

Old Post 28-04-2016 v 09:10 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stredocech
Stálý Člen

Karma uživatele stredocech - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

Tohle jsem viděl u autoflorů přehnojených kristalonem a podáváním špatného PH vody

Bet, reise, re-reise, all in, call.....

Old Post 28-04-2016 v 09:38 AM
stredocech je offline   Profil uživatele stredocech   Find more posts by stredocech   Foto galerie člena stredocech   Click here to Send stredocech a Private Message   Add stredocech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelená zahrada
Stálý Člen

Příspěvek č. 422

Je pravda že to pomalu odrůstá ale jedna větev je pořád nějaká divná. Každopádně musím dodat kytky jsem zalil enzymes ++ a na noc jsem je totálně odshora až dolů zkropil canna cure spray. kytkám to evidentně udělalo dobře ale když jsem si projížděl různé nemoci tak tyto symptomy se srovnávají s výskytem roztočů a nebo mšic. tak jsem si vzal mikroskop projel všechny nemocný listy stonky a dokonce jsem si i zahrabal do hlíny a koukal jestli tam není nějaká ta potvůrka a nic. Je to pro mně celkem záhadou a nevím jestli mi to neovlivní výnos. Každopádně ta genetická odchylka je velice možná protože co tak čtu tak poslední dobou Dutch passion posílá do světa pěkně zhybridizovaný šméčka.

Ph zálivky mám 6,4-6,5 na výtoku mi to jede 6,2-6,3
před 10ti dny bylo na výtoku ph 6,0 takže pomalu opravuju ale pochybuju že rozdíl 2 desetiny by je zkroutil jak paragraf

Old Post 28-04-2016 v 09:49 AM
Notorious96
Nový Člen

Karma uživatele Notorious96 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

Nevíte co to může být? Teplota- 21-23, Vlhkost 50-75%.
20 den růstu, Hnojeno od 15 dne. 0,7ml/l Biobizz grow.
Jedu Substát od plagonu.

Old Post 28-04-2016 v 13:21 PM
Notorious96 je offline   Profil uživatele Notorious96   Find more posts by Notorious96   Foto galerie člena Notorious96   Click here to Send Notorious96 a Private Message   Add Notorious96 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Notorious96
Nový Člen

Karma uživatele Notorious96 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

2.

Old Post 28-04-2016 v 13:33 PM
Notorious96 je offline   Profil uživatele Notorious96   Find more posts by Notorious96   Foto galerie člena Notorious96   Click here to Send Notorious96 a Private Message   Add Notorious96 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeraldino
Stálý Člen

Karma uživatele Jeraldino - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

Mám menší problém. Před koncem minulé sklizně se mi na listech objevilo toto a stále se zvetsovalo. I na proplachu vodou.
Teď mám malé řízky a už na jdou jsou tyhle fleky. Myslel jsem že jsou spálené ale nevím.

Old Post 28-04-2016 v 22:52 PM
Jeraldino je offline   Profil uživatele Jeraldino   Find more posts by Jeraldino   Foto galerie člena Jeraldino   Click here to Send Jeraldino a Private Message   Add Jeraldino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raptile
Nový Člen

Karma uživatele Raptile - 0% Pěstitelská

Nekroooza :-/ Příspěvek č. 426

Zdravím všechny zkušené pěstitelé. Mám Dva problémy. První foto je asi nekróza listu od vrchu. Kytka vadne a neroste dál. Mam je v hydru bubbler. Ec vody 1, Ph 5.6-5.9. Měl sem je pot hps 250w ale musel jsem je přesunout do skříně a založit novy bubbler. Svítím na ně obyč led žárovky. Takhle trpí všechny 3 kytky,které jsem tam přesunul.

Problém číslo 2 je 5 kytek mají od vrchu světlejší listy od středu listu. 3 mám v bubbleru a 2 v květináčů. Všechny jsou takhle světlé.
Bubbler ec 1.7, Ph-5.9
Květinač ph 6.5
Ec- neměřil jsem.
světlo hps.
Myslím si že to je nedostatek železa,ale nejsem si jisty.

Děkují Vám za rady.

Old Post 05-05-2016 v 20:18 PM
Raptile je offline   Profil uživatele Raptile   Find more posts by Raptile   Foto galerie člena Raptile   Click here to Send Raptile a Private Message   Add Raptile to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

Máš ten pH metr zkalibrovanej? Na mne to dělá dojem spíše pH 4

Old Post 05-05-2016 v 20:28 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raptile
Nový Člen

Příspěvek č. 428

citace:
Původní příspěvek od Mard
Máš ten pH metr zkalibrovanej? Na mne to dělá dojem spíše pH 4

Zpočátku 3 dny to ph kolísalo bylo tam i 4 ale teď drží a kytky 2 týdny neporostly jsou furt stejné mam dvě v bubbleru a jeden v hlíně a ta v hlíně je stejná. Ph metr mam asi 3 měsíce je nový zkalibrovány, jak jsem ho kupoval tak sem ho kontroloval hodnoty seděly. Mě spíše přijde že by to mohly dělat ty ledky. V té skříni mam i řízky těm se dáří a pak tam mam malé ze semínka jsou asi 10cm vysoké bylo jich 10 a zbyly 4 - začali umírat normálně jakoby začali usychat,zvadly a umřely. Skříň mám v mistrnosti jen plentou zadělanou takže odvětrání ventilátorem sem nedělal. Teď jsem tam umístil dočasně ventilátor protože už fakt nevím

Old Post 05-05-2016 v 20:47 PM
Raptile je offline   Profil uživatele Raptile   Find more posts by Raptile   Foto galerie člena Raptile   Click here to Send Raptile a Private Message   Add Raptile to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pankytka
Stálý Člen

Karma uživatele pankytka - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

Jak jsou na tom koreny?

Old Post 05-05-2016 v 21:51 PM
pankytka je offline   Profil uživatele pankytka   Find more posts by pankytka   Foto galerie člena pankytka   Click here to Send pankytka a Private Message   Add pankytka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raptile
Nový Člen

Příspěvek č. 430

citace:
Původní příspěvek od pankytka
Jak jsou na tom koreny?

Bíle, vypadaj zdravě ale jsou malé
hnojivo AH

Naposledy upravil Raptile 05-05-2016 v 22:10 PM

Old Post 05-05-2016 v 22:00 PM
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 431

citace:
Původní příspěvek od Raptile
Mě spíše přijde že by to mohly dělat ty ledky.

Já jedu pod ledkama a nic podobného jsem nikdy nezažil.

Old Post 06-05-2016 v 07:59 AM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raptile
Nový Člen

Příspěvek č. 432

citace:
Původní příspěvek od Mard

Já jedu pod ledkama a nic podobného jsem nikdy nezažil.

no ja taky nic takého neviděl. Dám tomu týden a jak nic tak pudou ven

Old Post 06-05-2016 v 19:57 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás