Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim tě.. Podle všeho je to delší dobu trvající deficit dusíku a špatné pH. 6,7 je hodně. EC jestli je 3,23 tak je to taky moc. To se zvedlo, ale jak si mel špatné pH a furt si tam lil hnojiva. Lej čistou vodu s menším pH dokud se nesrovna EC. Pak bych dal slabší roztok grow+bloom. Nevim nevim ale
Nebylo by lepší to přesadit do čisté hlíny ? ( plagron light mix nebo grow mix ) a dát do většího květináče ? Jinak jsem zapoměl dodat že to jedu v hlíně.
Nebo pořídit kostní moučku a udělat z ní roztok a zalévat ?
Čau. Neví někdo co to je? Jedu hlínu 600w, sem v 6.tydnu, hnojim každej den mam 11x chronic ,10x critical jack a ten chronic je na tom docale špatně. Takhle mě začali zlobit listy. Řekl bych nedostatek Ca...Což?
a jeeeeje dalsi no ty vole uz snad i vaham zda to byla moje chyba protoze zmer vytzok ph a vsadim botu na ph pod 5 ..... uz bych snad odhadoval na jakehosi parazita nebo plisen ktera rapidne zacne menit ph a zaroven zasekne kytky kdyz to postoupi moc ... bohuzel boj sem jiz vzdal...CA sem dopridal ph zvedl ale stejne konecna¨
Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................
Tak ja mam presne to same,hlina,ph 6.7 ctvrty tyden kvetu,na omak jsou listy jakoby suchy a drsny,pridal jsem i Cal-Mag,ale stale stejny. Dela to jen na nejvetsich listech.
Takhle to vypadá a už z toho začínám být nervní. Přelité to asi být nemůže.. zalívám fakt jednou za 4 dny a to tak, že proliju celý květináč. Někdo Heeelp.
Zdravím vás. chtěl bych vás poprosit o radu.
Mám 22. den 18/6 8x the ultimate od Dutch passion
Kytky nedávno prošly světelným stresem a asi 1,5h se pekly při 36 stupních. (oklamala mě ventilace) už týden jsou v poho a rostou jak mají jen se strašně kroutí nevíte čím by to mohlo být?
Hnojím AH
Teplota den 25-27 noc 19-20
vlhkost 55-63
Jinak ještě svítím 2x 300w
Předem díky
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX