Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejvic mi vadi pri sklizeni, ze je z toho takovej bordel..kdy clovek ostrihava palicky z outu od listi, tak je to peklo...vetsinou mi to vyjde, ze je uz snih, tag ze musim ocesavat doma v pokoji...vsude drobounky listi...no des
porad rikam...musíte hulit pro zábavu a ne pro to aby ste zahnali depku nebo tak...mnohem lepší pocit máte druhej den z ganje,kdyz se zjebete s kamaradama a vysmejete plíce,než když vas neco mrda,nevis co tak se des zhulit...
dovolím si nesouhlasit pane OutDoorEr.. řekněme, že hulím proto, abych "zahnal depku" - v mém případě chronickou depresi, kterou trpím cca od 14ti let (je mi 31, aktivně hulím od roku 2008). moje lékařka mi sdělila, že kdybych žil např. v Kalifornii, chodím si pro hulení na předpis do lékárny... se asi stěhuju kua... .)
Původní příspěvek od ween dovolím si nesouhlasit pane OutDoorEr.. řekněme, že hulím proto, abych "zahnal depku" - v mém případě chronickou depresi, kterou trpím cca od 14ti let (je mi 31, aktivně hulím od roku 2008). moje lékařka mi sdělila, že kdybych žil např. v Kalifornii, chodím si pro hulení na předpis do lékárny... se asi stěhuju kua... .)
zajimavy,pomaha ti to?podle me je to stejny jak s chlastem.depku zazene,ale kdyz si strizlivej,tak se vrati,takze bych spis hledel,jak se depky zbavit vuli a postojem k sobe,nez si ji jen takhle oddalovat.pokud je clovek stastnej a dokaze se radovat jako strizlivej,tak je huleni paradicka a nadherny zpestreni.pokud clovek neni vnitrne spokojenej za strizliva,tak je tady problem a ten nevyleci ani leky,ani travka.jen oddali.
ahoj benji ch. díky za reakci.. omlouvám se za delší výýýbliv, ovšem není jednoduché to popsat. kdo nemá zkušenost s dlouho-trvající hlubokou depresí, asi nepochopí.. vůlí a postojem jsem to lámal od 14ti let, to jsem neměl ani ponětí, že něco jako deprese je, prostě jsem přežíval.. vůle selhala poprvé ve čtyřiadvaceti letech, násobeno stresem z náročné práce jsem se složil, nejdříve fyzicky, pak psychicky (od té doby jsem se začal léčit). vyzkoušel jsem různá antidepresiva (některá s fakt hustými vedlejšími účinky) než jsme s doktorkou našli optimum..
pak jsem, asi v šestadvaceti, semo tamo přišel do styku s trávou, ze začátku nic moc (nezvyklý stav, vše je potřeba si osahat, že?) , ale po seznámení se - okamžité účinky co se mé osobnosti týče.. jakoby "přepnutí" mozku... i v nejhorších stavech mizí sebemrzkačské myšlenky, sebepodceňování, negativní myšlení... stává se ze mně řekněme "normálně uvažující člověk"... za dobu co aktivně hulím (nepřeháním to, a zásadně ne v práci), jsem snížil dávku antidepresiv na polovinu. btw - pracuji jako designer, nejlepší věci vymyslím po práci, po prvním brčku.. asi tak.. doplňující dotazy? .))
btw2 - mám prostudováno snad všechny prameny dostupné na netu, co se hulení a deprese týká. anglické, americké studie od 19tého století, svoji doktorku jsem poučil a vzdělal .)) posílám dotazy lidem, kteří snad mají k problému co říct.. prostě se vzdělávám v oboru..
Vadí mi, že když experimentuju s psaním (básně, texty, povídky, všelijaký střípky), šrotí mi to rychleji než píšu a musím žít s pocitem že mi mezi prstama protekla spousta nosnejch nápadů, který už nikdy nikdo neuvidí Jinak nic co by už nebylo zmíněný.
Původní příspěvek od Cortski Vadí mi, že když experimentuju s psaním (básně, texty, povídky, všelijaký střípky), šrotí mi to rychleji než píšu a musím žít s pocitem že mi mezi prstama protekla spousta nosnejch nápadů, který už nikdy nikdo neuvidí Jinak nic co by už nebylo zmíněný.
Jak řekl Macháček: "Hulení ve smyslu inspiračního zdroje podle mě nemá budoucnost "
Jak řekl Macháček: "Hulení ve smyslu inspiračního zdroje podle mě nemá budoucnost "
Mno při troše snahy se něco přitáhnout dá, ale pak to musíš s čistou hlavou zrekonstruovat a případně vyškrtat takový ty nápady, co ti přijdou geniální v tu chvíli, ale vyklubou se z nich za střízliva úplný triviality nebo nepochopitelný bláboly Minimálně nápad na fabuli se dá s ganjou vytvořit dost dobře... Nedávno jsme zkoušeli improvizovaný divadelní představení a taky to stálo za to )
Původní příspěvek od ween ahoj benji ch. díky za reakci.. omlouvám se za delší výýýbliv, ovšem není jednoduché to popsat. ZKRACENO
čau, fajn, že ti ta travka pomáhá člověče!
osobně jsem taky řešil (a řeším) podobný problém. musím říct, že u mě byla tráva spíš prostředek k sebereflexi. jasně, že né jen to, taky kupa pohody,smíchu,cesta k alternativní kultuře,myšlenkám,lidem..) ale co si budem povídat, díky zelí vyšlo na povrch to, co mě nejvíc sere a drtí moje koule. když zná člověk problém, časem najde i příčinu a pak už se s trochou snahy dostane na dobrou cestu k růstu. za poslední rok se to zlepšilo, jak to říct, hodně zkoumám život,meditace,náboženství a skrze tohle všechno sebe,svoji intuici a svobodu. ješte mi kousek() chybí abych mohl říct, že jsem fakt nezávislý, oproštěný od všech sociálních pout a nástrah ega, čistě sám sebou, ale už ted se směju, ostatním i sám sobě a vím že jsem zamířil přesně
jo ještě příklad ku dodání vážnosti,brekeke
Self-observation brings man to the realization of the necessity of self-change. And in observing himself a man notices that self-observation itself brings about certain changes in his inner processes. He begins to understand that self-observation is an instrument of self-change, a means of awakening.
doporucena literatura:
miguel ruiz,odpouštim si,kundalini a cakry,sethovy promluvy,cokoli -zen,tao,osho,chuang tzu,konfucius,lao-c,gurdjieff,bukowski ATD
Už delší dobu mě vadí / mrzí, že opravdu dobrej setting se mi podaří vychytat vždy jen o samotě, tedy na osobáčka. Ono je totiž většinou nad lidský síly dostat určitej počet určitejch lidí na určiý místo v určitej čas, že...