Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pestovanie na okne - jednoducho a lacno
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

nema budoucnost? vzdyt je to ten nejjednodussi a nejlevnejsi zpusob pestovani travy
navic kytky jsou super doplnek do bytu

flow,grow,glow

Old Post 07-09-2008 v 13:07 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PineCone
Stálý Člen

Karma uživatele PineCone - 24% Pěstitelská

Zdraví Problém Příspěvek č. 418

Tak mi začali na kytce žloutnout listy. Žloutnou ale jen ty velké, lístky u palic vypadají v pohodě (zatím). A děje se to jen na straně k oknu, proto jsem si toho nevšim dřív. Nevíte někdo čím to je a hlavně co s tím?

Dáme shota, dáme, plíce roztrháme!

Old Post 07-09-2008 v 13:55 PM
PineCone je offline   Profil uživatele PineCone   Find more posts by PineCone   Foto galerie člena PineCone   Click here to Send PineCone a Private Message   Add PineCone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

myslim ze je to uplne normalne ... ked rastlina prechadza do fazy kvetu tak cerpa zivyny aj z velkych listov ... tie potom zozltnu a same odpadnu ... mne sa to stavalo tiez je to uplne normalne a prirodzene ... ak sa mylim tak ma opravte

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 07-09-2008 v 15:14 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PineCone
Stálý Člen

Příspěvek č. 420

Díky moc, přesně to jsem si myslel, ale nebyl jsem si jistej Navíc jsem si teď všim, že začínaj hnědnout blizny, takže budu brzy sklízet Jo a ještě, něco: Vím že je to asi blbej dotaz, ale odkud a jak mám dělat záštipky, abych nějak nenarušil kvetení?

Old Post 07-09-2008 v 15:28 PM
PineCone je offline   Profil uživatele PineCone   Find more posts by PineCone   Foto galerie člena PineCone   Click here to Send PineCone a Private Message   Add PineCone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MegaPrask
Nový Člen

Karma uživatele MegaPrask - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

No dostal som sa k tomuto threadu len teraz a ako sa na to pozeram thak nemozem verit vlastnym ociam. Tak toto ma naozaj dostalo. Len by som mal otazocku na niekoho kto pestuje za oknom a vyslo mu to. Chcem sa opytat ze ci to ma cenu pestovat za oknom otocenym na vychodnu stranu a este ktomu ma pred sebou z lavej strany barak thakze priame slnko mi svieti do okna asi thak cca 3 hod denne ma to cenu alebo sa na to mozem vykaslat. Samozrejme necakam ani nechcem nic velkeho. Stacila by mi pekna raslinka na okrasu ...

Tak ako vcera, thak aj dnes, plati, ze zivot je pes, plati, stara pravda odveka, pes, najlepsi priatel cloveka.

... SMRT CORKAM ...

Old Post 07-09-2008 v 15:37 PM
MegaPrask je offline   Profil uživatele MegaPrask   Find more posts by MegaPrask   Foto galerie člena MegaPrask   Click here to Send MegaPrask a Private Message   Add MegaPrask to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MegaPrask! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PineCone
Stálý Člen

Příspěvek č. 422

No tak řek bych, že cenu to má Sice toho na tom moc nesklidíš a kytka bude možná řidší nebo vytáhlejší, ale rozhodně není na škodu mít za oknem nezvyklou pokojovou rostlinu

Old Post 07-09-2008 v 16:10 PM
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

hele chci se zeptat - kamos mi doporucil 3 dmy pred sklizni zapichnout hrebik do stonku tesne na d hlinou ze pry to kytka vysle ze vsech zbyvajicich sil pryskyrici do palic
tak nevim jestli tomu mam verit? neni to bullshit?

EDIT: omluvte pravopisne chyby sem v praci a vcera sem to prehnal s tequilou

flow,grow,glow

Old Post 08-09-2008 v 08:34 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MegaPrask
Nový Člen

Karma uživatele MegaPrask - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

ja som sa chcel spytat ze ci sa da pestovat aj za oknom ktore je otocene na vychod a svieti don priame svetlo iba cca 3 hod denne

Tak ako vcera, thak aj dnes, plati, ze zivot je pes, plati, stara pravda odveka, pes, najlepsi priatel cloveka.

... SMRT CORKAM ...

Old Post 08-09-2008 v 13:07 PM
MegaPrask je offline   Profil uživatele MegaPrask   Find more posts by MegaPrask   Foto galerie člena MegaPrask   Click here to Send MegaPrask a Private Message   Add MegaPrask to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MegaPrask! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

megaprask: vyskusaj a uvydis ... podla mna by sa to mohlo dat ... vyskusaj a potom povies ci sa da

Old Post 08-09-2008 v 16:52 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Příspěvek č. 426

pinecone: uz si to skusal zahulit? prosimta len to nenechaj prezriet ako som to spravil ja ... stale si odtrhni sisku , zahul a kontroluj stav kvality ... ak sa bude znizovat tak to rychle sklid

Old Post 08-09-2008 v 16:55 PM
PineCone
Stálý Člen

Příspěvek č. 427

kvasimodo: ještě jsem to nehulil, ale zkusím to
HorrigEn: to s tím hřebíkem a plno podobnejch věcí se projednávalo tady:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10045

Old Post 08-09-2008 v 17:06 PM
chinoo
Host

Příspěvek č. 428

Co sem projizdel tema ze zacatku tak se mi to libi v tom kyblu. Neco prez zimu by se mi libilo. Jakou by jste mi doporucili svetlo? Chtel bych tam mit max 3 kvetinky.. diky moc za radu

Old Post 16-09-2008 v 14:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Willo
Stálý Člen

Karma uživatele Willo - 88% PěstitelskáKarma uživatele Willo - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

kvasimodo : chalan si fakt sikovnyy ty wolee.)nech sa ti darii dalej..inšpiraciu som urcite nasiel diky moc

Old Post 16-09-2008 v 20:30 PM
Willo je offline   Profil uživatele Willo   Find more posts by Willo   Foto galerie člena Willo   Click here to Send Willo a Private Message   Add Willo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 430

pekne

Old Post 17-09-2008 v 08:26 AM
Host
Host

Příspěvek č. 431

taky mam za oknem 4 ssh,2chr,1nl/haze,1ws/haze...
okno mam smerem na jih takze pohoda
hnojiva alga bloom, phyt -amin a rust kristalon tavnik

Old Post 17-09-2008 v 08:28 AM
PineCone
Stálý Člen

Příspěvek č. 432

Čerstvé fotky mé květiny - sklizeň se již pomalu blíží

Old Post 19-09-2008 v 21:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás