Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar. Uplne bezne dlhodobo pouzivam Biobizz Grow na kvete. A to dokonca v dominantnom pomere. Samozrejme v urcitej chvili ho vysadim, nech to kytky spotrebuju. Dlhy cas som siel cele kola iba na grow zlozke. A bloom je vhodne davat na raste... dobre sa vyvinu korene.... Nedavno som zacal pouzivat Top Max. Kvety sa ani nejak nezvetsili, ale orosenost jednoznacne zvysena. Fakt super.....
Takze podľa oficiálneho vyjadrenia od Biobizz je to ok ale podľa teba to je blbosť... aha ok teda
V každom prípade grow zložka sa podáva aj podľa dávkovacej tabuľky od Biobizz počas kvetu...
Dava se do konce ale hlavne s bloomem, davat na kvetu grow bez bloomu je blbost.
Jde o to ze na samotnej rust je fishmix lepsi (hrozne smrdi) ale neni dobry to moc michat s bloomem, proto na kvetu uz misto fishmixu grow, ale to neznamena abys bloom vynechal. Nic takovyho biobizz nerika.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Mohu BioBizzem hnojit každý den, 7 dní v týdnu??? Podle tabulek, samozřejmě.
Ovšem v té tabulce od BioBizzu jsem právě našel, že 2-3x týdně.
Jenže to mi nevychází, potřebuji zalévat častěji, ideálně každý den. Kytky strašně chlastají.
Takže je tu někdo, kdo hnojí 1x denně dle tabulek a v pohodě?
1. týden květu a momentálně potřebuji zalévat 1x denně 1/2 litru každé kytce.
Používám Grow, Bloom a Heaven.
Květníky 11l, teplota den 29, noc 24.
Do ted jsem zaleval jednou za 48 hodin- zalevka 3/4 litru na jeden kvetnik.
Jenze uz jim to zrejme nestaci, jelikoz po 48 hodinach je substrat vyschly a kytky zacinaji vadnout.
Nechci zvysovat davku na litr za 48 hodin, jelikoz by stejne ten zbytek do litru protekl- pri 3/4 litru protece jen malo do podmisky, tak akorat.
To, ze se ma hnojit s kazdou zalivkou je jasny. Ma otazka byla, zda muzu hnojit BioBizzem kazdy den...?