Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vadí mi únava a červené oči, když jsem high a vše kolem vidím jasně a jasně i komunikuju, sem tzv. nad vodou, přijde někdo a řekne, že si zhulený. V tu ránu je návrat do reálu bleskový, kazit takhle radost. Pak asi, že některé vzorky moc voní, jel jsem jednou rychlíkem v kupéčku, v kapse v mikině klasickou plechovou butulku se dvěma šiškama a byl to no name ale strašně se to rozléhalo to museli cítit všichni
co my vadí ? tak asi že je to ve společnosti věc , kterou společnost bere jako drogu .A jsou tady lidé kteří si myslí že marihuana je zlá atd atd .. už mě to fakt nebaví poslouchat ... jo a co se týče k stavu tak mi vadí docela žravka .. pač se po ní ne málo přibírá , jako ne že bych byl nějakej válec ..no ale přeci ..
že mi nejako neurobila dobre pár krát. že som sa pogrcal, sedel a nebolo mi zrovna fyzicky najlepšie a nikdy predtým sa mi podobné nestalo. ale zase sa dá celkom dobre "meditovať" pri hentakých nepekných stavoch
hey! christians! my god has hammer, your god was nailed to the cross. ANY QUESTIONS?!
Tel-Fyr:
tak to teda by som nechcel zažiť, musel si byť prehulený, toxikovaný a namotaný kámošovi sa stalo to isté ale čerství vzduch a voda mu hned zbystrila myseľ
aaa mne na tráve vadí len ten dojazd ked je človek ospalý a unavený nooo aj to že nedokážem tak s niekym komunikovať ked som ťažko zhulený ako v triezvom stave
Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100% Parfumy RQS Special Queen 014 Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?
no tak tieto stavy som mal cca 2x. je to fakt humus. ale aj tak to nieje to co mi vadi najviac. first- ludia kt. si na nej zarabaju, nevravim o prvej ruke ale o takych kt. si z nej zoberu na sklenku a ostatne predaju tak aby si zarobili na nej a takto to ide dookola. second- ludia prizivnici, ked nemas toho vela mozna na jedno brko a pridu na sluka mozna desiati tak to je fakt narez, kukat na nich jak im tecu sliny
ja mám taký pocit, že to mohlo byť nejakým vietnamským chemickým shitom, resp nejakými hnojkami, alebo čím. nebol to zrovna domajší materiál, ale kamarát doniesol, tak prečo nie
a nebolo to také, ako keď sa "prehulíš" a len sedíš, ani chodiť nevieš a si v p. to sa mi asi len raz stalo a tiež to bolo celkom vtipné. sadol som si do pubu, že na 5 minút posedím, vypijem kofolu a idem sa prejsť. o 5 minút som sa postavil, šiel sa prejsť, prechádzam sa, pozriem na hodiny a ja som tam sedel 5 hodín ale vraj som normálne komunikoval aj všetko... ale tiež nechcem nikdy viac podobné zažiť ale to bola moja chyba, nejak som neodhadol množstvo.
hey! christians! my god has hammer, your god was nailed to the cross. ANY QUESTIONS?!
Ja treba vyhulenej nerad komunikuju se strizlivyma lidma-teda hlavne pokud to trosku neodhadnu a jsem zmastenej moc-takze takova stiha obcas...a taky jsem obcas strasne linej...ale vono asi hodne zalezi na okoli a nalade...