Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od awcryw ja idem durban od DP pestujem prvi rok na skusku a velmi ma prekvapili raste mi 9z10.Mozem sa opitat aky je silny kolko prasku si musim dat????
Kolik prásků si musíš dát?Co to je za debilní otázku?Tolik aby tě to zhulilo ale nepřehulilo.Přiště se neptej na tokový blbosti.
Zdar durban people....po dvojrocnej skusenosti vam poviem ze durban od nirvany je uplne na hovno v porovnani s dutch passion odrodou....nirvana nedokvitne!! a ked hej tak treba zatmievat, prehnojovat a robit vsetko mozne aj nemozne....mne z 10 regular vyklicilo 8, 4 samice - dokvitla poriadne jedna a jedna uplne splesnela...(druhy oktobrovy tyzden!!) vsetky rastliny mali cez 2,7M!!! oni vkuse rastu a nie a nie sa nahodit do kvetu......nic!!!! clovek je po 5 mesiacoch rastu uz trosku s toho nervozny (z tej jednej som aml ale 2 sedemdecky - velmi slusne a pokur to bol luxusny)
DP je ina kava....z 10 feminized vyklicilo 10 a vyrastlo 9.....kvitne uz v pohode aj v septembri a krasne dokvitne......vynos ani neviem jaky bol bo toho bolo po kokot!!! rastliny mali od 1,5m do 2m ale sa mi zda ze durban od nirvany vas psrasi trosku viac a je ovela krajsi - taky fialovy.....
podmienky boli uplne rovnake pre obidve odrody - dp a nirvana...pekne horuce leto..juzny svah...sadil som do pokrivy(zihlava) asi do 10L jamy...poda bola ta ista bo spod pokriv je to najlepsie, netreba riesit ph a ani hnojit na rast..klicit som daval do servitok a hnojil som len na kvet...(uz ani neviem cim)
ked vam mozem poradit tak durban berte jednoznacne od DUTCH PASSION. zaplatite trosku viac ale nebudete lutovat, fakt sa to oplati. no a je to jednoznacne najlepsi out. a je nenarocny, rastie skoro sam....smoke it fellaz
no moje palicky su asi uplne v haji mi ich zaliala voda ked stale prsalo mozno este nejake zachranim ale nic moc mal som Durban od DP a holand hope ties od DP
netreba u nas sadit skoro (pankrac, servac, bonifac 12,13,14 maja, - mozu este prist mrazy aj ked je horuco!!!) na vychode, severovychode, a na morave sa u nas sadi az tento tyzden alebo na dalsi....neje to neskoro....tak akurat..
zdravim, mame taky jeden problem. Jednemu s našho Durbanu sa stala taka nehoda že niekto mu trošku ušlahol 3 poschodia . Myslite že sa to ešte chyti a bude to mat dobry rast ?
to jofo999, jak uslahol? odtrhol? ked hej tak mu nic nebude, ganja je burina debilna, ja som minuly rok skusal a som jedneo samca 2m zlomil na osmich miestach!!! - a nic sa mu nestalo, o tyzden bol v pohode, tak som mu otrhal vsetky listy, zase nic, ganju len tak nedojebes, najviac sa da asi hnojivom ked toprezeniesale inacpooda,neboj nic...
Krasne kytki setki 3 ale ta posledna je naj lebo neni fialova ta sa mi uz aksi znechutila ta fialova som mal minuli rok cele pole FIALOVE a tento rok idem tiez na durban...semena som bral od DUTCH PASSION vyklicali 4/5 a stoho vyšli zo zeme len 2 co som dost smutny stoho ale spravia sa niake klony a bude to snad spetne :P a este by som chcel co by ste mi poradili spravit FIM alebo CROPING???
Okno + Out ' 07
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=30484
Durban Posion F2 z darovaného semínka,
Sklizen 20.září a tak jak tady každý mluví,že je odlný plísním.tak mi chytil plíseň jako prvý,takže byl sklizen o něco dříve!
Něco málo do mlýna.
Jinak si myslím,že by to tu mnělo být spíše o fotkách a né o kecání komu co vyrostlo!
čus, no tak abych přispěl tady svojí kytkou, od Marijuana-seeds.nl ze semínka (abych podotknul, tak sem měl durbana a 5 chroniků a durban byl ze všech paradoxně nejplesnivější) no a pošlu sem jenom detajl pár dní před sklizní, a abych eště podotknul další věc, tak měl ze všech kytek nejmenší výnos a staral sem se o ně naprosto stejně, asi to bude seed bankou no ...
No,souhlasím,letos bylo sice na houby počasí,furt chcalo,ale fakt začal s plísní jako prvý.
Výnos je nízký,protože je řídký,ale vůně,chuť i stav jsou celkem příjemné,žádné zmašťovadlo,prostě takové hulení do pohody