Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak letos mám Durbany od Dutch Passion, nic moc, samá plíseň a i kompaktnost palic je nic moc, chtěl bych zase pěstit South Africal Durbon Poison x Skunk#1. Stím se DP Durban nedá srovnávat.
kua v noci chodit do kukuřice,asi málo bych byl posranej, mi to stačilo před lety, jsem tam chodil za bíliho dne,už to sem byl posranej, natož tam chodit v noci...
Letos mám jen jednu kytku Durban od DP, jelikož měla po přesazení, problémy, téměř celá zežloutla a odumřela, zůstaly asi jen spodní 2 patra zdravá,proto je nižšího vzrůstu než jsem čekal... ale i tak vypadá celkem dobře... palice vypadají pekně... jsem zvědavý na účinek...
Jedna rastlina Durban Poison DP seknuta 11.9. koli zberu kukurice, na obrazku chyba este jeden ruksak, ale i tak celkom pekne fotene telefonom.
Edit.:
Rastlinka bola predpestovana za oknom od aprila a do pola isla cca 10.6. . Blyzni tak 90% hnede, krystaliky tak 1/3 mliecne, teda este celkom zrela nebola, ale staci aj tak jak je
No tak u vas dali dole tu kukuricu pekne skoro asi bola na silaz a nie na zrno. Mna tiez cakaju v kukurici 4 rastlinky Frisian Dew, Orange Bud, Special Queen, Holland Hope tak dufam ze kukuricu budu zberat az na konci oktobra prijal by som aj neskor Napis potom kolko si mal z toho celkovo gramov sucheho. Myslis ze uz si ho mal dozreteho toho DP ?