Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sazet drive asi moc nepomuze, kytce tim maximalne prodlouzis rustovou fazi. stim pocasim to nevidim vubec tak zle, jsem z Krkonos a cca od konce zari tu byvaj ranni mraziky. Mam par kousku ktery necham jeste 10 dni, nikde zadna plisen, krasne zdravy kytky, zadnej problem. Delam to tak kazdej rok, zpravidla nesklizim nic drive nez v pulce rijna. Jde hlavne o tom vybrat vhodnou genetiku pro svoje podminky. Nejlip to davaj klasicky landrace odrudy.
Subatomic reaguješ na něco jiného...psal jsem na předchozí příspěvek, kytka vypadá jak automat a pochybuji že bych se mýlil, takže pokud vysadíš automat v září venku v našich podmínkách, nikdy ti zcela nedozraje. V Krkonoších možná už lyžujete a jestli ne, tak zítra budete pěstu zdar
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Zdravím přátelé pěstování
za léta se s tím potýkám poprvé začalo mě ve 24 dnu na květu
dozrávat osazenstvo během 2 dnů mě zhnědly vrcholy skoro na všech kytek ...
kokos,Metrop,Mazar
hodnoty měření PH - in 6,0 out 5,7
EC - in 1,2 out 1,5
Původní příspěvek od kubok zafarbenie trichomov neznačí zrelosť - ideálne ak by si mal mikroskop a mal možnosť sledovať zakalenie pestíkov, či ako sa to nazýva
tys to poplet kubok prohod si slova trichomy a pestíky a bude to správně
Původní příspěvek od kubok zafarbenie trichomov neznačí zrelosť - ideálne ak by si mal mikroskop a mal možnosť sledovať zakalenie pestíkov, či ako sa to nazýva
To jsem takhle asi před dvěma měsíci přišel z hospy po pěti pivech a napsal jsem podobně intelektuálně zdatnou poznámku o feminizaci. Dodnes to tíží mě svědomí :-(
Bohužel už to nejde editovat a tak to ve fóru mám jako trvalou výstrahu abych zkouřen neradil
ahoj hlava, doteraz som strihala stále iba podľa môjho dojmu ale chcela by som sa zas v niečom zdokonaliť takže rozmýšľam o kúpe mikroskopu. ako úplná laicka co sa toho týka mam par otázok. ..aké priblizenie/ zväčšenie mikroskopu potrebujem, s kadiaľ zoberiem živice? blízka list hore dole?...a hlavne tie obrázky v tvojom odkaze mi tiež veľa nehovoria..prvý a posledný mi pridu rovnaké a neviem vôbec načo sa zamerat? majú to byt kvapky bez tých ,chvostikov` alebo o co sa jedna?😃 ďakujem vopred za každú radu
"K tomu, abyste rozeznali barvu krystalků potřebujete alespoň 30x zvětšení (např. dětský mikroskop)."
Trichomy jak je videt na obrazku z mikroskopu v odkazu jsou ty kuličky. Zameris se na jejich zbarveni. Až bude většina trichomu Mléčná nebo hnědá = můžeš sklízet.
Zravím pánové potřebuji poradit.
Jsem začátečník a nějak v tom tápu
Fotky i vše okolo jsou na mém threadu. http://grower.cz/forum/showthread.p...383#post1164383
Chci svítit naposledy v pátek do 19:35 (můj začátek noci) a nechat to až do neděle a pak sklízet. Co si o tom myslíte?
Předem Vám děkuji
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
čau čau, mám no name odrůdu, opílil jsem si jednu větvičku, dá se určit zralost podle toho až bude semínko hotové?(až se bude vylupovat ze slupky) nebo se mám zaměřit pouze na trichomy? díky!