Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DrGrinspoon
Okrem toho som si z dovolenky na Zanzibare v Afrike doniesol niekoľko desiatok semiačok landrace satív z okolia rovníka a keďže pestujem na svoju spotrebu tak mi ich toľko nebolo treba a značnú časť som vymenil s niekoľkými ľudmi z USA.
Člověče nezbylo pár kousků navíc... třeba by sme něco vyměnily, případně se nějak jinak dohodli. Tady nic takovýho neseženeš a do afriky se nechystám.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Crazyben cannabis-seed-store je attitude- tá istá seedbanka. Mali by ti tam fungovať tie isté prihlasovacie údaje.
Čo sa týka semiačok zo Zanzibaru, kdesi ešte pár ks mám, musím sa po nich popozerať v mrazáku. Už som tu komusi pár sľúbil ale ak tak to rozdelím. Ale nečakaj nejaký odpal ako od vyšľachtených vecí, je to skôr zaujímavá vec ak sa venuješ breedovaniu, môžeš medzi nimi nájsť nejaké zaujímavé vlastnosti, ktoré by šli použiť v nasledujúcich líniách.
zdar, chtel bych se zeptat na stranky seed-bank.cz .. zaujalo me ze maji 2+1 free(nejlevnejsi pack semen zdarma) tak jestli to neni nejakej tzv. ojeb. chtel bych tam veci od Humboldt Seeds a DNA Genetics(od HSO bych popripade zameny semen poznal, mam z lonska nafocenou zapecetenou krabicku a DNA mel kamos tak by se to taky poznalo a porovnalo)
nasel sem par prispevku kde to byla ale seed-bank.cz a byli to prispevky z roku 2014-2016 a nebyli zrovna pozitivni tak jestli to jsou furt oni a naj jiny stranky nebo nekdo novej ve hre. diky!!
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Seed-bank je něco jiného než seed bank bez pomlcky z , 2+1 mají v seedbamk a ta je v Praze na Smíchově , a troufnu si říct , že asi nejlepší v ČR. Je to hlavní distributor Sensi , DNA , Serious , DP, Dinfaem , Barney , Budha , Sweet Seeds a paradise Seeds. Takže by měli mít nejčerstvější semena . Kluci tam jsou super , když se jich zeptáš jaký semena mají nejvíce čerstvý tak ti dají vybrat 😊
Původní příspěvek od BRooT Seed-bank je něco jiného než seed bank bez pomlcky z , 2+1 mají v seedbamk a ta je v Praze na Smíchově , a troufnu si říct , že asi nejlepší v ČR. Je to hlavní distributor Sensi , DNA , Serious , DP, Dinfaem , Barney , Budha , Sweet Seeds a paradise Seeds. Takže by měli mít nejčerstvější semena . Kluci tam jsou super , když se jich zeptáš jaký semena mají nejvíce čerstvý tak ti dají vybrat 😊
yess, tohle sem chtel slyset(cist)! to sem rad, aspon s kamosema usetrime kdyz si kazdej vezmem tri modely a jeden je gratis. diky moc za rychlou reakci!
edit:kupovat budu z jejich stranek na netu protoze v praze sem tak 3x do roka a to jedu vetsinou na mejdan ikdyz pokud bych objednaval substraty z higarden tak bych si je mohl vyzvednout a rovnou i kouknout na kram.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Chci upozornit na totální šmejdy semena-marihuany.cz.....objednal jsem si o nich regular semena Mr. Nice a ze 60-ti!!! nevyklíčilo ani jedno!!!
Poprvé jsem si objednal semena z čech, páč jsem chtěl ušetřit trochu času (10 dní) za dopravu z holandska a teď čumim už měsíc a půl do prázdnejch květináčů!
Sdílím nedávnou příjemnou zkušenost s obchodem posemenu.cz. Zastavil jsem se osobně, neohlášeně a všechno probíhalo ve velmi přátelském duchu. Odnesl jsem si, co jsem chtěl a to se super servisem, dárky a žádných nabytečným reklámním tlacháním. Tedy za mě dobrý
Zdravim, máte někdo zkušenost s Holyseedsbank ? Zatim jsem od nich jel White Walker a spokojenost. 10dní zpět jsem objednal Saint OG na jejich offiko stránkách. Objednávku potvrdili, ale to je zatim vše. Už jsem jim napsal 3x e-mail a nikdo zatím neodepsal. To je poprvé co jsem objednal ze zahraničí, tak nevím přesně jak to probíhá. Snad to bude v poho
PS: nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nové téma snad taky v poho
Kdo nekouří nedělá nic, kdo kouří přemýšlí
o životě.
Pořád žádná odpověď tak nevím. Za mě tedy nedoporučuji HolySeedsbank. Chápu, že v souvislosti s pandemií, můžou být problémy s přepravou atd. Nemam problém si počkat, ale když nereagují ani na jeden z pěti E-mailů, to už je na zamyšlení. Zatím jsem jim tedy prostě poslal 53eur a budu doufat že mi něco pošlou poprvé co jsem objednal semínka ze zahraničí Příště budu mít snad více štěstí )
Kdo nekouří nedělá nic, kdo kouří přemýšlí
o životě.