Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar, nevíte co by to mohlo být?
zkoušel jsem acrobat na plíseň, ale stále to bere nový listy. Hnojím tak 3tí týden crystalonem na květ. přelitý by to taky nemělo bejt.
Původní příspěvek od lovalovalova Zdravím Growers,
mám dva problémy s listy.. Jeden se týká žloutnoucích lisů a naslednemu rozpadu v dusledku nekrozy foto 1, mám dopjem že se jedná o nedostatek fosforu zpusobeny nizkym ph?(Všiml jsem si mírně fialových stonků) nicmene nevim jestli to neni u blue widow normální , jedná se o male fialove tecky... No jinak na zacatku ten list má rezave skvrny a pote vypada tak jak na fotografii
A druhý probblém se týká bílých teček na listu, mám dojem že se jedná o Spider mites, nicmene si nejsem moc jistý, svilušky jsem hledal a nenašel tak nevím, nevíte čím bych to mohl postříkat abych zamezil šíření?
EDIT: zespodu jsem našel male černé tečky ktere se pravdepodobně hýbou...
EDIT: Kytky jsou na balkoně kde je pomerne sucho a teplo, tudiz mohli by to byt ty sviluchy?
Nazdar groweri, takto vyzeraju moje listy na vsetkych rastlinkach. neviem ci je to nieco vazne ale tak pytam sa. rozrastaju sa pekne, su vonku a 2 automaty a 2 normalne outdoory. semienka od piramids seeds, tutanghamon. neviete cim to moze byt ? dik za odpoved peace
nazdar groweri, taketo zlte bodky mam na listoch, pripadne dierky. neviem cim to moze byt, ani ci to je nieco vazne ale za opytanie nic nedam. jedno je outdoor a druhe automat. mam to na vsetkych listoch. neviete cim to moze byt ?? dik za odpoved peace
ak si pokropil aj listy tak to moze byt problem.. kvapka vody na liste sa pocas slnecneho dna chova ako lupa a lis spali . skus poriadne skontrolovat rastliky ci tam nemas nejaky hmyz poriadne skontroluj listy zo spodnej strany. peace
nekrop listy kdyz svití sluničko , maximálně maš-li ějakej rozprasovac co ti z vody udělá "mlhu" a doporucuji strikat spis zespoda - kýtí to rychleji prime ty zivyny
nie nie listky som vobec nestriekal polieval som iba ku korenu nič viac. Hmyz som tam nevidel tiež žiadny iba niake pavuky. Mohol by to byt niaky škodca ?? Dá sa proti tomu niečo robit ?? Može to ohrozit rast alebo urodu ??
špatný listy dej dopryc (ty nejhorsi) a zkus davat mensi koncentrace hnojiv .... jestli mas u ozrany listy (nekoukal sem se poradně na foto) dej někde kousek od kytek něco s pivem ...
mohlo by to byt tym, ze miesam tri druhy hnojiva spolu ? mam od biobizzu: bio bloom, top max a fish mix a vzdy dam 5 ml. z kazdeho do 2l flase.
co sa tyka tych listov, nekropim ich... ale kezde je pocasicko jak lusk, mohlo sa stat ze poprsalo a nasledne pieklo slnko. s tym zial ale nic neurobim s fenom tam behat nebudem
a skodcovia no neviem, prosti slimakom mam cosi a nevsimol som si tam ziaden hmyz. Konkretnejsie neviete o akehoi skodcu by mohlo ist, ak vobec ?
diky moc peace