Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky jsem zkusil zaštípnout a 6 dní se nic neděje Asi to trochu zahnívá, ale to už neřešim, až bude teplo tak ´půjdou ven a ono se to snad nějak opraví
Původní příspěvek od keneth48 v ktorom tyzdni respektive dni je idealne urobit ten FIM?
Toto není stanoveno. Záleží pouze na pěstiteli jak rozhodne o tom jakým zpúsobem mu rostlina má vyrúst. FIM nemusí být aplikovám pouze na centrální stonek, ale lze jej uplatnit i na postraních větvích. Múžeš ho dejme tomu provádět už od 4tého patra rostliny.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od nasir123 zdravým všetkých groweru neska som skúsil na jednej rastline zaštipnúť technikou FIM pozrite či dobre. Keď tak dajte vedieť
Řekl bych, že jsi to řízl moc vysoko. Centrál ti poroste dál, jen budeš mít zkrácené čepele na nový listech.
citace:
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda-li v tuto dobu není na FIM už pozdě? Pěstuju outdoor Critical Jack a kytky už maj přes 2 metry a nerad bych, aby to přerostlo i můj plot
Tj. můžu FIMu využít i k tomu, aby mi kytky teď zhoustly než aby se mi táhly více nahoru?
Díky za rady.
Původní příspěvek od iguana007 Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda-li v tuto dobu není na FIM už pozdě? Pěstuju outdoor Critical Jack a kytky už maj přes 2 metry a nerad bych, aby to přerostlo i můj plot
Tj. můžu FIMu využít i k tomu, aby mi kytky teď zhoustly než aby se mi táhly více nahoru?
Díky za rady.
1)Pokud se Ti kytky nechystají kvést, múžeš provádět FIM.
2)Ano, zhoustnou Ti.
citace: