Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od V.Butch 66.den 12/12
Dnes rano jsem vsechny kyti vytahl z boxu,zase jsem vypozoroval pokrok ,zacinaji se vsechny nadherne jakoby rozevirat kvety a uz vsechny trichomy do jednoho jsou mlecne.
Dnes zahajuji flush. (nebo je mam jeste jednou naposledy nakrmit?)
Jak dlouho tipujete ze priblizne trva prechod mezi mlecnymi trichomy do 10-20% jantarovych?
Diky!
taky už bych prolejval amigo,a s přechodem ti nepomohu,jelikož se v tomhle neorientuji,pokud maš ten mikroskop tak použivej né,nebo sis ho koupil na okrasu
Mala aktualizace.
Palky se zacinaji nadherne zabarvovat jak uvadel Bull. Tipuju to ze pristi nedeli by to mohlo uz jit pod kosu ale budou rozhodovat trichomy.
Jinak neprosvihnete vsichni tipovacku!
Dlouho jsem premyslel co dat za vyherni cenu za prvni 3.mista a co jsem tady nasel na groweu tak jsem zjistil ze je to nejcasteji K +, takze 3.misto 5xK,2.misto 10xK,1.misto 15x K+.
Mala aktualizace.
Takze palky se zacinaji konecne zabarvovat. Trichomy zatim beze zmen ale vypada to z meho pohledu na pristi nedeli.
Jinak neprosvihnete tipovacku!
Dlouho jsem premyslel co dat za cenu a jak tady na groweru ctu tak se davaji casto K+.
3.misto- 3x-K+
2.misto- 6x-K+
1.misto- MOOOC-K+
EDIT:
PRO TIPOVACKU FOTKY CELKU SAMOZREJME VLOZIM,ALE AZ PO MANIKURE,PRED SUSENIM.
Naposledy upravil Madical-Strains 20-07-2012 v 12:58 PM
No je to krásný, nahoď fotku celku pro lepší odhad a představu, jinak já sem se někde dočetl že když máš aktivní přítah měl by být cca jedna čtvrtina odtahu... takže podle mě je to TTčko ktery ja mam stejny na odtah a chladim tim 600W také v pohodě je jako přítah hodně, i proto si měl nafouknutý stan Už ti to tu někdo myslím psal dříve, jinak napoprvé hodně pěkné paličky ať se daří a přeju pul kila
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
69.den 12/12
Fotka celku a par palicek na dennim svetle.
Dnes rano jsem pod mikroskopem objevil na jedne kyti par jantarovych.
Vypada to ze kazdym dnem seknu.
Dnes vecer odeberu vzorek,ususim v ponozce fenem a dam to posoudit nekomu kdo huli a kdyz to bude OK tak topude hned.
Pri foceni jsem odstranil ten obrovsky vetrak no a kdyz jsem ho tam vratil tak uz nefunguje. Takze jede to jen na 1 malinkej,ted se bojim ze nebude stacit.
Naposledy upravil Madical-Strains 21-07-2012 v 09:03 AM
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Naposledy upravil Positivevibes 21-07-2012 v 09:32 AM
Tak jak jsem vcera psal odebral jsem vcera vecer malou spodni palicku o velikosti cca 3x5cm, za syrova vazila 3,6 g.(ne snad proto abych si pochutnal nybrz proto abych zjistil zda vubec ma nejake ucinky) Hledal jsem na netu jak to ususit aby z to nebyl uplnej humus jak ste upozornovali. Nasel jsem ze nejvhodnejsi je trouba na 120C cca 15-20 min.
Troubu bohuzel nemam tak jsem zvolil tuhle stoletou starou remozku.
Bohuzel nema na sobe uvedeny stupne C. tak jsem jen odhadoval.
10 min na 5.ku-nebylo to jeste suche,pak jeste 10 min.na 6.ku a bylo to jeste trochu vlhke tak jsem pockal a dosusil to az do dnesniho rana.
Rano prisel kamos a fajfka byla uz pro nej pripravena
Branil se,moc se mu po ranu do toho nechtelo,je to jen prilezitostni hulic,ale ja byl nekompromisni.
Tak jsem to zapalil a potah tri stredni prasky a podal mu to. Dohulil celou tu malinkou fajfku, cca 7 sluku po 5 min.mu nebylo rozumet co rika a po dalsich 5.min. tady ve kresle zatvrd a spi dotedka.
Me se po tech trech slukach lehce zatocila hlava (podotykam jsem absolutni nehulic)a jeste do ted asi po hodine citim prijemne ale uz malinke utoky na mozek,jen takove simrani.
Nez kamos zahulil tak mi stacil jeste rici ze 5.ka-6.ka je asi moc ze jsem to na 100% to THC spalil. Mate nekdo zkusenosti s touto remozkou,kolik jake cislo znamena stupnu celsia? Nebo dokazete odhadnout co ktere cislo ma kolik stupnu?
Jeste si nedovedu vysvetlit proc on zatuhnul a ja jsem vzhuru a energickej.(asi tim malym mnozstvim sluku)
Chut-ne tak hrozna,vune nevabna,ucinek jsem uz popsal.(neskrabe v krku ani po ni neni sucho v puse )
Myslim ze to potvrzuje ze to chce jak pisete jeste tyden,je to zatim asi jeste stoned.
Ale jsem za to rad a uz nemam obavy ze bude bez ucinku.
Edit:
Tak jsem ted horko tezko vzbudil kamose a ptal jsem se ho jak to citil on-
No jo, neco jsem na mozku citil ale moc si toho nepamatuju ale urcite to nema ucinky jako ganja od Honzy.
Takze jsem se od nej moc nedovedel.
Naposledy upravil Madical-Strains 22-07-2012 v 22:11 PM
Ty čísla a teplota, to se bude asi lišit u každýho takovýho zařízení XD a hádám že návod nemáš XD no co mě se nejvíp osvědčílo z rychlosušení tak byl hrnec s vodou a místo pokličky talíř a na něm palička, výhoda je že se ti to nepřehřeje a chuť mi při tom vycházela nejlíp z těhle rychlometod ale na kvalitní usušení to samozřejmě nemá. Jinak nice flowers