Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak ja uz mam jednu rastlinu zrelu a v najblizsich dnoch idem kosit a druhej davam este take dva, maximalne tri tyzdne.uz sa tesim na prve brcko inak obidve su nejake nounejmy
Hello..ja mam kytky u reky,maj tak 170cm a taky zacli kwest az ted..je to na howno..doufam ze to stihnou,pokud ne udelaM OPERACI Z a dam je pod dwa sodiky..hodne stesti wsem.Aw4
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph
Panove mam bohuzel ten samej problem Mam venku a ke vsemu blizko lesa kde je hodne velka vlhkost nakej no name ale ten nema vubec naznak prepnuti Taky mu moc sanci nedavam... czuss
no tim kvetem byche s moc nezabyval...ja mam na vsech kytkach nadherne květy (prominte mi za ten vyraz) ale jen na jedne jsem se teprv pred tydnem dovedel co to vlastne je...zacinaji ji rust malicke chloupky tak jeste uvidim co z toho bude..Tahle kytka je vysoka cca 3m....jeste jsem se s nicim podobnym nesetkal a nechavam to osudu
Původní příspěvek od RASTA s.r.o no tim kvetem byche s moc nezabyval...ja mam na vsech kytkach nadherne květy (prominte mi za ten vyraz) ale jen na jedne jsem se teprv pred tydnem dovedel co to vlastne je...zacinaji ji rust malicke chloupky tak jeste uvidim co z toho bude..Tahle kytka je vysoka cca 3m....jeste jsem se s nicim podobnym nesetkal a nechavam to osudu
NO já bych se tím celkem i zabývala,jsou odrudy,ktery dokvetou koncem září,jsou taky odrudy,ktery dokvetou koncem listopadu apod...hodně záleží jakou si vybrat genetiku mě např.kvete všechno až na jednu je to samozřejmě moje blbost,měla jsem si o ní sehnat informace a potom se rozmyslet jestli to má smysl vůbec sázet,nebo ne...tak přeju,at všechno dokvete,tak jak má
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
No to ja to zas tak necheckuju...Urcite to je i o genetice jak rika Hanulkaaa,ale tohle ti v mem pripade vyvratim,protoze je to uplne stejne kytka jako ta co roste vedle ni , na ktere uz jsou " produkty " ....je to SHAMAN... Buh vi cim to je... Proste to tam necham do te doby nez z tama neco nepoleze a kdyz ne tak tam tu mrdku necham schnit
Hanule jeste mi rekni proc tam v podpisu mas " zamilovanej clovek,hloupej clovek...? " Ty jsi nikdy nebyla zamilovana???Vim ze je tohle trosku z cesty,ale trochu jsem se u toho zasekl
Protoze kdyz ses zamilovanej tak za a) delas veci ktery bys jinak nedelal
b) prehlizis chyby toho druhyho
A jiste bude jeste vic takovych veci.
Jo a k tem kytkam ses si jistej ze je to ta sama genetika? A to mas z originalnich seminek? Bo ti je nekdo dal. Protoze ono zalezi tak z 85% na
genetice. Jinak to trosku muzes uspisit trba PKckem bo silenou davkou kvetove hnojky, jo a je jasny ze je to ta stejna kytka. Protoze preci vseci tady pestujeme konopi
spis jiny pheno proste......... taky sem mel pred par rokama shamany a z jednoho packu (10seeds) byly tri phena.jedno bylo kolem 20 zari hotovy druhy kolem 14.rijna a treti prvni tyden listopadu... a to posledni pheno teprve zacinalo vyhazovat palicky az kdyz 1 pheno bylo v 3/4....
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............