Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak neviem ci sa to da takto zadefinovat.... ja napriklad hulim podla chuti
proste ked sa mi chce...niekedy kazdy den a niekedy aj tydzen nie...
aj od nalady to zavisi
Hulim tak co 2-3 dny.. a pokuroval jsem kdysi nekolikrat denne.. a ted by mi to stacilo klidne jen o vikendu..
uz jsem za tech 7 let co hulim ve stavech naproste vykydlosti utratil spoustu casu, tak ted je cas zacit delat i neco smysluplneho.
už jsem to psal do mýho úvodu do groweru ... ale co, opakování matka moudrosti
Hulil jsem 2 roky denně 1-2 gramy. Ted od cervence ani ťuk a na Vánoce se zkouřím jako prase Myslím, že mi k tomu bude stačit jeden, dva prdíky
Původní příspěvek od PsYcHo84 Hulim tak co 2-3 dny.. a pokuroval jsem kdysi nekolikrat denne.. a ted by mi to stacilo klidne jen o vikendu..
uz jsem za tech 7 let co hulim ve stavech naproste vykydlosti utratil spoustu casu, tak ted je cas zacit delat i neco smysluplneho.
Přesně moje řeč. Akorát mě to trvalo jenom rok dostat se do týhle fáze. Možná je to tim, že sem letos sklidil můj první OUT a už to neberu jako nic nedostatkovýho jako např. kokosový mlíko
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
Přesně tak jsou časy, kdy se hulí víc a pak míváme třeba časy, kdy se hulí míň, např. ve zmiňovaných týdeních intervalech. Plusy i mínusy, jak vidíme a čteme od Vašich příspěvků uvedený jsou výše. Vaše názory jsou skutečně zajímavé a souhlas. Peace
ty vole sem na tom asi už asi špatne ja rano bez brka nejdu do školi odpol dalši a večer na dobrou noc a to se ešte šetřim standart 4 brčka dene teda brčka tet už radši saju bong
Zdravím, vracali ste už niekedy z marihuany? Ale nie že hneď, ale časom, že po celodennom húlení... Mne sa to stalo nedávno, keď som húlil celý deň (iba 4-5x - zvyknem aj oveľa viac), nič a zrazu o pol tretej ráno som sa zobudil, že mi je nejako blbo a bum, grcal som ako malé šteňa... :-/ Stalo sa mi to prvý krát takto a neviem vôbec, či to bolo z ganje, lebo som celý deň žral koláčiky (obyčajné koláče ) a blbosti a nejedol som poriadne jedlo...