Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 23 24 25 26 27 »
Autor
Téma 
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 385

Rozkovor po cestě z hospody dost :

Michal:"Pučíte mi někdo zavolat??"
Honza(podává tel.)"Na"
Michal(dotelefonuje a podává tel. Petrovi):"Na Petře.Dík"
Honza(natahuje ruku)"Ne díky to neni moje"

Old Post 11-09-2005 v 00:51 AM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
votep
Nový Člen

Karma uživatele votep - 0% Pěstitelská

fotbal Příspěvek č. 386

Trenér na spoluhráče ráno na srazu:Ty vypadáš nějak divně.Nebyl si někde včera večer???(je za to pokuta)a spoluhráč ještě mírně na sračku červené oči a celej bílej povídá:Ne já mam v úterí svátek ))

Old Post 11-09-2005 v 16:02 PM
votep je offline   Profil uživatele votep   Find more posts by votep   Foto galerie člena votep   Click here to Send votep a Private Message   Add votep to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 387

Na hodině autoškoly povídá učitel:

"Zahni doprava, podíváme se jak si naši černí spoluobčané užívají sociálních dávek."

nebo

Opět v autoškole:

1: "Na co jsi zapoměl!"
2: Já vyklepanej za volantem přemýšlím, co se děje.
1: "Tak na co jsi zapoměl", ptá se mě již zvýšeným hlasem učitel.
2: V hlavě mi to šrotuje, jestli jsem třeba nepřehlídnul nějakou značku nebo tak něco.
1: "TAK NA CO SI ZAPOMĚL!!!"
2: Rezignovaně se vzdávám: "Já nevim"
1: No že si mám dát cígo!!!

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 17-09-2005 v 22:25 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kryzsot
Nový Člen

Karma uživatele kryzsot - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 388

ja sem jednou vypravel kamosce totalne nasrac ze mam v puse povch mesice plnyho mori kterej prolit sluncem ..(vona do me ze kdyz je plnej mori tak je to ocean ale ja ze ne uplne sem zapomnel co je to ocean) sice to neni hlaska ale pribeh ..vod ty doby se u nas po huleni rika ze mj lidi v puse kryzsotovo mesic...

Old Post 19-09-2005 v 18:28 PM
kryzsot je offline   Profil uživatele kryzsot   Find more posts by kryzsot   Foto galerie člena kryzsot   Click here to Send kryzsot a Private Message   Add kryzsot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chosen
Nový Člen

Karma uživatele Chosen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 389

Moc mluvíš, málo hulíš!

Old Post 19-09-2005 v 19:06 PM
Chosen je offline   Profil uživatele Chosen   Find more posts by Chosen   Foto galerie člena Chosen   Click here to Send Chosen a Private Message   Add Chosen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 390

to já vážení, sem v takovým krásně zkouřeneckým stávku vymyslela naprosto názornej příklad vyhulenýho mozku-konkrétně obrázek jeho paměťový části.

představte si papír-třeba formát A4 . papír je celej vybarvenej třeba tužkou. budiž. a teď to hlavní. vezmeme gumu a přes ten papír uděláme pár dlouhejch tahů. co nám vznikne? vybarvená přerušovaná plocha. - a to je naprosto přesně náš mozek. na okraji toho vygumovanýho místa se nachází náká vzpomínka, pak je nic (vygumovaný místo; záleží na tloušce čáry) a pak ta vzpomínka pokračuje ovšem bez vygumovanýho kusu.

No že to je přesný? prosím, pochopili ste to? když už sem si dala tu práci napsat takovou dokonalou popisnou slohovou práci

Old Post 19-09-2005 v 19:22 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 391

moswa: no já myslim že to je úplně jinak

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 19-09-2005 v 22:12 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kryzsot
Nový Člen

Karma uživatele kryzsot - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

po krupicovi kasi z mlika ..
"sem na kasi"

Old Post 20-09-2005 v 18:41 PM
kryzsot je offline   Profil uživatele kryzsot   Find more posts by kryzsot   Foto galerie člena kryzsot   Click here to Send kryzsot a Private Message   Add kryzsot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 393

A cos udělal?

Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 22-09-2005 v 21:55 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
korkis
Stálý Člen

Karma uživatele korkis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 394

A: ty vole vidíš toho růžovýho slona???
B: ne, kde???
A: leze ti po noze...
B: hovnooooooooooo
tlem....

