Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm,ja sem učetní,skro druhej rok,v praci nehulim,až na jednou,a pak sem byl fakt vystihovanej,že pošlu někomu prachy a na zaplacení neni,a jak se znam tak bych je ani naposlal sobě,
mno,a po praci,kolikrát už hoďku po ypadnutí z baráku stojíme s kámošema odtud na sloupku vedle nejbliží hospody a čumíme jak okolo jezdí auta
Mno,a v podstatě sem vlastně zhulenej pořád,jen ráno dokážu mluvit a v nímat až do doby naž si zahulim
Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé
mým zaměstnavatelem je stát, jelikož úředničim na stavebním úřadě. Být zhulen si nedovolím, jelikož bych stavebníkům pod vlivem THC moc neporadil a jak se znám, moc bych toho ani neudělal. Že hulim nikdo netuší a ani po tom netoužim, ikdyž můj vzhled to může někomu napovědět. Po práci to je jiná, to si tu svou hlavičku musím vždycky pročistit:-)
Já dělám sekuriťáka.Norálně su elektrikář ,ale před 2 měsícema mě vyhodily ,dělal sem na trafostanici ale prej se jim stráceli WATTY takže sem letěl:-D. Ale securiťák je taky w poho až na to že z tebe každý dělá p**u, a prachy sou též mizerný .Za to z hulením to mám lepší v práci nedělám nic jinýho než že se zhuluju a čumím na net.Až nato že mám zhruba o 8,000 míň než na předchozím místě ,ale musím neco dělat .Kdybych měl sedět doma na prdeli tak se asi poseru!!!!!!!
Jsem jeřábník na huti a řeknu vám, že ovládat zhulený desetitunový kolos vyžaduje naprostou jistotu. Jde o lidské životy tam pode mnou a proto si dovolím před šichtou zahulit opravdu jen výjimečně. Raději vůbec. O to víc se pak těším domů...
Jsem student informatiky. Jinak se venuji XHTML/CSS positioning a linuxu. Chvili jsem ucil webdesign a venoval se pocitacove bezpecnosti. Ted spise pronikam do taju ekonomiky a moznosti propojeni s IT.
V lete to bylo 10-15 speku denne. Ted tak 1 za 14 dni az mesic. Hulim, kdyz mam cas. Ted je tu skola a prace a pritelkyne(poznamka: presneji dve!) a prace okolo hudby(techno(UMEK styl)), v lete byla pouze pritelkyne(poznamka: jedna!).
ferda mravenec-prace vseho druhu:-)
delal jsem ve fabrice,pekarne,u ruznych firem jako obchodni zastupce(dealer zbozi)
ted mam brigadu s mym pejskem,na karvinsku se rusi dulni veze,firmy to tam rozebiraji na zelezo do srotu,romove tam chodi i po 30ti clenych skupinkach krast a ja je vyhanim,je to drsne chodi tam rodiny i s 8mi letyma detma,nekdy je necham at si neco odnesou,hulit se u toho neda(mel bych z toho depku)nekdy se tam porvou sami mezi sebou kdyz jde o vetsi traverzu:-)
No ja studuju na poc. experta, do skoly chodim docelabezne zprasenej jak pes a kdyz mamme praxi na compech a neco zapojejume, tak je docela mazec.( Hlavne kdyz delame s vecma za 100 litru a pod.
právě jsem dosáhl půl roku na HPP mám ze sebe radost. pracuji jako grafik v praci hulí (moje pálo ) docela dost lidí, kolega,provozní ředitel, generální ředitel...
v práci hulim zcela vyjímečně jelikož bych tady dělal sračky a asi bych to moc nedal... ale takovej přesčas v noci je úplně o něčem jiném