Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HmmHudba ve mně po požití marijánky nechává obrovskej zážitek.Vždycky mi zlepší náladu.Ale musí to být hudba co se mi líbí.Třeba underworld si pouštím vždycky když mám mělancholickou náladu a třeba si něco kreslím.Taky regéčko,to asi k trávové kultůře patří-ale ne že by to byla povinnost poslouchat boba když někdo hulí.Vyžívám se v há í pé opu-teď asi vře krev v Bambulionovy -i když si myslím že je mu to spíš jednoNo prostě hip-hop,“regé“,a pak výběr toho,co se mi líbí!!!
Slyšel sem i svižnej Hip Hop, ale s tim soulem nevim.Maminčiny dechovky taky nejsou žádnej zázrak a některý trumpeťáci válej.Třeba by mohl i ty ukňučený hvězdy někdo rozumej použít.
já bych se nehádal co je nejlepší hudba, je to věc názoru. Když někomu připadá hip-hop jako "změť sraček" tak dobře, ale určitě proti tomu bude spousta lidí. Ale musim říct že je docela extrém když někdo poslouchá punk a trance, dva úplně odlišný styly a k hudební kvalitě převážně komerčního tranceu se radši nebudu vyjadřovat....
Nejlepší muzika je hodně vo pocitech, třeba Nirvana, neuvěřitelně nasraný a zároveň depkový, smutný, bezmocný písničky, a když to je z tý písničky cítit, když si na to jenom nehraje , tak je to skvělá písnička. timhle způsobem se poznaj komerčně sestavený kapely od těch pravejch kvalitních. Nezáleží mi na stylech, když se to dobře poslouchá, je to dobrý. Takže třeba eště Rage Against the Machines, nebo Red Hot yChilli Peppers. este hipec je dobrej, proste vsehno
Mas pravdu jsou naprosto odlisny,ale me se libej. Porotoze jsem ho poslouchal driv nez jsem poznal punk a dostal se k tomu zivotnimu stylu ale i kdyz jsem zacal poslouchat punk tak jsem trance nezavrh a rad si ho zas poslechnu.Komercni trance me tez sere. Z trancu mam rad hlavne Uplifting a Psy.
no já teď nedávno narazil na album Bjork z roku 1977!!! je tam eště mládě, ale zpívá moc hezky. to album se jmenuje Gudmundsdottir a jde o hodně živou, veselou a neoposlouchanou muziku. zaručuju, že si ještě tejden od poslechu budete ty melodie pískat mam to v mptroskách a sehnat to album může bejt asi dost těžký... ale bude to stát zato! fakt pozitivní věc
No za meho mladi to byli stary vypalovacky (Dj. Bobo....), casem jsem poznal Chaozze a ty jsem poslouchal do zblbnuti, pak PSH, Trosky, Manzele atd...Chvilku na to jsem zaslechl regae (jo to je pohodicka). Asi pred 2 lety jsem slysel sve prvni HCcko (mimochodem Dj. Fractum) a zrodila se u me vasen poslouchat takovou tu silenou muziku. Techno, D'n'B, HC Industrial, Trance, Jungle atd..... Je to proste pohoda... A co vy???
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_