Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SkeletonX1 : vypada to na samce, ale uz se mi taky parkrat stalo, jak pise Ono, ze se z toho nakonec vyklube holka, takze radsi pockej s nejakymi razantnimi kroky
chtel jsem zalozit nove tema, ale byl jsem nucen ho zrusit diky tomuhle... Mam na vas tedy prosbu. Napiste mi aspon navod, jak sem umistit fotky, abych mohl urcit, co to doma vlastne mam... Diky
Zdar potřebuju poradit na toto téma no zhruba 3-4roky jedu pjest no a zvykl jsem si rostliny rozpoznávat ještě dřív než maj pistyls kvůli růstu no když měla třeba jedna 5 pater a byla menšího vzrůstu a jedna 2 patra a byla stejného vzrůstu jako ta první tak tu druhou jsem vyloučil jako samce když jsem je skoušel dopjestovat jestli to tak je tak to tak bylo váš názor???
Mám stejnou zkušenost stím rozdílem, že na selektovaném samčím poli se stejně projevily zřídka samice. A na samičích polích se samci a obvzláště hermouši vyskytli také. A to i z malích, mohutných a dobře rozpatrovaných kytek.
Původní příspěvek od georgocze Zdar potřebuju poradit na toto téma no zhruba 3-4roky jedu pjest no a zvykl jsem si rostliny rozpoznávat ještě dřív než maj pistyls kvůli růstu no když měla třeba jedna 5 pater a byla menšího vzrůstu a jedna 2 patra a byla stejného vzrůstu jako ta první tak tu druhou jsem vyloučil jako samce když jsem je skoušel dopjestovat jestli to tak je tak to tak bylo váš názor???
Ahoj! Túto metódu som vždy považoval za veľmi zradnú. Zrovna pred pár dňami sa tu niekde objavil príspevok, ktorý popisoval, že rastlinka, ktorá bola najkrajšia, pekne rozkošatená a nie veľmi vysoká, bol nakoniec samec.
Možno ak by niekto pestoval stále rovnakú odrodu, veľmi dobre poznal jej rastovú fázu, tak by mohol s určitou pravdepodobnosťou predbežne vyselektovať pohlavie, ale inak radšej počkať.
..potreboval bych poradit s rozpoznanim pohlavi tehle kyticky..uz ma tak mesic a pul a porad si stim tak nejak lamu hlavu..normalne jedu z rizku primo z matky tak stimto nemam problem,ale ted,kdyz je to kytka ze seminka tak je to horsi..tak moc prosim kdyby nekdo tusil o jake jde pohlavi at mi poradi-kdyby to byl samec tak nechci at mi oprca dasli kytky..moc diky a zatim..
..potreboval bych poradit s rozpoznanim pohlavi tehle kyticky..uz ma tak mesic a pul a porad si stim tak nejak lamu hlavu..normalne jedu z rizku primo z matky tak stimto nemam problem,ale ted,kdyz je to kytka ze seminka tak je to horsi..tak moc prosim kdyby nekdo tusil o jake jde pohlavi at mi poradi-kdyby to byl samec tak nechci at mi oprca dasli kytky..moc diky a zatim..
..bohuzel sem mel vetsi velikost fotek,tak sem musim dat odkazy..
2 Benji8
To si těm fotkám teda pomoh na ukazto.com. Abysme viděli plnou velikost tak se musíme registrovat. Prostě to uploadni sem s menším rozlišením nebo s jpg kompresí. Nebo můžeš použít photobucket.com. Platit za ukládání obrázků na uložto je zlodějna.
ahojte všichni sem tu novej muj první příspěvek takže hurá. ale k věci na vítání sou tu jiný fora takže sem začátečník i v pěstování a mám jednu kitičku viz foto a nevim co to je podle mě na 90 procent samec ale mohl bych udělat začátečnickou chybu a vyhodit takhle pro mě krásnou kytku.
děkuji za radu.
jinak kytek mám víc ale ty sou ještě moc malé.