Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě bych se rád zeptal ... dočet sem se ve f.a.q.u. o perodixu vodíku kterej by celkově měl při přidávání do zálivky (při indoorhydru) celkově posilovat celou rostlinu a čistit jí, chci se zeptat jestli teda můžu i já jako out door pěstitel přidávat do vody kterou zalejvám (třeba deset kapek do dvoulitrovky) a kytky tímhle roztokem běžně zalejvat, a to jak v kombinaci s hnojivem tak i bez hnojiva .... pokud by to totiž fungovalo tak mi to příjde jako docela nezbytná složka ... víte o tom někdo něco ? :-) díky
2 Zoder: mohl bys zkusit něco na podpoření kořenového růstu (root up).. Nebo něco takového, a bach na počasí.. Je ted docela různorodé a ty řízky jsou na to dost náchylné, vím o čem mluvím.. Asi před týdnem mi přes noc zmrzl hindukuš a jack.
Myslim že peroxid vodíku funguje, kytky kterejm sem ho dopřál v podobě patnáct kapek do dvoulitrovky se krasně zelenaj ... zkusimp použít na všechny a doufam ze vysledek bude stejnej !
Zdar Groweři, máte někdo zkušenosti s tímhle modelem venku?? Hlavně by mě zajímalo kdy tak asi dozrává...Popřípadě kdy vám dozrál a jak a v čem jste ho vypěstili...Dík za infa
čau Nety.SS sem měl jednu kytku minulej rok.vysazenej byl asi 1.6. a kvést začal někdy na žačátku září.na konci říjná,myslim,že 28 šel pod kosu.dozrál bez větších problému a bylo velice luxusní pálení,i když s trošinku pokulhávajícím výnosem.vysokej byl 1,2m a byl to krásnej keřík)rozhodně zkus.at se daří
no byla to kytka z řízku..zaštipování nebylo vubec třeba,protože se nádherně větvil sám.ani jeden zástřih.no a co se týče hlíny..normální substrá pro pokojový rostliny+trošku písku.během růstu i květy,žádný známky nějaký nemoci nebo tak něco.a hlavně je hodně málo náchylnej na plísen.taky se vubec neobjevila.
som to na terase v dome takze to bol skoro outdoor :-), v 25 litrovom sude. bola asi 1,5 m vysoka a dozrela mi niekedy koncom septembra, cize celkom fajn....aj to stalo za to.....ale do prirody su lepsie modely.....DURBAN POISON
Původní příspěvek od nety777 Zdar Groweři, máte někdo zkušenosti s tímhle modelem venku?? Hlavně by mě zajímalo kdy tak asi dozrává...Popřípadě kdy vám dozrál a jak a v čem jste ho vypěstili...Dík za infa
Nesmíš se bát a pude, to začátky jsou u Těhle modýlků špatný, ale po 5-6 patře se srovnají a to že je zaštipuješ jim jen a jen prospívá, budou rychleji kvést
Původní příspěvek od nety777 Zdar Groweři, máte někdo zkušenosti s tímhle modelem venku?? Hlavně by mě zajímalo kdy tak asi dozrává...Popřípadě kdy vám dozrál a jak a v čem jste ho vypěstili...Dík za infa
nazdar clene, mrkni moj album OUT RANY ... jem tam big bud super skunk
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
no já mám kamoša který vypěstoval minulý rok seminko z lampy venku.A bylo to nejlepší huleni u nás na vesnici.První prd málem udusil ale ten stav stal za to.Takže doporučuju to zkusit.samozřejmě ale nejvic záleží na pudě a živinách a hlavně trpělivost.