Old Post 23-09-2005 v 10:29 AM
korkis je offline   Profil uživatele korkis   Find more posts by korkis   Foto galerie člena korkis   Click here to Send korkis a Private Message   Add korkis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 395

uff husty. ted me napadlo ze ste si tou hlavni vybity pusky meli dat radsi shota jak ve filmu PLatoon

Old Post 23-09-2005 v 15:33 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 396

posledni dobou je dost drog a tak padaji hrube hlasky...:

-sem se msla jak prase jakoze sme mel uplny zachvat smichu po dlouhe dobe a kamos na druheho kamosa:"Tyo divej,on se tam točí jak krysa v otočném kole"!

-nebo sme byli z kamosmi u nas na pude a ja sme si tam povesil houpaci sit...a kamos si na ni sedl a nohy mu jen tak klimbaly pres okraj a rekl:"Hej synku,ja mám nohy jako loutka"...a dodal:"Jako Hurvínek"!

-brnely me nohy z toho jak sme byl prehuleny a rekl sem:"Tyo,mě brní boty".

-a nebo kamos na me:Víš koho mi připomínáš?Jak slaměného pavouka ze Spidermanu...to je jak muší můra.."

-kamos furt mlel dokola..:"Jau,me tahne dolu hlava"

-sedeli sme u nas na pude v nasi "cajovne" a neco zabzucelo...rikam:"Volové,sou tu sršni.."a kamoš začal pekelne rychle mavat rukama...delal to tak minutu a ja sem se ho ptal"Co jako děláš?"a on:"Už letím"(jo no byl to ten sršeň:-D )a druhy kamoš na něj..:"Ty vypadaš jak kuře ktere chce uletět z jatek a ma 5 minut do konce života:-D"

-kamosovi uvizlo v zubu kus kešu ořechu a snažil se ho z tama nejak dostat...a rekl takovym tim doktorskym hlasem:"Další plíseň nahoře v pravo dole:-D"

-A nebo sme resili horory a kamos najednou..:"Vesnice neni jen tk nejaky horor kde na tebe vyleti slizký kačer!"looooool

-šli sme vypukani kdesi kolem nejakych hromad hlíny..sem říkal:"tyo to musel byt nejaky monstrozni krtek"a kamos na to "monstrozni ani ne,spiš krtek z titanovým zobinem!"

-já.."Tývej"...chtel sem rict Tyo a Dívej..

Naposledy upravil chuck53 23-09-2005 v 22:23 PM

Old Post 23-09-2005 v 22:10 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gustav makovec
Stálý Člen

Karma uživatele gustav makovec - 27% PěstitelskáKarma uživatele gustav makovec - 27% Pěstitelská

Pohodička ještě nemám Příspěvek č. 397

pořádně dosušeno, ale nemoh sem to dneska vydržet,tak sem kousíček dal do mikrovlnky a zčadil,vařil jsem pak čatní, a starší smrad se přišel zaptat co ješče potřebuju za zeleninu,že ju stará jako naloupe na zahradě, tak jí říkám že nic,ale řekni mamě,když kolem poletí v tom podzimním čase husy,jestli by nechtěla letět s nima....

Naposledy upravil gustav makovec 25-09-2005 v 17:40 PM

Old Post 24-09-2005 v 20:11 PM
gustav makovec je offline   Profil uživatele gustav makovec   Find more posts by gustav makovec   Foto galerie člena gustav makovec   Click here to Send gustav makovec a Private Message   Add gustav makovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

"A" jako "kráva"

Viva México!

Old Post 25-09-2005 v 15:42 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Zdraví zápal plic Příspěvek č. 399

potkala sem kluka (asi 10let), v hubě měl cigáro, pozn.:nezapálený
se ptaM: hele proč si to cígo nezapálíš?
kluk: No takhle nedostanu zápal plic!

ještě něco:
A: počkej, stojí ti ucho
B: Cožee??
(no nic, tohle byste musely zažít )

Old Post 07-10-2005 v 23:25 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 400

lidi já vam závidim. zásadně si totiž nepamatuju rozhovory tudíž ani žádný sqělý hlášky...

Old Post 08-10-2005 v 13:53 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 23 24 25 26 27 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás