Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mi začali na kytce žloutnout listy. Žloutnou ale jen ty velké, lístky u palic vypadají v pohodě (zatím). A děje se to jen na straně k oknu, proto jsem si toho nevšim dřív. Nevíte někdo čím to je a hlavně co s tím?
myslim ze je to uplne normalne ... ked rastlina prechadza do fazy kvetu tak cerpa zivyny aj z velkych listov ... tie potom zozltnu a same odpadnu ... mne sa to stavalo tiez je to uplne normalne a prirodzene ... ak sa mylim tak ma opravte
Díky moc, přesně to jsem si myslel, ale nebyl jsem si jistej Navíc jsem si teď všim, že začínaj hnědnout blizny, takže budu brzy sklízet Jo a ještě, něco: Vím že je to asi blbej dotaz, ale odkud a jak mám dělat záštipky, abych nějak nenarušil kvetení?
No dostal som sa k tomuto threadu len teraz a ako sa na to pozeram thak nemozem verit vlastnym ociam. Tak toto ma naozaj dostalo. Len by som mal otazocku na niekoho kto pestuje za oknom a vyslo mu to. Chcem sa opytat ze ci to ma cenu pestovat za oknom otocenym na vychodnu stranu a este ktomu ma pred sebou z lavej strany barak thakze priame slnko mi svieti do okna asi thak cca 3 hod denne ma to cenu alebo sa na to mozem vykaslat. Samozrejme necakam ani nechcem nic velkeho. Stacila by mi pekna raslinka na okrasu ...
Tak ako vcera, thak aj dnes, plati, ze zivot je pes, plati, stara pravda odveka, pes, najlepsi priatel cloveka.
No tak řek bych, že cenu to má Sice toho na tom moc nesklidíš a kytka bude možná řidší nebo vytáhlejší, ale rozhodně není na škodu mít za oknem nezvyklou pokojovou rostlinu
hele chci se zeptat - kamos mi doporucil 3 dmy pred sklizni zapichnout hrebik do stonku tesne na d hlinou ze pry to kytka vysle ze vsech zbyvajicich sil pryskyrici do palic
tak nevim jestli tomu mam verit? neni to bullshit?
EDIT: omluvte pravopisne chyby sem v praci a vcera sem to prehnal s tequilou
pinecone: uz si to skusal zahulit? prosimta len to nenechaj prezriet ako som to spravil ja ... stale si odtrhni sisku , zahul a kontroluj stav kvality ... ak sa bude znizovat tak to rychle sklid
Co sem projizdel tema ze zacatku tak se mi to libi v tom kyblu. Neco prez zimu by se mi libilo. Jakou by jste mi doporucili svetlo? Chtel bych tam mit max 3 kvetinky.. diky moc za radu