Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
u me to jednoznacne vyhrává systém protoze si ho obcas zahrajem s kamosema ale dramn beiz taky hrajem a je v poho hipec sem poslouchal driv ale moc me to nechytlo. ale proti gustu žádný ....kazdopadne du do systému
Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....
ja jednoznacne fandim systému a dramnbeiz protoze ho taky s kamosema hrajeme ne? hipec sem taky chvili poslouchal ale .... nicmene jestli je to hlasovani nebo co tak ma jednoznacne hlas system!!!!!!!
Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....
Ja zas osobne Hip Hop nemusim radsi si poslechnu nejakej libovej punk, ale my nejoblibenejsi kapely Jsou Nirvana, System of a down,Korn,Slipknot a ceskej punk jako napr. E!E,Jaksi taksi,Plexis,Elektrikmen atd. atd. atd. ale hip hop taky nekdy dam.
jj systemy rulez !!! NSK okktek zuqwa metro komatsu. To je proste narez. Ale rad si poslechnu vsechny styly co se tykaji electro-hudby (teda az na komercni techno, to je nejvetsi shit) takze jungle, D&B muzu i house. Oj malem bych zapomel na muj hodne oblibenej RAVE. KDyz se to umi tak je to fakt vyborna muzika. Ale i ten hip-hop si rad poslechnu, ale jedine ceskej. Kdyz tomu nerozumim tak mi to skoro nic nerika (az na vyjimky). Zkratka docela mi zalezi na tom o cem rapuji
Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !
Mno takze ja poslocham hlavne Metal. death, doom, black, gothic grind core nevadi mi ani nu metal. Z metalu muzu opravdu vsechno.
No a taky nakej ten Punk a Rock no
to:TheCed: Amon Tobin je můj miláček- výborný!!! pak miluju Courtey Pine nebo starýho dobrýho Boba Marleye a co Doors zapoměli jste na Doors???!!
A nebo Zuzana Navarová teď vydala úžasný album ve spolupráci s nějakym španělem(nejsem si jistá ale zní to španělsky).A pak Jiří Schmicr má taky výborný písničky na špatnou náladu, nebo z jinýho soudku Skapone atd.
Hudba je moje druhý já tak už končim s výčtem pa technaři a hiphopeři
hashie> myslim, že je to Bolívijec, ale skříň bych za to do vohně nedal
teď si ulítávam na Spiritualized - asi nejhustčí, nejšílenější, nejkrásnější kytarová psychedelie vod dob starejch Floydů (a když myslim psychedelie, tak myslim PSYCHEDELIE)
hashie: neboj, nezapomněli... na Esenciálních raritách v poslední době ulítávám zas já (takový vály jako Someday soon, 17ti minutovej the end, Woman is a devil a tak jinde nejsou...)
dude: ááá, pán je taky psychedelik pokusím se sehnat, páč v poslední době beru vše co je jen trošku psychedelický (no jo, podzim...)
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash