Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A co aktualizace,nebo pan majitel Threadu už nepestuje? :-( Řeknu Vám,že vás jen chvalim hoši na to že to neni pod žádnými výbojkami a kdoví čím všetkým máte to nadherne!!!!!
presne aj ja do toho pojdem na jar...mam okno na juho zapad....a balkon 2x12m tak isto......tie luxy proste nenahradis ziadnou vybojkou...akurat to temnenie bude problem trochu ale vsetko sa da poriesit ak sa chce
cavte windoraci tak kedze sa na mna chrastik pyta tak moja aktualizacia nejak nestoji za to ... tohto roku som proste nebol s pestovanim na okne vobec spokojny ... no zato sa mi viac darilo vonku... zatial nemam moc cas ale niekedy na vianoce tu urco nieco hodim ... tak zatiiiim a nebojte sa poslat foto svojich krasavic ...
jak vse dopadlo? no minuly rok mi ukradli fotak takze sem nic nezdokumentoval ale uprimne, je mi to fuck.
(ne kradez ale ta dokumentace )
kytka vypadala krasne ale nejak se ji nechtelo kvest a pozdeji na podzim uz nebylo dost slunicka tak sem ji postupne sklizel ale stalo to za picu. jakoze zhul dobry ale chemka jak cip, nedozrala...a navic mi mily kamarad, od ktereho sem mel rizek rekl ze mel vadnou genetiku takze i za optimalnich podminek by byly paldy male.
no ale i tak to stalo za to! jako vzdy
kulinarskych konopnych vyrobku bylo vic nez dost a zhul taky naky....a hlavne ta radsot mit "krak" zeli rostouci v pokojiku ... krasne smrdici..ooohhh
HorrigEn: Určitě to byla moc dobrá kytička!!!Vždyť to šlo vidět i na té mojí krásce ve skleníku..škoda jen, že to moje nedozrálo...ale zakouřili jsme si alespoň ten Tvůj model a myslím, že to vonělo dobře, chuŤ sice nic moc, ale stav !!!energický!!
ale jak píšeš...Genetika byla na ho*no..Pozdě to začalo kvést a opravdu to mělo malé šišky...letošní rok byl časem poznání:-)příští rok to bude lepšííí!!A dáme si opět společně model a uvidíme!!!
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
nazdar Pankac filo! a dakujem! ... nie tie rastlinky neboli zo skrine ... ziadnu nemam ale prisiel som asi na dva zakladne veci ze rastlinku na okne treba zastrihovat uz zo zaciatku rastu (asi od 3 poschodia) par krat a rastlinku netreba nechat prezriet cize tak 8 - 9 tyzdnou v kvete staci .... nemam to sice overene na 100% ale doterajsie vysledky ma v tom utvrdzuju
ale urcite by mi pomohli aj vase skusenosti a preto nevahajte a piste vsetci ako ste boli spokojni s vysledkami a kedze tohto roku na okne pestovat asi nebudem, tak rad pomozem svojimi radami ostatnym ktori v tejto tradicii budu chciet pokracovat alebo budu chciet zacat a nebudu vediet ako
v buducnosti by som chcel vypestovat z outdoroveho odrezku klon, ktory bude mat feminizovane semiacka no vysledky budu aktualne asi az tak o 2 az 3 roky a takysto by som chcel vyslachtit odrodu ktora by bola idealna na okno ale aj vonku a spravit z tejto sorty feminizovane semiacka vysledky najskor o 5 rokov snad
Špatně neděláš nic, to nejsložitější už jsi zvládl. Jen nenechávej klíčit přímo za oknem - sluníčko bývá touto dobou nejkrutější.
Takže teď už jen pár dní a nocí nonstop tady na G a pamatuj - nejprve hledat, až pak se ptát.
Měj se. H.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
OK, lehce upravim zaluzie, nicmene s tou zeminou nevim, napadl me substrat pro pokojove rostliny, ale co sem se docetl, tak ho musim jeste necim upravit.