Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...tyyy wole co bych za to dal ja jak si denne nenarwu aspon 4 kotle tak sem neswuj...a to nemluwim o tom kdyz se obcas powede ze si nedam treba ani speka..to je DETOX nekdy se dokonce vztekam jak maly dite, a samozrejme sem bez nalady, nic se mi nechce delat...no ale rek bych ze spousta z was to zna...
ted třeba 14dní v kuse ale jinak tak 3x do tydne...jsou tydny kdy hulim každej den několikrát a někdy třeba 14dní nic.... vždycky si chci dát pauzu ale zrovna někdo něco přinese kua
2 krát do týdne, ale i měsíc se bez toho obejdu ani mi to nechybi. Hulím ale krátkou dobu , tak budu možna mluvit časem jinak... třeba každý den :-D i když si to nedokážu představit
Původní příspěvek od Kanislaww ...tyyy wole co bych za to dal ja jak si denne nenarwu aspon 4 kotle tak sem neswuj...a to nemluwim o tom kdyz se obcas powede ze si nedam treba ani speka..to je DETOX nekdy se dokonce vztekam jak maly dite, a samozrejme sem bez nalady
o prazdninach, kdyz nebyla jina prilezitost, taxem palil speka svych indooru pravidelne, kazdy den vecer se sousedama a to jsem pak byl schopny se akrorat dopotacet do postele a usnout.. vzdycky jsme sli na 1-4 pivka, potom brko pred hospodou a rano v 6 kazdej vstaval do prace, nebo na brigadu.. tagze takovy pohodovy konec dne.
ted hulim min, tak 3x do tydne.. jinak me to vymazava, k nicemu se pak nedokopu a osobnostne nerostu, krnim.. staci mi to
tedko už moc malo.nějak jsem to odboural.od listopadu loňského roku tak 6-7x prdika max. jen mě prostě ale baví pěstovat.je to horší droga než to čadit
hulim jak nejvic to jde proste je to uz soucast myho zivota stejne jako jidlo a piti mozna nekdo rekne ze je to trochu moc ale co at si rika kdo chce co chce me je to fuck peace
byl jsem dost zvedav co mi povi anketa az odpovim.......koukam ze je nas stale dost.......ja hulim uz 10rokem a myslim ze poslednich 6let se naslo tak max 7dni kdy jsem si nedal.......prijde mi to vcelku desivy,jenze huli tak vseci kamosi a lidi co znam......no a kdyz potkam novy hulice,tak se jich ptam,jak casto pukaj,takze tuto anketu delam nazivo uz nejakou dobu a vysledky naprosto stejny........hold ceska republika se pravoplatne radi na predni pricky konzumace konopi.............a co Cesi....Deme na pivo.....A na prda.......