Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejradši mám takovej ten kdy vám dojde strasne moc souvislostí , kdyz mozek jede naplný obrátky a vi víte o 200% víc nez predtim. A jeste mam rad smisky typu "jako zamlada".
-nezadržitelný smích
-budovatelský fanatizmus (neodkladná motivace něco dobrého dělat)
-totální K.O formou tvrdé "tělesné" zhulenosti, kdyz vnímáte maximálně pár metrů od sebe a spokojeně se bavíte se svou společností
Pak jsou tu stavy někde mezi tím. Nicméně dlouho se mi nestalo, že bych se zhulil "špatně" a pak toho litoval
Původní příspěvek od chuck53 Nejlepší stavy jsou :
-nezadržitelný smích
-totální K.O formou tvrdé "tělesné" zhulenosti, kdyz vnímáte maximálně pár metrů od sebe a spokojeně se bavíte se svou společností
Co Vám pořád je? Já i po cca 7 letech denodenního hulení pořád se mám čemu zasmát. Poslední dobou, když zahulím, tak mám tendenci být pořád vysmátý a rozdávám náladu všem kolem sebe hehehe. Nemám rád ty negativní myšlenky a negativně smýšlející lidi.
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Původní příspěvek od chuck53 Nejlepší stavy jsou :
-nezadržitelný smích
Pak jsou tu stavy někde mezi tím. Nicméně dlouho se mi nestalo, že bych se zhulil "špatně" a pak toho litoval
jak rikas plnej souhlas
ja osobne mam asi nejradsi stone stav (samo pokud nejsem v parte) - proste jen cumim - kvuli tomu jsem prestal kourit takovy ty obyc venky. Nekdo me asi napadne, ale me z toho proste akorat boli hlava a nic z toho nemam .
Mishelou ja hulim cca 10 rokov a ver ze je to nuda a ked sa k tomu priduzi psychicka porucha vyvolana THC ver ze clovek nema 30x chut si zahulit, dufam,ze teba nieco take hnusne minie z daleka
Původní příspěvek od Bandita Mishelou ja hulim cca 10 rokov a ver ze je to nuda a ked sa k tomu priduzi psychicka porucha vyvolana THC ver ze clovek nema 30x chut si zahulit, dufam,ze teba nieco take hnusne minie z daleka
Je skoda ze nekdy to spis ublizi nez aby to pomohlo, ale to si clovek nevybere, stejne to v nem je. Jinak jak pise Mishelou mam to samy. Proste se zmastim a culim se na vsechny strany a na vsechny a to uz taky fajcim peknych zopar rokov a tlemit se je furt cemu, posledne to byl kamos na LANce - zapomnel si klavesnici vyhul jeden