Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky moc za rychlou odpověď
A jak se pozná že začínají kvést? Co jsem se dočetl tady na fóru, tak to bývá u outdooru přelom červenec/srpen - až září - ale už jsem se nedohledal, jak to opticky poznám. Foto se mi nepodařilo najít.
A dá se FIM provádět i na nižších patrech nebo vždy jen nahoře?
neco podobnyho sem taky obevil kuli msicim na outdoru asi ve 3 nebo 4 patre napadly mou kiti msice vsiml jsem si jich v cas ale prave ony vrcni listky byly tak z 85% sezrane msice jsem zlikvidoval spicka dlouhou dobu nerostla ale vyrazily dve nove vetv vetve o patra nize velmi zesilyly pak zacla rust i spicka tet mam 3 vetve primo ze spicky dalsi dve z nizisoho dosahuji stejne visky jako top. palice jsou na 3 vetvich stejne velike na dalsich dvou max o 7% mene takze v podstate mam 5 vrcholu takze to skutecne funguje!!!!! mam este 1 stejnou kytku u ktere se to nestalo je klasicky zastipnuta a uroda na ni je o mnoho mens!!!!!i
ja zkusil FIM prvne a mam 100% uspesnost. minimum vrcholu - 4. ovsem neverim tomu, ze se mi to jeste v takovem rozsahu nekdy povede. na zaklade zkusenosti mohu napsat, ze kazda sezona je jina.
Původní příspěvek od Setth Tak jsem byl po týdnu na kytkách a s tim FIMem se mi to nějak nezdá. Koukněte na to. Spíš rosou jen ustřihlý listy. No ještě uvidíme. Třeba se to ještě nějak chytne.
nejlepší je ten pavouk na první fotce v pravo u střihu ))) pavouk pozéééér
nemuzu si pomoct, ale podle me je fim akorat tak na mikro....... jinak je to naprosto neuzitecny. pokud mas malo prostoru a potrebujes hodne vetvit je to super, ale jak rikam, od doby co sem presel na z mikra 120w na 600w sodikovku a mam misto pestebni mistnustky 30x30x50 normalne stan 120x120x180 tak sem to nepouzil. nevidim uplatneni
Hele zasadil jsem poměrně pozdě, až ke konci května, rostlinky jsou pořád ještě celkem malý. Má cenu je zaštipovat? Bojím se, aby se nezpomalil moc růst, když už jsou sázený takhle pozdě..
Původní příspěvek od senseye Hele zasadil jsem poměrně pozdě, až ke konci května, rostlinky jsou pořád ještě celkem malý. Má cenu je zaštipovat? Bojím se, aby se nezpomalil moc růst, když už jsou sázený takhle pozdě..
Jo, rozhodně to udělej. Sice se ti na chvíli zarazí růst pater, ale kytka využuje čas na zesílení stonku a na větvení. Navíc po vyrašení nových vrchních výhonků pak roste rychleji než předtím.