Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Časlove Čus!
Jsou tohle třásněnky?
Nenašel jsem žádný dospělý, jen takový malý černý kuličky na svrchní straně spodních listů... Kytky zatim vypadají zdravě a vitálně, ale jelikož už začínají kvést a samo to nezmizelo, tak bych s tim asi měl něco udělat...
Jo a sorry za foto, ale došly mi baterky, když jsem chtěl udělat detail.
Díky za rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od Disaster:-)
[B]Zdravicko. Z duvodu spousty threadu o nemocech a problemech s listy zakladam toto sberne tema a prosim vas at pisete pouze a jen sem.
Otazku tazatele prosim citujte, at v tom nemame bordel.
zakladani threadu s otazkou na listy budu postihovat. Mejte se a preju at toto tema nemusite moc casto pouzivat...
Toz a pripojte jeste prosim vas fotofrafii, ono se to lepe identifikuje.
cus nechci otravovat ale jak hledam tak hledam nemuzu najit odpovedi.muzez mi poradit kde je najdu?dikes B-BOY
čau potřebuju poradit sem den před přepnutím na květ, a u 4 kitek z 6 mi začali schnout listy ale ne žloutnout spíš zhnědly.jsou to jen dva listy na každe rostlině.ty 4 rostliny mam v menších květináčich než ty zbylé dve.zatím sem nepoužil hnojivo ale mam to v hlíně.na kvet mam redy pk 13 14 a plagron bloom terra
04-02-2010 v 21:11 PM
Hlava Mad Head
Re: Re: !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Původní příspěvek od B-BOY
cus nechci otravovat ale jak hledam tak hledam nemuzu najit odpovedi.muzez mi poradit kde je najdu?dikes B-BOY [/B]
...no a ja nemuzu najit tvoji otazku ??
citace:
Původní příspěvek od tazz cze čau potřebuju poradit sem den před přepnutím na květ, a u 4 kitek z 6 mi začali schnout listy ale ne žloutnout spíš zhnědly.jsou to jen dva listy na každe rostlině.ty 4 rostliny mam v menších květináčich než ty zbylé dve.zatím sem nepoužil hnojivo ale mam to v hlíně.na kvet mam redy pk 13 14 a plagron bloom terra
tazz cze: Zdar,z mých velmi skromných zkušeností,pokud nemáš zvlhčovačku a máš v boxu trochu místa,tak nádobu(y)s vodou,zavěš nad to ručník nebo něco savýho tak,aby spodní část ručníku byla pořád ve vodě v nádobě,voda ti vzlíná ručníkem stále nahoru a jako booster použij prost.ventil.,kterej máš na kytky(pokud máš)a umísti ho tak,aby ti jak se točí,ofukoval zároveň vlhkej ručník i kytky..Funguje to,zvednul sem takhle vlhkost v pěstírně z bídných 35-40 na 60-65..Teplota 27,to ještě neni nic extremně vysokýho,ale ty píšeš,že to je minimum,kterýs naměřil,kolik tam míváš max?Drž to v rozmezí tak 23-28,ideal myslim kolem 25,čim vyšší teplota,tim se ti bude hůř zvyšovat vlhkost.