Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kapka1,skús si zohnať semienka Sýrské Routy,to je najbežnejší MAOI,aspoň myslím,že je najbežnejší a to sa používa aj do hubovej ayahuascy:MAOI+hubičky.
Jasne jasne skusim, nevis jak se jmenuje latisnkým názvem? Ale podle me stacej houbičky sami osobě, co myslíte? Má cenu prohlubovat jejich účinky když jsou sami o sobě docela silné? Nebo jsou po tom zcela jiné stavy...
Kapka1: tak mna jedine napada ze si tu "ayu" bud vypestoval sam, ale bo si kupil cez net....ale vsak to sa spytaj jeho...ked velmi chces tak si to vies zohnat.
Syrska routa---PEGANUM HARMALA, mam nejako malo semienok, na jar skusim.....ale zatial sa mi nepodarilo vypestit tuto pustnu rastlinu...
ano, najcastejsie sa zvykne kombinovat s houbickami prave syrska ruta, ale podla mna to nema cenu...hribovy vylet stoji za to sam o sebe ale kolko ludi, tolko chuti....
to all: Diky za pozitivny ohlas, ale aby som to fsetko na pravu mieru uviedol, tak to som nevypestoval, ale dostal. Pokial viem , tak ten kusok presiel cez viacere ruky, a ku mne sa dostal ako zaujimavost. Je to od nejakeho nemeckeho importera. Mam objednanu ayahuasku z FE, ale zatial mi nic neprislo, a obavam sa, ze vzhladom na xladno, ktore je vonku asi uz ani nepride.
Co sa tyka pozitia, tak ako som spominal, na varenie je to dost malo (som videl take recepty, kde sa suroviny rataju na kg) takze asi to ostane len ako ta zaujimavost. O kombinacii s houbickami som este nepocul, ale suhlasim, s nazorom ze tie su aj sami dost silne, takze ktovie ako by to dopadlo?
Inak ayahuaska je silny MAO inhibitor, takze nejaka blba kombinacia, by nemusela dopadnut prave najlepsie...
Co sa tyka surovinovej ayahusky, myslim ze ta je lepsie pristupna v EU ako zive rastliny, a byva alebo takato cela, alebo struhana na hobliny, ktore sa lepsie vyvaraju.
to h'assassin : No pravdupovediac, postradam recepty, ktore sa pripravuju z malyx mnozstiev. Aj ked ta chacruna, 100g listov je pomerne velka kopa. Toto je zrejme red caapi. To ale len odhadujem, lebo k tomu nemam blizsie info zo zdroja, odkial to poxadza.
all: Hot news: Moja Salvia divinorum sa rozhodla v tento nehostinny novembrovy cas kvitnut - a aj ked kvety este nie su otvorene, radsej som ix nafotil, keby si to s tym kvitnutim nahodou xceli rozmysliet
Je to W/H strain, a tato rastlina ma cca 4 roky. Na tej poslednej foto je maly zaklad dalsieho sukvetia, ktory bude kvitnut zrejme este neskor. Ake mate so salviou skusenosti vy? Podarilo sa vam ju doviest do kvetu? Prip. nejake foto?
to h'assassin : posnazim sa. Dufam ze to prezijem ....
To heikki: Dikyza poxvalu, myslim ze sa fsetci v tomto threade snazime, aby tu bolo co najviac info o pestovani a vyuziti malo znamyx botanickyx rastlin. Nezaskodi posunut si obzor dalej
ad.1LUDIAAAAAAAA !!!!! HEEEEEELP ZOMIERA MI SALVI J KA neviem co mam robit HEEEEELP vlhkost ma dobru stale ju rosim tak neviem...................ad.2 neviete ci MUCENKA JEDLA a MUCENKA OBROVSKA SU TIEZ HALUCINOGENY ? LISTY SA MYSLIM ZE FAJCIA:... ?na BIOTOXE o TOM NIC NIEYE
to bawy: Vela problemov so salviou vyplyva momentalne z prilis tmavyx podmienok nasho klimatickeho pasma - kratky den + malo priameho slnka sa musia podpisat na kazdej rastline.
ad mucenky: Viacere druhy, a medzi nimi aj tie dve vyssie spominane obsahuju harmalove alkaloidy, teda ix mozeme vyuzit pri priprave ayahuaskovyx odvarov. Samostatne maju sedativne ucinky.