Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v 10 bodech?
1. každy má pravo měnit si zpusob vnímání látkou která mu vyhovuje
2. kriminalizace umožnuje likvidaci nepohodlnych lidi
3. současný stav zpusobuje, že lide radeji spachaji prestupek (drzi male mnozstvi ktere si koupili) nez aby se samozasobili coz by vyrusilo znacnou cast prijmu lidi kteri obchoduji s jinyma vecma
4. uživatelé by nebyli zahrnování do jednoho pytle spolu s pernikari a pod, coz je poskozuje
5. rozsireni vyuzivani lecebneho potencialu
6. odrudy konopi ktere nejsou technicke maji vetsi zemedelskou vyteznost (vice semene, vlakna, oleje na stejnou plochu)
7. pochopení u starší generace
8. napravení staré křivdy
9. otevřenejsi rozvoj umení rozšíreneho drogou
10. musim jit pryc Spousta tech boudu se da rozepsat, nektere jsou hodne obecne.
Nemas pravo komukoliv zakazovat uzivat cokoliv co on sam uzna za vhodne.
OK, jedná se 10bodů pro legalizaci a ne dekriminalizaci jo :
1) pěstování bez jakéhokoliv postihu a s tím následně daleko méně problému pro pěstitele
2) po legalizaci by mnoho neznalých lidí seznámilo s marihuanou a konečně by si mohli vytvořit opravdový názor
3) konec veškerého nelegálního dealování marihuany a s tím i konec problémů odvíjejících se od toho
4) s legalizací by přišel u mnohých nekuřáků marihuany úplně jiný a podle mého kladný přístup k jejím konzumetům
5) určitě by po legalizaci mohlo vznikat daleko více projektů pro seznámení s marihuanou, jak pro mladé školáky, tak i pro důchodce, prostě pro všechny
6) rozšíření výroby blahodárné konopné masti a dalších konopných výrobků do zdravotnictví, které by mohly pomoci tolika lidem
7) velká úleva pro všechny pěstitele a uživatele, kteří se tolik bojí jakéhokoliv postihu ať už ze strany okolí, nebo zákona
8) možné objevení dalšího využití této rostliny
9) rozšíření tvorby spojené s marihuanou na trh, ať už v umění, textilu, apod...
10) prostě daleko méně problémů a úleva pro společnost
už fakt nevím, možná se nějaké body prolínají, nebo jsou spolu nějak vzpjaté, protože to opravdu není jednoduché si to obhájit a tak mě právě zajímá co napadne vás
tak se ukaž Tajné
třeba se to bude dát někdy použít k nějaké propagaci až budeme stát na Václaváku a křičet tydle hesla
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
No dyť jo čéče, když se podíváš o pár příspěvků výše, tak tam píšu: zkuste napsat 10 svých kladných tvrzení pro obhajobu legalizace marihuany
Já sem je napsal, tak teď ty ne.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Jejda já se tady snažím rozvinout svoji myšlenku a ty od ní neustále odbíháš, tak jestli se ti o tom nechce přemejšlet, tak to napiš hned a zbytečně to tady nebudeme rozvádět ne.
Tak proč je takovej problém pro tebe zamyslet se proč jsi proti? Když já se mam zamejšlet proč sem pro? Už počtvrtý to po tobě chci a ty pořád odpovídáš nesmysly.
Já sem tě nenutil ty se můžeš jen zamyslet a když si přečteš pár příspěvků zpátky, tak se dočteš proč bych se bál legalizace a můžeš to brát jako proti Viz. můj podpis.
jej,ste videli nejakej film z nehoz jste usoudili ze jste panove psychologove?
Rekni duvod pro,ne ty rekni proti,ne ty pro.-D tomu se jen smeju.-)
Jsem si jistojistej ze tu na groweru bude nekdo kdo to studoval,tak se obratte na nej a on vam doporuci publikace k precetni.
A ted uz zase pokracujte vazne v tomhle threadu...
Původní příspěvek od DEVIATIO jej,ste videli nejakej film z nehoz jste usoudili ze jste panove psychologove?
Rekni duvod pro,ne ty rekni proti,ne ty pro.-D tomu se jen smeju.-)
Jsem si jistojistej ze tu na groweru bude nekdo kdo to studoval,tak se obratte na nej a on vam doporuci publikace k precetni.
A ted uz zase pokracujte vazne v tomhle threadu...
peace DEViANT
Dyť jo máš pravdu mě je to ukradený, teď to došlo někam, kde o tom už nemám vůbec chuť diskutovat