Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od andree a kdyz tam dam petku nebude tam moc horko? a co svetlo bude tam min svetla ne?
zdravím, jestli se ti nezdá petka, tak píchni čtyři špejle kolem kvítka, přetáhni mikrotén. sáček udělej do něj několik ďurek a je to zalívej jen vodou, do substrátu si přidej i perlit (provzdušní subst.) a na dno keramzit (nebo třeba oblázky) dal bych klidně i světýlko kousek výš a ofuk, jestli není ... ať se podaří vyléčit GL Z.
ed. : otáz. níže řešeny přez PM
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
diky moc snazim se noci nespim a brecim at se uzdravi :-) ne svetlo jsem dal uz 1m nad ne spis at je vis a funguje min nez at neni na co svitit a ten sacek skusim to ale jaky to ma ucel vlhkost?
urcite na vasi radu dam a dnes se do toho pustim a popovidam si s kytickama co jim vadi a co ne a podle toho co se mi bude zdat jim udelam nejlepsi podminky no doufam ze si s nimi jako vzdy budu rozumet
ak budeš davať novú pôdu daj tam aj perlit
a myslím že ak si tie listy raz spiekol tak to nerozbehajú tým že daš dalej lampu, uvidiš či ti to budu robiť aj novo vyrastené listy...ale každopadne na 400w by asi nebol odveci cooltube good luck
prave ze cooltube nemam a nejak nejsou finance ale chtel jsem predelat hlinu ale ted kdyz jsem po 2dnech sve kyti videl tak vypadaji o moc lip moc tomu zvednuti lampy pomohlo (hlavne v tom ze uz se krasne zeleni a rozrusta) takze uvazuji o nove hline ale to asi pocka uz se maji o moc lip a vypadaji voni a jsou krasne, hlavne je necham rozrust.
Kalichakra uz se zbrchava ...
a speedqueen je uplne zdravoucka jen ta mandala ta jeste pomalinku dorusta ale to vyresim ale uz vypadaji o moc lip takze v prubehu tohoto tydne a to je otazka par dni poslu nove fotecky a uvidite, ja mam moc velkou radost :_) moc jste mi pomohli ale podle toho co jsem usoudil nejvic udelala ta lampa ktera je palila a zalivani jsem omezil na minimum a to taky pomohlo a jsem moc rad
no tak to je dobře jen ještě k té mandale, někde sem tu četl, že odrudy mandaly nepotřebujou moc hnojit, narozdíl od jiných a tudíž si NElibujou ve vysokém EC a jsou "lehce" přehnojitelné, tak pozor na to jsem zvědav na fotečky GL Z.
ed. a taky tam psaly, že jsou dosti odolné
ed.2 zde to je
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
a kdyz mam granulove hnojivo v hline je to spatne nebo ne? uz to prihnojovat nebudu (napr. krystalonem) nebo aspon v blizke dobe 1mesice nechci tomu ublizit ale co je lespi hnojivo v hline nebo cista hlina a treba ten krystalon?
myslim si dobre ze ta rastlinka je prehnojena?
ma zdeformovane listy a su skor ovalneho tvaru ako dlhe a spicate
podobnu deformaciu som nasiel na jednom obrazku prehnojenia len tam boli listy aj zozltnute tie moje maju celkom zdravu farbu a uplne vsetky sa zacali deformovat po rezani klonov (druha varka)
deformacia je vidie aj na uplne pladych rastucich listockoch
podobnu vec som uz mal na jednej rastlinke ale boli to len 2 listy a ostatne rastli potom normalne tak som sa tym moc nezaoberal
fotky su dost biedne ale tvar listom tam je vidiet
to si jako robis prdel? vsimaj tie listy ovalne jedna polka mensia ako druha to urcite nieje normalne
toto je jej normalna kolegina takto by sa mala tvarit aj ta chroma
ta kytka je hodne zajmava...tezko rict cim presne to bude
asi zasah do genofondu mozna ozarenim mozna nakym virem,samozrejme se genofond horsi i poctem generaci rezu ale to asi nebude tvuj pripad...kazdopadne bych se o tu kytku staral stejne jak o ostatni a sledoval co sni nakonec vzejde...
prehnojeni se projevuje spalenim listu a vypada to kazdopadne jinak...
preju ti hodne stesti a at se dari
jeste se zeptam jestli je to naka znama genetika??