Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já také podám hlášení. Easy Sativa od Female Seeds kvete od půlky či konce července a do 2 týdnů bych to viděl na seknutí. Power Plant od Nirvany kvete +- 2 týdny, Early Misty od Nirvany a Early Skunk od Sensi Seeds kvetou týden a Himalaya Gold od Greenhouse Seeds ještě nekvete vůbec. Krom 1 samce.
mě kwete newim co ale kwete to hezky
modely co mi rostou sem dostal od jednoho trawela co se toulá ewropou a stojí to fakt zato něco jako goofy a fazole fijalka a ružowka
takovejch je - se podívej v nějakým Baumarktu nebo Obi - musí to mít málo dusíku (N), naopak hodně fosforu (P) a draslíku (K) - např. poměr NPK třeba 1-10-10 nebo tak nějak, zkus to a uvidíš, jestli si nechceš pořídit přímo nějaký extra hnojiva na ty naše bylinky....
Je to neuveritelny,kyticky mam zhruba vsechny stejne stare,vsem krome jedine staci uz jen tak 2 tydny a bude se kosit a ta jedna mrska si furt vesele roste a nic.Tak doufam ze neprijde moc brzy zima a stine to holka jedna a taky doufam ze me mooc mile nakonec prekvapi
ja mam ve skleniku 2,5m a 1,5m(stiplou) velky kyti a teprve tedka o vikendu zacli jet na kvet,zacal sem hnojit taky dost pozde (alga bloom,greensensation) tenhle vikend ale z financnich duvodu to driv neslo
zajimalo by me jestli to ty kyti ve skleniku stihnou,popripade nejakej trik?pestuju uz 4.rokem ale ve skleniku to je muj prvni a docela mi desi to zpozdeni oproti venkovnim kytickam.....
mrazu se ani moc nebojim pac sklenik mam vytapenej...jedinyho ceho se v tomhle pocasi bojim je plisen!mozna to bude spis tim modelem pac kamos ho ma venku a je natom stejne-takze este hur.. koupil sem si DP vod nirvany.Nevim no ted sem si kvuli tomu poridil green sensation tak budu doufat ze to fakt sensation bude..
no prizemni mraziky tomu neuskodi prave naopak bude to jeste vice plyskyrnate... a pokud uz to kvete a vytapis tam tak plisen by te ohrozit nemela. treba budes mit bezvadnou sklizen na vanoce...