Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo je, ja si chci taky zeptat už sem FIM dělal a pár vetví mi z toho vyrostlo muzu to na nich aplikovat taky? ja to totiž zkusil na bočních poupatech a nic uplne to zakrnelo takže sem si nejspis pripravil o palice že?
Původní příspěvek od Bakla_Jean Zdravíčko, chtěl jsem se zeptat, jestli je vhodné kombinovat FIM metodu s LST metodou na jedné kytce. S LST sem začal tento týden.
Stipnul jsem to,ale nenechal jsem tam listecky,jenom kousek stonku nadpatrem,tesne pod listeckama Ja vim zkazil jsem to,ale vyrostou z toho alespon 2 nove vyhonky,strihal jsem to pred vcerejsky a skoro zadna zmena,jen zahnedly stonek. Mohu dalsi FIM uplatnit na nadchazejicim patre nebo vice nez jednou se nezastrihuje? PS: Potrebuji roztahat kytky po boxu Dekuji!
Ahoj,
nemužu se nikde dočíst jeslti po FIMu nechat rostliny v rustové fázi a jak dlouho? Dále by mě zajímalo jestli se tato technika provádí i na rostlinkách z řezů nebo jen ze semínek?
Původní příspěvek od SkankyCZ Ahoj,
nemužu se nikde dočíst jeslti po FIMu nechat rostliny v rustové fázi a jak dlouho? Dále by mě zajímalo jestli se tato technika provádí i na rostlinkách z řezů nebo jen ze semínek?
Určite trénuj rastlinu vo vegetačnej fáze.(LST môžeš naveľa aj počas kvetu.)
Môžeš aj rezy.
Ovšem nie každej rastline FIM sadne, na každú odrodu (niekedy aj na feno) je dobrá iná technika tréningu, niektoré sa dokonca ani netrénujú. Keď máš kvalitné rezy, tak FIM ani nebudeš potrebovať, lebo sa sami budú dobre vetviť.
Původní příspěvek od Murph Stipnul jsem to,ale nenechal jsem tam listecky,jen:-) om kousek stonku nadpatrem,tesne pod listeckama Ja vim zkazil jsem to,ale vyrostou z toho alespon 2 nove vyhonky,strihal jsem to pred vcerejsky a skoro zadna zmena,jen zahnedly stonek. Mohu dalsi FIM uplatnit na nadchazejicim patre nebo vice nez jednou se nezastrihuje? PS: Potrebuji roztahat kytky po boxu Dekuji!
KDyz je chces roztahnout tak rostahuj vetvu po vetvi, je tu nekde na to navod tusim ze v outu.
Musím říct že letos pěstuji poprvé a vyzkoušel jsem tuto techniku,zastřihl jsem kytku mezi 4 a 5 patrem a udělalo se mi 8 hlavních vrcholů a z toho místa kde jsem tu kytku zastřihl tak mi vyrašil 9 vrchol.Udělám foto hned jak to bude možné :-)
Jinak dneska jsem 4 vrcholy o5 zastřihl touto technikou tak jsem zvědavý co to udělá :-) A chci se ještě zeptat pokud by mi někdo z vás mohl poradit,uškodí hodně kytce když jí zastřihnu v 10 patře?A je pravda že když zvýším hnojivo tak se kytka lépe vzpamatovává?
Děkuji za vaše odpovědi :-)