Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..no dostal jsem 5 semen od kamose (1300kc) The Unlimited - Dutch passion.nl (otresne baleni semen maji, zlatej MR.nice a nebo sensi)
..akorat to nepojedu pod HPS ale pod usporkou CFL 250W
..tak muzem potom porovnat HPS vs CFL
Dobré dopoledne Pokusi
Koukám že už ti to začíná zlehka boubelatět.
Jen jedna připomínka vše vypadá dobře tak jak má,ale přidal bych
zlehka na koncentraci květových hnojiv máš je až podezřele dokonalé.
Jaké máš EC na výtoku?????
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Dobre rano panove
Koogi1: Dekuju za nazor a pripominku. S tema hnojkama mas urcite pravdu,do tet jsem daval 4ml bloomu a 1ml green a to same sugar. Dalsi kolo dam 5ml/bloom + green a sugar po 1ml. Ale to az v pulce tydnu,dnes dostanou jen cistou vodu,trikrat jsem tet zaleval s hnojkama a tak tet vysadim a dam jen vodu!
Pekne jak si napsal ze je mam az podezrele dokonale
Ec metr bohuzel jeste nemame ale merime ph na vytoku,naposledy mi to ukazalo 6,1 na vytoku a tak je chci tet jen prolejt vodou o ph 5,8 a zmerim co to udela! Ze zacatku jsem mel na vytoku okolo 5,5 - 5,8ph.
Jinak kotatka jsou dokonale,jen trochu prerostle ale ja si myslim ze to je jedine dobre,aspon to budou poradne hovadka,ne?
No toho květového hnojiva bych dal více!
Pokud jsi zaléval 3x po sobě s hnojema a s těmi hovádky to ani nehlo
tak to bych sakra přitlačil na pilu a pořádně je osolil hnojem ať se
ukáže jejich pravé bobtnání palic,vím že je to nenažraná genetika
jako prase proto jsem se ptal na to EC,ale jak jsem již psal jsou
až moc dokonalé krásně zelené a ani kousíček listu není spálený
od hnojiv což je fajn,ale je vidět že jim můžeš naložit hnojiva více
chces sklidit pořádné bejzbolové pálky tak jim dopřej dostatek žrádla.
Ph máš v klidu to bych až tak neřešil,pokud proliješ zálivkou5,8ph
a na výtoku máš 6,1ph si myslím že to není hrůza
ale pokud chceš mít na výtoku 5,8 tak sniž ph zálivky cca na 5,6ph.
koogi1: Ok pane,tak trochu pridam. Je sice pravda ze holky bobtnaj uz tet pekne a je to poznat ze dne na den ale i tak pridam na bloomu o 1ml vice,takze dam pet,kdyz to skousnou tak tu dalsi dam 6ml/1l vody.ok? Jen ten green a sugar davam po 1ml/l a jeste na stridacku (jednou green a po druhe sugar) jen jednou jsem je dal spolecne.
To ph trochu stahnu na tech 5,6 - 5,8 na vytoku.
Jo jo jen jim dopřej a pozorně je sleduj co ti budou dávat za signály,
buď se jim to líbit bude nebo ne.
A pokud ne tak prostě budeš dávat tu samou dávku co dáváš teď
a budeš si jistý tím že děláš vše pro maximální výnos a jejich pohodu
Aha,ok. Diky moc koogi! Tet jsem to probiral jeste s jednim clenem na skype a tak dam 6ml bloom 1ml green a 2ml sugar, sugar je asi naposled,tet jsem znovu cetl ze je od druheho tydne rustu do tretiho (vcetne tretiho) tydne kvetu a ten ja mam uz davno za sebou,takze tet ho dostanou po treti a naposled. Nebo nekdo ma jinej nazor? Nevim jak dal s tim sugar royal.
Teď zrovna jedu taky ultimate. Abych tě trochu potěšil, mám dobrou zprávu. Jsem v 57. dni květu a abych pravdu řekl, tak to co se děje posledních 14 dní, je až neskutečný. Nejdříve jsem si myslel, že je něco špatně. Jsem spíše na indiky a tak když po téměř šesti týdnech byly paličky stále velmi miniaturní, jsem začal propadat panice. Teď už je vše jinak a mám tak velké paldy jako nikdy. Jupííí. Co se kvality výsledného produktu týká, jsem velmi zvědav. Pálky jsou to sice obří, krásné a voňavé, ale co si budem povídat, chuť a stav přispěje velkou měrou ke konečnému hodnocení.
Connoisseur : Hoj pane! Tak to je radost cist,diky moc! Jsem sice maximalne spokojenej uz tet ale budu klido jeste spokojenejsi
Jsem rad ze zatim kazdej kdo to jel tak o tom pekne pise,super! Klydne sem hod nejake foto at to muzeme porovnat,moc by me to zajimalo! Rad se pokocham