Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo aspirin si beru když jsem marod :-) tip- genetickej defekt mel jsem to kdysi taky na necem ale nepamatuju si to
Srovnaj se ty listy jak rostou? Nestrikal si to něčím?
Je pravda že to pomalu odrůstá ale jedna větev je pořád nějaká divná. Každopádně musím dodat kytky jsem zalil enzymes ++ a na noc jsem je totálně odshora až dolů zkropil canna cure spray. kytkám to evidentně udělalo dobře ale když jsem si projížděl různé nemoci tak tyto symptomy se srovnávají s výskytem roztočů a nebo mšic. tak jsem si vzal mikroskop projel všechny nemocný listy stonky a dokonce jsem si i zahrabal do hlíny a koukal jestli tam není nějaká ta potvůrka a nic. Je to pro mně celkem záhadou a nevím jestli mi to neovlivní výnos. Každopádně ta genetická odchylka je velice možná protože co tak čtu tak poslední dobou Dutch passion posílá do světa pěkně zhybridizovaný šméčka.
Ph zálivky mám 6,4-6,5 na výtoku mi to jede 6,2-6,3
před 10ti dny bylo na výtoku ph 6,0 takže pomalu opravuju ale pochybuju že rozdíl 2 desetiny by je zkroutil jak paragraf
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Mám menší problém. Před koncem minulé sklizně se mi na listech objevilo toto a stále se zvetsovalo. I na proplachu vodou.
Teď mám malé řízky a už na jdou jsou tyhle fleky. Myslel jsem že jsou spálené ale nevím.
Zdravím všechny zkušené pěstitelé. Mám Dva problémy. První foto je asi nekróza listu od vrchu. Kytka vadne a neroste dál. Mam je v hydru bubbler. Ec vody 1, Ph 5.6-5.9. Měl sem je pot hps 250w ale musel jsem je přesunout do skříně a založit novy bubbler. Svítím na ně obyč led žárovky. Takhle trpí všechny 3 kytky,které jsem tam přesunul.
Problém číslo 2 je 5 kytek mají od vrchu světlejší listy od středu listu. 3 mám v bubbleru a 2 v květináčů. Všechny jsou takhle světlé.
Bubbler ec 1.7, Ph-5.9
Květinač ph 6.5
Ec- neměřil jsem.
světlo hps.
Myslím si že to je nedostatek železa,ale nejsem si jisty.
Původní příspěvek od Mard Máš ten pH metr zkalibrovanej? Na mne to dělá dojem spíše pH 4
Zpočátku 3 dny to ph kolísalo bylo tam i 4 ale teď drží a kytky 2 týdny neporostly jsou furt stejné mam dvě v bubbleru a jeden v hlíně a ta v hlíně je stejná. Ph metr mam asi 3 měsíce je nový zkalibrovány, jak jsem ho kupoval tak sem ho kontroloval hodnoty seděly. Mě spíše přijde že by to mohly dělat ty ledky. V té skříni mam i řízky těm se dáří a pak tam mam malé ze semínka jsou asi 10cm vysoké bylo jich 10 a zbyly 4 - začali umírat normálně jakoby začali usychat,zvadly a umřely. Skříň mám v mistrnosti jen plentou zadělanou takže odvětrání ventilátorem sem nedělal. Teď jsem tam umístil dočasně ventilátor protože už fakt nevím