Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny,
když si tady čtu o balení brk, tak mě napadá otázka. Co říkáte na vatový(cigárový) filtr do brka?
Já ho občas použiju a musim říct, že je to super. Kouř je značně jemnější, neškrábavý a i chuť je pak lepší. A hlavně filtr slouží jako filtr a ne jen jako držátko. Tech sraček co se v tom zachytí je fakt hodně, po dohulení je filtr uplně zahnědlej, narozdíl od plic, doufám...
Čau Brkosaji,
když jsem hulíval víc, tak jsem taky začal po nějáké době používat filtry do cigaret, za který jsem pak ještě dával klasickej joint filtr. Uhlíkový filtry jsem nikdy nezkoušel, ale někde na fórech se tu taky řešily.
Musím souhlasit, že kouř je jemnější a míň škrábe, stejně s tím zachytáváním shitu. Zkuřovací účinek stejný. O chuti se dá těžko odhadnout, každej to má rád asi jinak.
Teď už neni na hulení čas, takže ani filtry neřeším. Určitě filtrovat je zdravější.
Taky trochu k balení, můj názor je, že delší papír (filtr) je lepší, páč je kouř chladnější a dá se dohulit brčko klasicky až do konce. hawk.