Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno oproti ostatním má opravdu takovou světlejší barvu oproti ostatním ale tipnul bych to na to že je to jiný vzorek tidíž bude mít jiné listy.. krmím všechny stejně Fair Play samosebou ty větší trochu častěji myslíš že bych jí měl jako víc naložit krmení.. je pravda že je ze všech největší
Ne, ted jsem byl pres pm ujisten ze skutecne sativa ma jiny osdtin barvy nez indica a kazdy strain se muze od sebe lisit odstinem.
Takze pravdu mas ty a mozna skutecne to neni hladova barva.
Zas jsem o neco chytrejsi, vidis ,ja bych ji prikrmil s cistym svedomim .
Důležité je si uvědomit co to v tom stanu mám .. jestli jsou tam tři modely s uplně jiným jmenem.. chtěl bych vidět i tři ruzné květiny to byl i záměr který se pomalu blíží
Tak jak to tak čtu tak BCN Diesel A amnesi-K sklidím stejně.. ted vymyslet.. Jak sklidím speedy chille nejpravděpodobněji stejně budou muset schnout v boxu .. (vůně)
protože tahle bude o dva tejdny dříve
Pravděpodobně pujdu experimentovat se Silicagelem.. Mám pod gaučem z práce asi 2 kila (v bílejch pytlíčcích .. v práci to maj v krabicích proti vlhkosti )
Podařilo se mi zlomit (přesně rozpůlit ) Stonek.. ! Svisle !
přikládám fotku ... > tam kde je gumička se mi to zlomilo..
když jsem stžíhal Listy .. sem strčil ruku zgora mezi stonky a slyšel sem prasknutí .. no nevšiml sem si a za dvě minuty bém.. už jsem to viděl ... Chci se zeptat... Pojde ? nebo to přežije ? popřípadě tip jak jí pomoci
EDIT : prasklina je tak jak jsou ty dvě hlavní větve ... přesně napůl Dokonale Napůl Ta gumička to drží pevně pohromadě.. nic nejde poznat ale já vím že to tam je...
Prasklina je tak 2 cm dlouhá od vrchu do prostředku stonku
Jinak jsem se zbavil Všech špatných listů a docela udělal tornádo i s těmi spodky které neměli šanci na světlo každopádně Ty SpeedyChille Jsou fakt nádherné