Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Bandita Mishelou ja hulim cca 10 rokov a ver ze je to nuda a ked sa k tomu priduzi psychicka porucha vyvolana THC ver ze clovek nema 30x chut si zahulit, dufam,ze teba nieco take hnusne minie z daleka
presne dačo takéto sa mi stalo ale na to asi liek nieje že ?
tak nějak zoufale šťastná , upovídaná rozebírám a filozofuju nad všedníma věcma a vysvětluju jejich hloubku a duchovní základ .. a nejhorší je to že okolo mě nikdo nechápe a já jim to neumím nijak jinak vysvětlit než tak jak jsem to řekla na po 1 ...a strašně ráda kreslím.. ono to je pokaždé takové mystické dílo
Hrozná relaxace ... nejlépe když si sednu venku na židlu otevřu lahváče a kochám se přírodou .. Pokud se někdo známí přidá a pustí se muzika , tak stešně sem do ni zasekaný nebo mluvím o všem i co čem nevím
Původní příspěvek od AciD ..a strašně ráda kreslím..
nápodobně,taky si rád kreslím,když sem ve smouk náladě jinak když jsem zhulený,tak neřeším vůbec nic.žádné uvahy atd.. jak tu někdo vzpomínal mléko,toš tomu už neholduju od doby co sem naposledy pil mléko a viděl jak králíci trhajou mrkvu a medvědi hrající basket a já čumící do táboráku,toš to už né osobně rači nad ničím nepřemýšlám,protože všechno co je,mi stejně nějak příde jak nějaká komedie
Nikdy neviem ako vyjadriť to čo mi práve je prirovnal by som to k sakra dobrej nálade. Proste nuda jeiné na čím premýšlam sú problémi a kopu blbostí a nato si zahulím s partiou s priateľmi a zrazu zabudnem na všetký zlé veci a jediné čo ma zaujíma je ako si ten deň najlepšie užiť. Vybehneme niekde do mesta, supe náladička, srandičky Som ukecaný, úsmev od ucha k uchu a len sledujem veci okolo seba všíma si veci ktoré by som si za bežného stavu nevšimol premýšlam a zrazu mi v hlave blikne a ako keby som prišiel na úplne úžasnu vec proste si pripadám asi ako Edison keď vynašiel žiarovku, no vždy keď niekomu tu vec chcem povedať zabudnem nato. Proste sa začnem baviť s niekým o niečom úplne inom.
hulim uz hezkych par let od mejch 12 uz to tahne na 14 let ...zacatek byl fajn smich sranda zadna nuda ...Jenze
nejsou to stavy jak bivali po par letech nastava .....stav uzkosti depka zviseni tlaku konecna faze (psychoza) u mne to nastalo asi kolem 9.10 roku huleni hmm ale i presto hulim dal ...