Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Policejní pes je hrozná mašina kdyby je ty cůráci policejní neměly sou v prdely,ten pes dokáže ucejtit i dotykovou stopu takže jestly bys chtěl něco zabalovat tak si porad měn rukavice a větrej nebo nevim,stačí jenom vypadat normálně ale jestly nejedeš s dredatejma rodičema tak by byla náhoda že by vás raply
Tak to by bylo lepčí nedat si v Coffe shopu žádný hulení a dovízt si domů protože aby ten "roztomilej" pejsek nepřišel a nezačal kvůli tomu načichnutí "vesele" štěkat no a pak prohlídka (kdybych u sebe něco měl tak bych byl po****** až za ušíma). Do amstru jedu za tejden.
Zdar lidi co si myslíte o posílání poštou. Nemyslim na nějaké velké množství v balících. Ale např. 1g do výkuchané distety v obyčejné obálce bez zpáteční adresy. Bylo by to do VB. Myslíte že neco hrozí příjemci?
Se mějte.
Původní příspěvek od vrku1 Zdar lidi co si myslíte o posílání poštou. Nemyslim na nějaké velké množství v balících. Ale např. 1g do výkuchané distety v obyčejné obálce bez zpáteční adresy. Bylo by to do VB. Myslíte že neco hrozí příjemci?
Se mějte.
No tak sem tuhle pětiletou diskuzi celou přelouskal..
Můj názor:
- 80% pravděpodobnost že ukážete občanku a jedete dál..
- když k tomu vypadáte "společensky přijatelně" je to VŽDYCKY lepší
- dready, divnej piercing = "hulím" případně "sem problémovej" = kontrola
- celníci to znají, ze schovávacích plechovek z growshopu ste na větvi vy oni NE
- ale je určitě lepší to schovat, než vést jen tak v kapse nebo batohu (schovávat to má cenu před celníkem, psa fakt neojebete to co tu píšete s kávou atp. jsou fakt naivní představy, ikdyž ta káva z toho vychází nejlíp)
- když u vás najdou dýmky, drtičky atp. můžete jít klidně do trenek a tím pádem STE V PRDELI (a oni taky - v té vaší
- když dělají takovou tu ledabylou prohlídku máte šanci a můžete si ještě věřit (pokud to máte např v tý kávě)
- když jdou se psem STE V PRDELI. psi mají opravdu velmi dobrej čich, jak už někdo psal dokážou rozeznat několik druhů pachu najednou. zapomeňte na to že ve smradlavejch ponožkách to nejde cítit to už ten pes cítí ještě než vůbec přijedete na čáru.
- nezapomínejte na to že najít "to" je jejich práce, nejsou to debilové a vůbec je nepřekvapí když to máte kdekoliv.. neexistuje schovka kterou neznají, de jenom o to kam se jim chce až jít.. klidně do prdele, do nádrže na benzín, pod nárazník, do dveří...všechno už tu bylo a oni se to učej v prváku na střední
Jak bych na to šel já:
- především bych nic nepodceňoval, když už něco vezu tak POČÍTÁM S TÍM ŽE MĚ BUDOU KONTROLOVAT, je zbytečný nedát si těch pár minut bacha a pak s tím mít starosti kvuli blbosti..
- obleču si něco nevýrazného a konvenčního (to se dá přežít)
- aspoň u těch hranic vyndám naušnice (pokud z nich čiší rebéélie)
- v autě nemám nahuleno, vypadám střízlivě
- při hovoru z celníkem se tvářím neutrálně, blbě se neusmívám, nepokukuju po tom co zrovna prohlíží, zbytečně nemluvím
- místo tekna pustím na chvíli rádio na normální hlasitost
- 15g z holandu mám neprodyšně zabalených v několika vrstvách nejrůznějších igelitovejch pytlíků a v dóze s mletou kávou/v tekutém mýdle s neprůsvitným obalem, nebo v jiné DŮKLADNÉ schovce
- žádný "nádobíčko" v mém autě nenajdou, protože tam žádný nevezu (dýmky se nakoupil a zbavil se jich ještě v holandu)
- pokud kupuju huličský suvenýry (bongy atp..) posílám si je poštou z holandu, nebo je aspoň mám dobře zabalený v zavazadlech
- když jde se psem, nenápedně vystoupím z auta otevřu nůž a psa několikrát mířeně bodnu do hlavy, břicha, páteře a potom odhodím směrem od auta, (vše v tichosti abych nevzbudil policistovu pozornost) jedině tak mám jistotu že nic nevyčmuchá...
jinak podle mýho nejbezpečnější je jet přes hráňo autobusem nejlíp s cestovkou.. tam třeba jen vyleze řidič, vleze celník projde bus (většinou bez psa) a jede se dál.. s tím zkušenost mám (s autem ne) a vždy to prošlo...
jinak zas moje zkusenost
před trema tejdnema jsem jel do alp lylzovat. Jeli jsme autobusem a asi tak 15 lidi si vezlo travu. Vyjizdeli jsme vecer a na hranicich s rakouskem jsme jen projeli nic se neresilo. Dalsi hranice byly se svycarama a jsou to fakt nejvetsi buzny... Od vsech si vybrali pasy a pak nekam zmizely, vubec jsme nevedeli co se bude dit. Ja jsem mel schovanou travu v tabaku od vodarny. Asi tak za pul hodky prisel s pasama a mohli jsme jet dal, ale byl to opravdu neprijemnej zazitek, protoze na kazdy zastavce se hulilo, takze si myslim ze to z nas muselo bejt i cejtit. Pak jsme jen prejeli hranice s francii a uz to bylo v poho.
