Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prave toho ma az az...podle me... Dvakrat jsem to prepiskl z kys.dusicnou, musel jsem to pak vyhanet jedlou sodou.... A ta pry zpusobuje to, ze rostlina diky tomu nevstrebava draslik...nevim..
Tady bude problemu hadam vice, osobne bych zacal tim, ze bych kompletne vymenil vodu (preci jen pri neutralizaci vznikaji ruzne soli), pH zkorigoval na 5.8-5.9, EC nastavil dle doporuceni vyrobce hnojiv (treba u JIDB jsou pro hydro doporucene tretinove koncentrace).
Nasledne hlidal teplotu (20-28°C) a zalivku nikoliv nonstop, ale treba 15/15. Ocividne je problem v korenech, resp. ve vstrebavani zivin.
Zdraaim vsechny. Mam tu sazenici widow bomb od seminka regulerni. Roste v substratu od lightmix bio bizz. Holka je krapet flekata. Nevi nekdo co to je?
Ahojte mam problem.
amazon
ec 1,2 predtym bolo 0,8-1
metrop mr2,callgreen,voda 0,3ec vodovod
Ph medzi 5,6-6,2 stupa kazdym dnom.
30 den kvet 600w hps ssh 30stupnov max cez den 18 min vnoci.
Vlhkost 45-60%
cest jedu hlinu gold label mix 70. 30. og kush dinafem hnojky biobiz rust bio grow, kvet bio bloom boster top max. prepnuto mam 6 den dal jsem za tim jenom bio grow 15 ml na 5 litr mam 18 litr kvetinace ph vstup 6.5 vystup 6.2 lysti my zacaly zloutnout od kraje tak jsem to prolil cisto vodou a ec bylo 0.82ms mam pridat na hnojivu dik za odpoved
Zdravim tě. Jestli žloutnou okraje listů, tak je to prehnojeny. Delej proplachy s enzymama. Schvalne zmer ec na výstupu.Proplachni to, pak dej jen 2 ml grow na litr a hodil bych k tomu 1ml bloomu a pak uz jen bloom 2ml/l atd...