Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prvni brko po zakladni skole pres letni prazdniny (samo ze listy ) a pak prijela stredni prisel podzim a zacalo se palit...prvni rok jen o vikendu pak se to zvrhlo a uz je to zvrhle cca 10 let.
poprvé v 16 srandovní, asi nejlepší staf co jsem kdy měl z brka, všechno bylo jako kdyby ve snu, jako kdyby se mi to zdálo, do ted si to pamatuju, hustéé jak cip
ja hulim od 14let, podle mě je to moc brzo ale nelituju teho mam možna aj větší radost do života díky hulení, ovšem mam spíš problem kolik ja teho za den prohulím.. to rači ani nenapíšu
kéž by bylo takové jako to první i něco následujícího at je to sebelepší sativa nebejvá to už takový jak prvních asi pět jointů. byl sem strašně roztěkanej. mooc
bohuzel to mohlo byt tak 10-11 let kdyz sem poprve strcil do huby fajku, podobnou jako mel pepek namornik ale bylo to povetsinou jen listi a postupem casu to nabylo na sile a narazove i na intenzite, jinak sem to prokladal napr pul az rocnima pauzama ruzne... ale jde to poznat - nyni je mi 20 a asi bych se mel lip kdybych toliko nehulil v zivote ... ale asi jen tak neprestanu
Prvního "páva" jsem si dal ve třinácti, ale byla to nějaká čutka takže mi to nic neřeklo. Poprvý co jsem měl matro bylo v patnácti a bylo to fajn a od tý doby je to fajn až do teď
dobří borci *JOINT* :-D ..... já začínal ve 13 když mi kamoš porpvé nabídnul před školů po cigárku :-D ... pak to byl ve škole brutál.... nejaké větší hulení se rozjelo až ve 14 do té doby jen občas a ted v celku v pohodě 2-3x za týden a o prázkách téměř každý den :-D ..... jako neco to na mně zanechalo, ale je to asi tím že su s nejlepšíma kámošama skoro furt HIGH :-D
LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>
prvy joint v siedmom rocniku zakladnej skoly z kamaratom ubalili sme ho horko tazko do linajkoveho papiera zo zosita
potom uz iba na strednej a odtial sa to taha do dnes z nejakymi mensimy prestavkami,eraz je mi 24 a nepowedal by som ze som nejak zblbol stoho hulenia,som owela menej agresivny a jedine co citim je harmonia a vyrovnanost
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you