No a nedavno jsem zas cet clanek o klucich co jezdej na bmx a jeli objizdet skateparky po nemecku. A behem toho tripu je 3x zastavili a museli vytahat vsechny veci z auta a pak to dali jeste zkontrolovat psoj. Nastesti nic nevezli.
Ja kdyz jsme jeli do Madarska tak sem si vezl asi jen 2gramy protoze jsem byl z toho celkem posranej a schoval sem to do sedadla
snad bych to snad okecal peace
Draci, otázka. Jak každej z fyziky víme, tak kapaliny nepropouštěj vzduch->pachy. Co nás takhle napadlo s kámoškou, je nacpat si kuřivo do sáčku, dvakrát či víckrát obalit a vložit do nutelky. Samo že by se to muselo nechat vyvětrat(ta pixla)... Přišlo by se na to? Jo a ještě, pes je fakt drak co se čmuchu týče, jenže to asi taky cítí hulení i z vás, když ste pálili, ne? Panečku... *kroutí hlavou*
Cus cely sem si to tady precetl a nejaky rady sou celkem dobry...
Rekl bych ze nejjistejsi skrys je dat to do kondomu a spolknout... ne ze bych to chtel delat
taky nemusi bejt spatny naplnit pres vaporizer balonky... kdyby sel pejsek tak je propichnes
ale neni nadto, si normalne vecer ubalit a zhulit speka
jeste jednu prihodu, ne moji ale kamosovo.
Jel minulej rok do Spainu a mel 3gramy schovany v bote v ponozce..na hranicich ho nechali vystoupit a prisli tam s pejskem...prohledali mu auto a nic nenasli... rikal ze bud mu tam smrdeli nohy bo byl ten pes vycvicenej na bomby coz spis
rekl bych ze vetsina tehle psu na hranicich je vycvicena spis na bomby...ale je to jen moje domnenka...
mejte se a pri prevozech a v pesteni hodne stesti!!!
Kamos viezol do francuzka len velmi malo,....mal to v tabletkach: Tie kapsule co sa daju otvorit.. Otvoris to vysipes prasok naplnis skerom a naspat zatvoris. Naplnil 10 kapsli rozdal aj spolujazdcom, ze v pripade keby prisiel do busu aj pes nech to zhltnu a zapiu vodou. Kapsle sa vo vode rozpustaju, takze to sa pochopitelne stane aj v zaludku...a potom uz neviem co. Kazdopadne on ani cely autobus nebol kontrolovany psom, takze pianko... zhulili to nie ziedli...
Původní příspěvek od Symbio to JJJ: jaktože voda nepropousti vzduch? co třeba takovej bong? možná je to debilní dotaz.. ale když proběhne osvěta zlobit se nebudu
no mas pravdu ze to je celkem debilni dotaz v bonguprece mas tu vodu jen jako filtr a tahas to prez ni ale kdyz mas v lahvi s pitim neco na dne tak to proste cejtit nebude
Tak sem tiež pridávam jednú 100% overenú metódu. Poproste niekoho kto vyrába domáce konzervy /paštéky/ nech vám to na tej mašinke zakonzervuje, potom takto zbalený material ešte umyte kvoli pozostatkom nieakej aromy ktorú by psi údajne mohli začuchat pekne prelepte etiketu z nieakej v obchodoch predávanej konzervy a túto maškrtu hodte k ostatným potravinám ked to náhodou colník prezrie nič podozrivé neuvidí proste strava na cestu. Možete ist na dovolénku idealne kvoli množstvu ktoré sa tam dá natlačit a takých konzeriev možete spravit viac. Vyskúšané na výlete do chorvátska autom s kamošmi uplne v pohode ,ale neviem ako by to fungovalo pri letiskovéj kontrole
Omlouvám se jestli je to tu už někde napsáno, ale nic jsem nenašel... Na česko-německých hranicích u mě na cestě z čech našli němečtí celníci hulení (2,4 g i s pytlíkama (?..nevym proč to vážili i s nima)). Sepasal jsem protokol, pustlili mě dál... nemám žádnej záznam v trestnim rejstříku...
Nevíte, co mi hrozí??
Zdarec s kamosema ve trech jsme jeli do svicarska pres nemecko a omylem pres rakousko a tam ta rakouska svi.. nas zabrzdila na temer hodiny.Vezli jsme desitky konzerv a proste plne auto jidla (doslova!)Vezli jsme 7g skera v 0,5kg hořčici a po gramu meli kamosi u sebe.Prohledaval dukladne kazdou skvirku basovou tubu kazdou konzervu jak sulin.nemel psa tak to bylo asi stesti .Za dva dny jedem se student agency do holandu tak skusim zas hořčici.