Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co Vám na marihuaně vadí?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27
Autor
Téma 
corleone
Stálý Člen

Karma uživatele corleone - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

nejvic mi vadi pri sklizeni, ze je z toho takovej bordel..kdy clovek ostrihava palicky z outu od listi, tak je to peklo...vetsinou mi to vyjde, ze je uz snih, tag ze musim ocesavat doma v pokoji...vsude drobounky listi...no des

Old Post 05-12-2010 v 13:51 PM
corleone je offline   Profil uživatele corleone   Find more posts by corleone   Foto galerie člena corleone   Click here to Send corleone a Private Message   Add corleone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OutDoorEr
Stálý Člen

Karma uživatele OutDoorEr - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

porad rikam...musíte hulit pro zábavu a ne pro to aby ste zahnali depku nebo tak...mnohem lepší pocit máte druhej den z ganje,kdyz se zjebete s kamaradama a vysmejete plíce,než když vas neco mrda,nevis co tak se des zhulit...

4xOrange bud mikrogrow

85101

1.Out by me OB,NL+F2 by Cerzyn 2011

Old Post 31-12-2010 v 19:14 PM
OutDoorEr je offline   Profil uživatele OutDoorEr   Find more posts by OutDoorEr   Foto galerie člena OutDoorEr   Click here to Send OutDoorEr a Private Message   Add OutDoorEr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele OutDoorEr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

dovolím si nesouhlasit pane OutDoorEr.. řekněme, že hulím proto, abych "zahnal depku" - v mém případě chronickou depresi, kterou trpím cca od 14ti let (je mi 31, aktivně hulím od roku 2008). moje lékařka mi sdělila, že kdybych žil např. v Kalifornii, chodím si pro hulení na předpis do lékárny... se asi stěhuju kua... .)

carpe diem

Old Post 14-01-2011 v 17:25 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 420

citace:
Původní příspěvek od ween
dovolím si nesouhlasit pane OutDoorEr.. řekněme, že hulím proto, abych "zahnal depku" - v mém případě chronickou depresi, kterou trpím cca od 14ti let (je mi 31, aktivně hulím od roku 2008). moje lékařka mi sdělila, že kdybych žil např. v Kalifornii, chodím si pro hulení na předpis do lékárny... se asi stěhuju kua... .)

zajimavy,pomaha ti to?podle me je to stejny jak s chlastem.depku zazene,ale kdyz si strizlivej,tak se vrati,takze bych spis hledel,jak se depky zbavit vuli a postojem k sobe,nez si ji jen takhle oddalovat.pokud je clovek stastnej a dokaze se radovat jako strizlivej,tak je huleni paradicka a nadherny zpestreni.pokud clovek neni vnitrne spokojenej za strizliva,tak je tady problem a ten nevyleci ani leky,ani travka.jen oddali.

Old Post 14-01-2011 v 17:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

ahoj benji ch. díky za reakci.. omlouvám se za delší výýýbliv, ovšem není jednoduché to popsat. kdo nemá zkušenost s dlouho-trvající hlubokou depresí, asi nepochopí.. vůlí a postojem jsem to lámal od 14ti let, to jsem neměl ani ponětí, že něco jako deprese je, prostě jsem přežíval.. vůle selhala poprvé ve čtyřiadvaceti letech, násobeno stresem z náročné práce jsem se složil, nejdříve fyzicky, pak psychicky (od té doby jsem se začal léčit). vyzkoušel jsem různá antidepresiva (některá s fakt hustými vedlejšími účinky) než jsme s doktorkou našli optimum..
pak jsem, asi v šestadvaceti, semo tamo přišel do styku s trávou, ze začátku nic moc (nezvyklý stav, vše je potřeba si osahat, že?) , ale po seznámení se - okamžité účinky co se mé osobnosti týče.. jakoby "přepnutí" mozku... i v nejhorších stavech mizí sebemrzkačské myšlenky, sebepodceňování, negativní myšlení... stává se ze mně řekněme "normálně uvažující člověk"... za dobu co aktivně hulím (nepřeháním to, a zásadně ne v práci), jsem snížil dávku antidepresiv na polovinu. btw - pracuji jako designer, nejlepší věci vymyslím po práci, po prvním brčku.. asi tak.. doplňující dotazy? .))
btw2 - mám prostudováno snad všechny prameny dostupné na netu, co se hulení a deprese týká. anglické, americké studie od 19tého století, svoji doktorku jsem poučil a vzdělal .)) posílám dotazy lidem, kteří snad mají k problému co říct.. prostě se vzdělávám v oboru..

carpe diem

Old Post 14-01-2011 v 18:29 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cortski
Nový Člen

Karma uživatele Cortski - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 422

Vadí mi, že když experimentuju s psaním (básně, texty, povídky, všelijaký střípky), šrotí mi to rychleji než píšu a musím žít s pocitem že mi mezi prstama protekla spousta nosnejch nápadů, který už nikdy nikdo neuvidí Jinak nic co by už nebylo zmíněný.

