Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedině od sweet seeds tam ty automaty mají aspon stabilitu a genetika je taky na uplně jiné úrovni, ne jak dp 10 phen 9 znich se nadá ani na mastičky..
Mam tu Ak-řízeček jako minulej rok a 3x green poison automat poprvé hnojim plagron bloom tak sem zvedavej nikdy jsem nehnojil
Jaj sry za ty otočený fotky příště napravím až kytky budou za něco stat
Původní příspěvek od sakumprdum Malej ale šikovnej
Viď ale po par dnech hezčí a hezci
Dneska jsem zasadil 2x Mazyho od DP jinak přidávám fotky 3x poison a AK rizek vše naohybane aby slunce prosvitilo co nejníže
Dp je největší sračka všech sraček prosimte proč tam nezasadis něco kloudnyho místo tohohle, proč takovym kretenum děláš kšefty, jo sory zapomněl jsem na ghs to je něco ještě horšího. Odvádět takovouhle práci ve svy profesi letím jak namydlenej blesk tak proč? Chci to vědět proč to kupujes.
Původní příspěvek od anon383596 Dp je největší sračka všech sraček prosimte proč tam nezasadis něco kloudnyho místo tohohle, proč takovym kretenum děláš kšefty, jo sory zapomněl jsem na ghs to je něco ještě horšího. Odvádět takovouhle práci ve svy profesi letím jak namydlenej blesk tak proč? Chci to vědět proč to kupujes.
No protože minulou sezónu jsem sklidil krásného mazara od DP když prolistujes směrem zpět tak to uvidíš nekupoval bych sracky kamaráde..nakonec jsem to našel aby si nemusel rolovat tak tady mas tu sracku..když se ti nedaří zkus začít u sebe 😘
Edit:Koukal jsem u tebe na galerii a evidentně se ti daří takže se omlouvám ✌✌🤣
Pekne to máš... Keby bola DP sračka tak by nemala také meno a nebola by to taká veľká a známa seed banka... Neviem co stále kritizujete... Sračka je akurát tak Top Tao seeds..
Zdravím kolegové chtěl bych poradit nikdy jsem poradně nehnojil,ale letos jsem koupil Plagron bloom tak ho tam Peru pod tlakem,ale automaty budu tak za cca 2-3 týdny kosit..tak kdy mám přestat hnojit před kosou?
Foto dnes aktuální auto green poison a rizek ak (začíná teprve nakvetat)
Mos zekuje za rozumné odpovědi 🤝🤝🍀☘
jestli mas plagron tak uz nehnoj, je to citit dost.. ja jel loni asvanced hydroponics a i to je cejtit po 2 tydenim proplachu. ale tohle chce jeste tak 3 tejdny min
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Viď taky to vidím tak 3 tejdny tušil jsem ze bych měl ubrat budu už hnojit jen tu velkou ta se teprve rozjíždí...hele a když to prehnojis tak to skrabe nebo to smrdí? Či co?diky za rychlou odpověď Nikolaj🤝
to mas jak v indooru kdyz neproplachnes pred sklizni tak to chutka po chemii.. u outu to proste chutna hnusne. kdyz se podivas na horici cisty brko a ma bilej popel tak vis ze je to proplachly.. sedej az cernej popel znaci ze kytka nespracovala veskerou chemii v zemine(viz hugo toxx).
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Kup si nějaký Final flush, Flushing nebo Finish. Každý výrobce to nazývá jinak a 14 dní před koncem zalívej tím a poslední týden vodou. Jestli to máš ve hlíně a ne v květináči, tak by to nemělo být tak hrozný. Z květináče se to dostává hůř.