Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
raz... cez jarné prázdniny... slnecné lúče zaplavovali osneženú krajinu svojim jasom... vyšli sme s xalanmi na pohul... kamže kam? ako kam? na školské ihrisko... natlačili sme,netušiac,že nás niekto pozoruje... aha...mhm... bol to on... profesor telesnej a biologie... Mr.X.X. xcel zavolať Štb, ale našťastie mali tréning moje kamarátky a tie ho zbavili podozrenia... ešte dlho mi to vyhadzuje na oči... česť jeho pamiatke... a tek slnko svieti ďalej na naše polia... amen
Můj hustej zážitek byl, když jsme jednou dali s kámošma pár pěkně hustej brk nějakýho nonamu a kámoš brutálně zoranžověl - to byl fakt hukot, byl oranžovej jako pomeranč a to sme se na tom schodli všichni co tam byli (asi 5 lidí). A nebylo mu blbě. No a druhá brutalita - to se stalo tak pře rokem, sedíme ůplně težce vypálený a najednou nás napadne téma čas. Znáte to nevíte kolik je minuta, kolik hodina atd. A tak necháváme jednoho kámoše odhadnout minutu (bez hodin) a on to 3 x za sebou uhádl naprosto přesně a to to kontrolovali tři lidi. hukot co ? Pak sme to zkoušelil i ostatní ale nikdo se netrefil (každej tak +- 10 sekund a mín).Ještě musim dodat, že sme se na to nesoustředily, normálně sme se v tý minutě bavili. No zkuste si to
Tak to mi "kamos" delat nemusel - projizdku s(m)nazici se Feldou s gumama bez vzorku pri 150ce, po "egyptskym suvenyru" . Potom je clovek stastnej, ze mu byly dany nohy a ne kola .
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
2 Kamil
Ty si zase vypálenej-zapoměl si na bráchu "pomeranče"-tomu sice blbě asi bylo, zato ta barva-on šedivěl (prostě jako, když ste bílý jako stěna, ale mírně do černa)-ono se tomu dá těžko uvěřit, ale je to tak.
Jo s tou minutou to bylo fakt něco-prostě řek od teď rozjela se klasická diskuze (já na to úplně zapoměl ) a pak najednou řek: "Teď" a oni s hodinkama byli úplně zděšený, páč to bylo fakt přesně. Já se trefil na 4sec.
Na tomhle týpkovi bylo zajímavý taky to, že on přišel dycky jenom, když něco bylo (aniž by mu někdo volal) a to se ty dni různě střídali.
Kamil ty vole jak chceš odhadnout minutu, když neodhadneš rok bylo to nejdýl před půl rokem.
tak sem furt premejslela jestli se mam sverit nebo ne:-)
rika se, ze na prehuleni nikdo neumrel, ale ja fakt malem jo. byli jsme v hospode, v ktery jsem byla poprvy v zivote....ted pomerne staly navstevnik, pokud na to mam:-) a dali jsme docela brutus speqa, sedeli jsme tam ctyri lidi - hulili ve trech (nastesti) + muj pes, kterej polehaval nastvane pod stolem. protoze jsem celej den nic nejedla a dala si nejakej hnusnej kyselej dzus, zacalo mi bejt nejak divne. tak jsem si na chvilicku (ale ve skutečnosti asi na ctvrt hodiny)polozila hlavu na stul, ze oddachnu, psa jsem sverila kamaradovi a pak ....uz jsem mela pred ocima jen bilo ..mlhu...tunel...svetla. vsichni na me ze at jdu na vzduch...jim se to rikalo, ale ja nevedela kudy, kdyz sem sedela za stolem, po pameti jsem nejak ten stul obesla a modlila se aby pes nevybeh za mnou, protoze nevidim a vubec nevim jak bych ho mohla zvladnout (pitbula), nejak sem se domotala na hajzl a sesula se k zemi.....mela sem pocit,ze mi to buseni srdce a to jak se vali krev uplne roztrhne, byla mi strasna zima, ale byla jsem prej uplne rozpalena, zpocena a cela se klepala. tak sem chtela aby me postrikovali studenou vodou, ale oni tu vodu na me na ferovku lili, takze to spis vypadalo,jak kdyz sem se zblila:-((((( no proste asi po pul hodine, kdyz jsem si rikala ze nemuzu umrit, protoze se nema kdo postarat o pejska, kteryho jsem zdalky slysela jak vysiluje kde sem, jsem se dokazala zvednout a s pomoci ostatnich jit na vzduch, tam za mnou prisel kamos se psem a dalsich pul hodiny se mnou chodil po ulici abych se poradne nadejchala a ochladila. dokonce mi i nechal poslat jidlo...zavolal mobilem a jidlo bylo tu......zaver? nevim co se to se mnou stalo, ale myslim, ze jsem byla kousek pred klinickou smrti........dikybohu od ty doby nic a kdyz mi zacina byt soufl, tak to hned poznam a radsi to brko ozelim, nez to prozit znova.HOWGH
Prihod mam nespocetne mnoho... vybrat najlepsiu by bolo fakt dost tazke. Pri tych starsich
by som urcite na nieco zabudol tak som vybral tuu co sa mi stala pred par dnami:
Najskor som samozrejme cos zahulil a potom idem, rozmyslam ze kam vlastne idem...
kedze ja byvam v meste vybral som sa kusok za tzv."civilizaciu", kde sa uz nachadzaju
okolite male osady (dedinky?) - ze pozriem jak to tam vyzeraa... stalo to za to najskor
idem idem az zrazu zistim ze som vlastne zabluudil a neviem kde som tak som sa vybral ze
pojdem cez nejaku luuku... a tu sa to stalo! Zazrel som kravu a vedla nej dalsiu malu -
cize asi mlaada tej velkej kravy... tak rozmyslam ci to nie je nebezpecne taka krava ale
nakoniec som si povedal ze asi nie a ze prejdem normalne okolo nej... no to bol ku*wa
omyl!!! Taa krava sa za mnou fakt desivo rozbehla a ja zhuleny jak blazon som utekal pred
nou dobry kus kym si to nerozmyslela a nevratila sa naspat. Potom sa mi ako-tak podarilo
najst cestu, ktorou som sice vobec nemal v plane ist (:bola to okluka cca.2 hodiny peso) -
ale co aspon som sa presiel. Tak si daavajte velkyy pozor na kravy!
Nejbrutálnejší zázitek?
Zkuste jet autem po dálnici se 3 kámošema a dá pri jízde pár špeku. Fakt mazec závodit s dalšíma ridicema a dát jim na prdel se starym Vazem ( 180 km za h.)
to Janice24 to se mi taky dvakrát stalo...až na to, že jsem mněl před očima černo, taky jsem myslel, že mi praskne srdce...navíc mi neuvěřitelně hučelo v hlavě...
...já bych řek, že se to stane, když člověk celej den nic nejí a navíc je třeba ospalej...ganja nějak snižuje hladinu cukru v krvy...kamarád mi říkal, že v hollandu používaj jako lék vodu s cukrem...myslím, že se k tobě neblížila smrt, ale mdloby či bezvědomí následkem náhlého nedostatku energie
přeji ti ať už se Ti to nestane...vým, že je to hodně nepříjemný
Zdarek,
tohleto co popisujes je mazec jako prase obcas se mi to taky stane. ale myslim ze je to zavineno nasledujicimi vlivy...
1)pises ze si celej den nic nesnedla...to cloveka poradne oslabi
2)unava...ta vyplyva ztoho ze si za ten den skoro nic nesnedla
3) prostredi...misto, ktery moc neznas
4)kdyz se ktomu prida troska stresu a sliny brcko tak to dokaze udelat pekelnej stav ...
ja se snazim vzdycky nejdriv neco snist a pak teprv hulit pac tyhle stavy taky nemam rad ...
to All==> preju hodne vybonejch brcek a hodne uspechu v zivote...
Prs: Doufam ze ted nevypadam jako pan Chytrý jestli to tak vypada tak to bude teoreticky i prakticky tim ze sem momentalne nasracky hehe
To moje zazitky sou ciste se stestim ;-)
Svojeho nejlepsiho kamose sem poradne nevidel asi 4 mesice tak sem za nim jednou zasel jestli nezahulime,sli sme ven,vzali sme jeste jednoho kamose,dali kazdy brcko bile vdovy a 8 !!! 8 hodin sme si povidali,hulili,vzpominali na zakladku,proste uplna pohoda...
no po tyhle zkusenosti se vzdycky najim predem:-) takze uz mi snad nic takovyho nehrozi, ale bylo to pekelne neprijemny......ted uz je vzdycky (kazdy den) o.k.
no něgterý moje zažitky fuck stojej za to třeba vetšinou, v buse stojim před dveřma a lidi nemůžou vystupovat zdovolenim .............nic, ZDOVOLENIM............. nic ,
ZDOVOLENÍÍÍÍÍÍÍÍM ................ no a tohle se opakuje asi ještě 5x no a pag si to uvědomim, řeknu "jo jasně stačí říct"!!! nebo jednou tagy v buse sem se začla smát na celej bus strašně na hlas a vůbec sem to nemohla zastavit, lidi trošku blbě čuměli ale no a!!! Ale určitě mám i lepčí zážitky ale nág si nemůžu na nic vzpomenout (čim to bude?)!!!
vcera sa mi stala diwnaa priihoda... s mojim najlepsiim kamosom sme tak okolo 22-23:00 PM
zahulili (vlastne ja som pohuloval uz cely vecer:-) a ako tak sediime na lavicke a pozerame
na oblohu zrazu cosi zistujeme, ze sme niekde inde, sucastou myslienky, ineho sveta a
takeeto naapady. Na oblohe sme nachaadzali z oblakov rozne veci: ovcu, chvost ryby a
podobne. Este dlho sme tak sedeli smiali a rozpravali a rozpravali a smiali sa... bolo to
proste diwnee ale aj tak to nedokaazem tak dobre popiisat-maam z toho skor len take dojmy.
Neviem ci je to brutaalne ale kazdopaadne to bolo pre mna dost zaujiimave.
1.
Jednou sme s kámošem šli pohulit na jeden velkej kopec.
Smotli sme velký brko a daly se do hulení. Po chvíli nás napadlo delat Beat box. Ten gradoval do uplnýho psycha a my nemohli prestat. Po tom se setmelo a ani nevim proc, sme se zacali modlit k bohu, po tech modlitbách sme najednou zacaly cejtit prítomnost neceho nadpozemskýho a pak naprostý vokno. Co se s náma další hodinu delo, to nikdo z nás neví.
2.
Daly sme špeka v jednom klubu. Hulíme, hulíme a kdyz je uz skoro po špeku tak se zacnu dusit. Za chvíli to prešlo a v tom se to zpustilo. Zacal se mi tocit svet pred ocima a muzika, která tam hrála se mi zacala rozdvojovaz, tak ze to vypadalo jako kdyz máte puštený dva kazetáky a v kazdym je neco jinyho.
Po dlouhém rozmýšlení jestli jít pryc nebo zustat jme se vydali na Václavák, kde sme behali nahoru a dolu. Uplný šílenství. Celí to trvalo asi tak 7 hodin a já se pak ptal: Co se to sakra stalo?
Máte nekdo podobnej zázitek jako sou ty dva co sem popsal?
Muj nejzajimavejsi zazitek s marihuanou se odehral asi pred 2 roky tohoto casu.Jako obvykle za mnou na navstevu prisla moje kamaradka,dali jsme si spolu par dymecek a pustili si telku,ze tam vali dobrej porad,tak ze to zkouknem.Vsechno bylo O.K. az do te doby,nez se nase pohledy nejak domluvili a zacali jsme se libat.Bylo to hafo jiny,predtim nepoznany,potom zatraceny.Rozumejte,nejsem lesss...mam kluka,nikdy jsem uz s holkou nic nemela.problem byl jen v tom,ze se nam to vymklo,,suchej konec.Dnes mam s tou divkou ponekud elektrizujici vztah,jenze s obavy o dalsi zasek uz spolu nekourime skoro vubec,vidame se tak jednou mesicne,kazda ve svym svete,ale kluci meli by jste se stydet,pac kerej z vas holku udelal,aniz by se ji dotkl na onom miste???