Old Post 15-01-2011 v 21:43 PM
Cortski je offline   Profil uživatele Cortski   Find more posts by Cortski   Foto galerie člena Cortski   Click here to Send Cortski a Private Message   Add Cortski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

citace:
Původní příspěvek od Cortski
Vadí mi, že když experimentuju s psaním (básně, texty, povídky, všelijaký střípky), šrotí mi to rychleji než píšu a musím žít s pocitem že mi mezi prstama protekla spousta nosnejch nápadů, který už nikdy nikdo neuvidí Jinak nic co by už nebylo zmíněný.

Jak řekl Macháček: "Hulení ve smyslu inspiračního zdroje podle mě nemá budoucnost "

Komár neni mucha pyčo

Old Post 16-01-2011 v 06:00 AM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cortski
Nový Člen

Karma uživatele Cortski - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

citace:
Původní příspěvek od Pflusik

Jak řekl Macháček: "Hulení ve smyslu inspiračního zdroje podle mě nemá budoucnost "

Mno při troše snahy se něco přitáhnout dá, ale pak to musíš s čistou hlavou zrekonstruovat a případně vyškrtat takový ty nápady, co ti přijdou geniální v tu chvíli, ale vyklubou se z nich za střízliva úplný triviality nebo nepochopitelný bláboly Minimálně nápad na fabuli se dá s ganjou vytvořit dost dobře... Nedávno jsme zkoušeli improvizovaný divadelní představení a taky to stálo za to )

Old Post 16-01-2011 v 13:50 PM
Cortski je offline   Profil uživatele Cortski   Find more posts by Cortski   Foto galerie člena Cortski   Click here to Send Cortski a Private Message   Add Cortski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

citace:
Původní příspěvek od ween
ahoj benji ch. díky za reakci.. omlouvám se za delší výýýbliv, ovšem není jednoduché to popsat. ZKRACENO

čau, fajn, že ti ta travka pomáhá člověče!
osobně jsem taky řešil (a řeším) podobný problém. musím říct, že u mě byla tráva spíš prostředek k sebereflexi. jasně, že né jen to, taky kupa pohody,smíchu,cesta k alternativní kultuře,myšlenkám,lidem..) ale co si budem povídat, díky zelí vyšlo na povrch to, co mě nejvíc sere a drtí moje koule. když zná člověk problém, časem najde i příčinu a pak už se s trochou snahy dostane na dobrou cestu k růstu. za poslední rok se to zlepšilo, jak to říct, hodně zkoumám život,meditace,náboženství a skrze tohle všechno sebe,svoji intuici a svobodu. ješte mi kousek() chybí abych mohl říct, že jsem fakt nezávislý, oproštěný od všech sociálních pout a nástrah ega, čistě sám sebou, ale už ted se směju, ostatním i sám sobě a vím že jsem zamířil přesně

jo ještě příklad ku dodání vážnosti,brekeke
Self-observation brings man to the realization of the necessity of self-change. And in observing himself a man notices that self-observation itself brings about certain changes in his inner processes. He begins to understand that self-observation is an instrument of self-change, a means of awakening.

doporucena literatura:
miguel ruiz,odpouštim si,kundalini a cakry,sethovy promluvy,cokoli -zen,tao,osho,chuang tzu,konfucius,lao-c,gurdjieff,bukowski ATD

flow,grow,glow

Old Post 16-01-2011 v 17:12 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
usersony
Stálý Člen

Karma uživatele usersony - 12% Pěstitelská

Efektivní regulace užívání marihuany Příspěvek č. 426

http://www.drogy-info.cz/index.php/...etodika_www.pdf[/url]

Old Post 02-02-2011 v 18:37 PM
usersony je offline   Profil uživatele usersony   Find more posts by usersony   Foto galerie člena usersony   Click here to Send usersony a Private Message   Add usersony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

Už delší dobu mě vadí / mrzí, že opravdu dobrej setting se mi podaří vychytat vždy jen o samotě, tedy na osobáčka. Ono je totiž většinou nad lidský síly dostat určitej počet určitejch lidí na určiý místo v určitej čas, že...

Old Post 03-02-2011 v 10:43 AM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

Prestal som ju uz hulit,takze nic

ale vadilo mi rozbúchane srdce a stavy uzkosti, viem ze to bolo vyvolane psychikou,mam asi tazsie obdobie.

Mozno sa raz k tomu vratim. No aj tak ,zazil som si s nou aj vela vela dobreho a krasneho...

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 03-02-2011 v 11:48 AM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

citace:
Původní příspěvek od Bandita
Prestal som ju uz hulit,takze nic

ale vadilo mi rozbúchane srdce a stavy uzkosti, viem ze to bolo vyvolane psychikou,mam asi tazsie obdobie.

Mozno sa raz k tomu vratim. No aj tak ,zazil som si s nou aj vela vela dobreho a krasneho...

Podobné

Komár neni mucha pyčo

Old Post 03-02-2011 v 13:08 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-04-2013 - Test: Co víte o marihuaně? - 37 odpovědí
22-05-2005 - Cena marihuany v holandsku - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás